Prosim vás co je to za bičovce na té fotce je cca 7 cm velký a co potrebuje ? k chovu ? děkuji mco za každou odpoved?!
holls
napsal(a):
Prosim vás co je to za bičovce na té fotce je cca 7 cm velký a co potrebuje ? k chovu ? děkuji mco za každou odpoved?!
nerad bych byl spatnym prorokem, ale rekl bych ze urcovaní těhle potvor je docela těžký i pod lupou natož z fotky. na tvym miste bych zkusil poslat lepsi fotky na arachnoboards.com... jeden clanek v JoA rok 1973 pánové Roowland a Cooke by Ti mohl pomoci s tim, na ktery casti tela se pri fotografovaní zaměřit. Hodně taky pomůže místo původu...velikost je to posledni podle čeho se dají poznat
Choval bych to stejne jako jakyhokoliv jinyho Uropygi (t.j. vlhkej susbstrat ukryty z kůry a krmil zabitejma cvrkama), jinak jsou moc pěkný a tipnul bych si, ze tam je par maparenejch samic tak hodne zdaru F
holls
napsal(a):
tak jak jsem se dovtipil z tvejch stranek jsou z filipin že ?
tož toto jsem našel na arachnoboards mel by to bej seznam uropygu z filipin Minbosius manilanus tam žije přirozeně taky to pak v té diskusi dořešili ,,,zkus se podívat na ten članeček jak jsem psal prve aspon do rodu by se to snad dalo poznat. pokud je vidi člověk na živo.....
from PH.
Thelyphonus pugnator
Abaliella manilana
Glyptogluteus angustus
Thelyphonus hansenii
Thelyphonus semperi
Thelyphonus vancorti
im wondering why M. manilanus is lost.
D.A.V.E

XXX.XXX.130.183
Zdravím. Vím že je to už pár let ale nemáte ještě nějaké ty bičovce? Děkuji..