Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.5.2006 19:38

Zdravím,
Mám prozbu na TÉMATU FOTKY VAŠICH MAZLÍČKŮ jsem dal tuto fotku pod názvem Phormictopus cancaridis.can. a někdo mi napsal že to není Cancaridis ani v největší náhodě.
Koupil jsem ho od Ondry Řeháka a mylím že snad Ondra ví co prodává tak řekněte vy svůj názor na tohoto pavouka.

1.5.2006 19:41

murinus napsal(a):
Zdravím,
Mám prozbu na TÉMATU FOTKY VAŠICH MAZLÍČKŮ jsem dal tuto fotku pod názvem Phormictopus cancaridis.can. a někdo mi napsal že to není Cancaridis ani v největší náhodě.
Koupil jsem ho od Ondry Řeháka a mylím že snad Ondra ví co prodává tak řekněte vy svůj názor na tohoto pavouka.

JEŠTĚ JEDNA

1.5.2006 20:13

murinus napsal(a):
JEŠTĚ JEDNA

Asi P. platus nevim jenom hádám
J E R R Y

1.5.2006 21:09

murinus napsal(a):
Zdravím,

Tak phormictopus can. can. to neni určitě, maximálně samec. Mám 0,1 a ta je celá černá s růžovým nádechem na hlavohrudi a temně fialovýma nohama..
Vlastik

1.5.2006 21:13

csl napsal(a):
Tak phormictopus can. can. to neni určitě, maximálně samec. Mám 0,1 a ta je celá černá s růžovým nádechem na hlavohrudi a temně fialovýma nohama..
Vlastik

Je to samec to jsem zapoměl napsat.

1.5.2006 21:34

murinus napsal(a):
Je to samec to jsem zapoměl napsat.

jestli je adult, mohl bys mi ho půjčit? za půl kokonu?

1.5.2006 21:58

csl napsal(a):
jestli je adult, mohl bys mi ho půjčit? za půl kokonu?

jo cancerides to bude.když sem od nej koupil svoji samici,byla skoro stejná,po svleku už bude černofialovej jak má bejt

2.5.2006 15:26

nery napsal(a):
jo cancerides to bude.když sem od nej koupil svoji samici,byla skoro stejná,po svleku už bude černofialovej jak má bejt

Vlasto ještě není ADULT je zati subadult ale až bude ADULT tak se určitě ozvu.

2.5.2006 20:44

murinus napsal(a):
Zdravím,

to jsem rád, email je vlasticzekk@seznam.cz nebo icq 194790745 nebo tel 777645022

Přidejte reakci

Přidat smajlík