Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.8.2006 17:04

Chtěl bych se zeptat, jak bráníte své sbírky před škůdci. Ptal jsem se na to na živý exotice jednoho chlapa s motýlama, a ten mi řekl, že s tím nic nedělá, že se to akorát zničí.

11.8.2006 18:58

yfang napsal(a):
Chtěl bych se zeptat, jak bráníte své sbírky před škůdci. Ptal jsem se na to na živý exotice jednoho chlapa s motýlama, a ten mi řekl, že s tím nic nedělá, že se to akorát zničí.

Ahoj! Na entomologických burzách se dají koupit polštářky naplněné nějakým insekticidem nebo co proti rušníkům, ty pak umístíš do ent. krabic a mělo by to fungovat. Tyto polštářky, narozdíl od dalších prostředků, třeba invetu, který seženeš v drogerii, nesmrdí a cenově to vychází možná jen o málo dráž. B

12.8.2006 00:18

bobrik napsal(a):
Ahoj! Na entomologických burzách se dají koupit polštářky naplněné nějakým insekticidem nebo co proti rušníkům, ty pak umístíš do ent. krabic a mělo by to fungovat. Tyto polštářky, narozdíl od dalších prostředků, třeba invetu, který seženeš v drogerii, nesmrdí a cenově to vychází možná jen o málo dráž. B

ja delam to ze entomologickou krabici obalim uhledne izolepou, vsude, krome skla, invet a takovy sracky jsou dobry tak akorat na zniceni zdravi pokud mas sbirku v pokoji, vim jak to bylo u me smrdel cely pokoj, nejprve hmyz dej do invetu treba na pudu a pak po nejaky dobe treba tyden je vyndej ze smradlave lazne do nove krabice a oblep izolepou, kdyz mas takto krabici utesnenou tak se ti tam nic nemuze dostat, ale ani ty ne, kdyz si je chces prehrabat tak musis rozriznout izolepu ale pak zas po prohrabani oblepit obvod znovu, tento zpusob je nejlepe setrny ke zdravi

Přidejte reakci

Přidat smajlík