albona
napsal(a):
Ahoj, mám doma Ch. huahini a nikde jsem se toho oněm moc nedočetla.... Co o jejich chovu víte vy???? A můžete přidat i nějaké fotky....
Zdravím,
neber to jako, že Ti nadávám což se to dost často stává-každý se většinou urazí, ale o jeho chovu je toho všude mraky!!! Píše se o všem stále dokola. Mrkni se na www.arachnomania.cz nebo si kup knížku od p. Kovaříka tam si něco určitě přečteš. Záleží také na tom co přesně hledáš?
S pozdravem
Ondřej
kvetak
napsal(a):
Zdravím,
neber to jako, že Ti nadávám což se to dost často stává-každý se většinou urazí, ale o jeho chovu je toho všude mraky!!! Píše se o všem stále dokola. Mrkni se na www.arachnomania.cz nebo si kup knížku od p. Kovaříka tam si něco určitě přečteš. Záleží také na tom co přesně hledáš?
S pozdravem
Ondřej
knížku od kovaříka mám, tam je jenom fotka... a na entu jsem našla pouze pokousaní a něco málo o něm.....
albona
napsal(a):
knížku od kovaříka mám, tam je jenom fotka... a na entu jsem našla pouze pokousaní a něco málo o něm.....
Chilobrachys huahini:Je to zemní sklípkan,který silně zapřádá terárium.Je agresivní a toxicky významný.Doporučená teplota kolem 27°C.Chov je prostě stejný jako u ostatních zemních sklípkanů....
Páření:http://www.arachnomania.cz/Casopis/5/Pareni_Ch_huahini.php