Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.7.2008 00:06
pupino

XXX.XXX.111.141

Zdravím,včera odpoledne jsem se potkala s takovoudle housenkou,krásnou,tak velkou jsem za celý svůj život neviděla,měla jistě přez 10 cm a tlustá jak prst.Můžete mi napsat co se z takové nádhery vylíhne po zakuklení?díky

21.7.2008 00:23
minienti

XXX.XXX.218.209

pupino napsal(a):
Zdravím,včera odpoledne jsem se potkala s takovoudle housenkou,krásnou,tak velkou jsem za celý svůj život neviděla,měla jistě přez 10 cm a tlustá jak prst.Můžete mi napsat co se z takové nádhery vylíhne po zakuklení?díky

Sphinx ligustri (lišaj šeříkový) viz.: Je toto lišaj šeříkový?? (dotaz par dotazu pod timhle temem )

21.7.2008 16:16
pupino

XXX.XXX.111.141

minienti napsal(a):
Sphinx ligustri (lišaj šeříkový) viz.: Je toto lišaj šeříkový?? (dotaz par dotazu pod timhle temem )

díky za odpověď,koukala jsem už i na ostatní stránky a když jsem viděla lišaje -motýla,tak vím,že jsem jednou našla i jeho a toho jsem pak našla v knížce,ale housenka u něj nebyla,proto dnešní dotaz.Příroda je nádherná,jen škoda,že jí člověk dokáže ubližovat. Dík

21.7.2008 16:26
minienti

XXX.XXX.218.209

pupino napsal(a):
díky za odpověď,koukala jsem už i na ostatní stránky a když jsem viděla lišaje -motýla,tak vím,že jsem jednou našla i jeho a toho jsem pak našla v knížce,ale housenka u něj nebyla,proto dnešní dotaz.Příroda je nádherná,jen škoda,že jí člověk dokáže ubližovat. Dík

presne nemam rad lidi co si nevazej prirody...

25.7.2008 19:02
leemi

XXX.XXX.54.4

pupino napsal(a):

Když jsem byla malá, našli jsme tutu housenu na zahradě ... byli jsme z ní dost dlouho vyjukaní :) neublížili jsme jí, samo

Miluju Lišaje, jakého koli, asi nejvíc se mi líbí Smrtihlav a následně tuten

Přidejte reakci

Přidat smajlík