Nic se tu neděje tak aspoň ukažte fotečky beetlů.
Phalacrognathus muelleri 59mm
pitbullherp
napsal(a):
Homoderus mellyi
pitbullherp
napsal(a):
Amaurodes passerini ,,linnei"
pitbullherp
napsal(a):
Lamprima tasmanica 1,0
pitbullherp
napsal(a):
Pachnoda s. flaviventris
pitbullherp
napsal(a):
dnes čerstvý samec G. goliathus (asi 53 mm)
pitbullherp
napsal(a):
Dynastes miyashitai samec
pitbullherp
napsal(a):
Lamprima micardi samec
pitbullherp
napsal(a):
Ahoj. Ty mas v chovu Phalacrognathus muelleri ? Rad bych do toho sel, ale problem je v tom, ze ho vubec nemuzu sehnat. Uz nekolikrat jsem tu bezvysledne daval inzerat . Za kolik se da sehnat chovny par a jak je samotny chov narocny? Dik moc. Němi
nemi
napsal(a):
Ahoj. Ty mas v chovu Phalacrognathus muelleri ? Rad bych do toho sel, ale problem je v tom, ze ho vubec nemuzu sehnat. Uz nekolikrat jsem tu bezvysledne daval inzerat . Za kolik se da sehnat chovny par a jak je samotny chov narocny? Dik moc. Němi
Ahoj,neuraž se , ale teď nevim jestli si ze mě děláš prču.
Prodávám je v inzerci, pokud máš o ně zájem, napiš mi nebo zavolej na 603262671.
Článek o chovu tohoto roháče vyšel v AkváriumTerárium, v podstatě patří k těm chovatelným roháčům.
pitbullherp
napsal(a):
Lamprima micardi samec
pitbullherp
napsal(a):
Eudicella aethiopica samice
pitbullherp
napsal(a):
Eudicella aethiopica samice
Dalo by se podle fotky určit druh? Někdo je nabízí jako Eudicella woermani a někdo Eudicella schultzeorum var. pseudowoermanni. Původ by měl být Kamerun. Samice mají něco přes 4cm a samci budou ještě větší. Děkuji za vaše odpovědi.
pitbullherp
napsal(a):
xylotrupes gideon sumatrensis
pitbullherp
napsal(a):
pachnoda marginata peregrina
Luboš Jedlinský
napsal(a):
pachnoda marginata peregrina
dicronorhina derbyana layardi
efulin
napsal(a):
Nechtěli byste se pochlubit svým chovatelským zařízením? Docela by mě zajímalo, v čem tyhle fešáky chováte.
Zdravím,
osobně používám platové nádoby různých velikostí. Zaleží to na velikosti brouka příp. larev.
S pozdravem
Ondřej Helan
www.arachne.wz.cz
kvetak
napsal(a):
Zdravím,
osobně používám platové nádoby různých velikostí. Zaleží to na velikosti brouka příp. larev.
S pozdravem
Ondřej Helan
www.arachne.wz.cz
Tento týden jsem na rybách pozoroval, jak se stovky roháčů pokoušejí přelétnou Labe. Většině se to bohužel nepovedlo :-( .... škoda jich, i když to nejsou žádní krasavci, jak ti z tropů
sarr
napsal(a):
Tento týden jsem na rybách pozoroval, jak se stovky roháčů pokoušejí přelétnou Labe. Většině se to bohužel nepovedlo :-( .... škoda jich, i když to nejsou žádní krasavci, jak ti z tropů
U vas v Cechach sou to vcelku chcipacci (dosahuji standartu samice u nas na JM)...ne,delam si srandu,i kdyz maj nejaky mensi kusadla. Tady je fotka letosniho samce (66 mm i s kusadlama,taky zadnej obr). Akorat kvalitka je trosku horsi.
sova
napsal(a):
U vas v Cechach sou to vcelku chcipacci (dosahuji standartu samice u nas na JM)...ne,delam si srandu,i kdyz maj nejaky mensi kusadla. Tady je fotka letosniho samce (66 mm i s kusadlama,taky zadnej obr). Akorat kvalitka je trosku horsi.
...a tady je lepsi spek :) ten doubek byste meli videt,totalne rozstrilenej. Lokalitu si radsi necham pro sebe...orientacne rekneme mezi Brnem a Palavou :). tenhle samec ma 52 mm ,nalezen v 3.6.08 (jako predeslej rohac,i na stejnym strome) kolem 21:30. Bylo jich tam fakt hafo,zrovna se rojili...
tomvoj
napsal(a):
dnes čerstvý samec G. goliathus (asi 53 mm)
No tomvoji, tiše ti závidím, brouky chovám dost krátce, ale úplně jsem tomu propadl. O Goliáše jsem se pokoušel, bohužel bez úspěch. Ten tvůj i když není největší je krásnej, hlavně ta bílá barva. Jinak pitbullherpe taky bomba, měls dobrej nápad, už to vypadalo, že tu brouci nikoho nezajímaj. Na žádnej chovatelskejch broučích stránká není žádné funkční forum. Jinak letos se mi narodilo zatím jen asi 7 ugandensisek, ale tím tu nikoho neohromím ( ostatně to ani nechci ).
Uživatel s deaktivovaným účtem

pitbullherp
napsal(a):
Dynastes miyashitai samec
Upřesnění po 5 letech.....Dynastes hyllus ssp. miyashitai
moje skupinky Coelorrhina hornimani, Eudicella aethiopica, Smaragdesthes africana oertzeni, chelorrhina polyphemus confluens