Uživatel s deaktivovaným účtem

denis holanik
napsal(a):
můžete sem i psát jak nejlépe chovat já mám emilku a ta ma má takové jakoby vyholené místo na zadečku.Prosím porad´te
to je asi tím, že vyčesávala žahavé chloupky ty tatare
napsal(a):
foto2
napsal(a):
foto1
denis holanik
napsal(a):
je mi 10 a sklípkany chovám 3 roky mám 2knížky o sklípkanech a v žádné to není a jinde mi taky neporadili kolik máš sklípkanů
Pokud kolem ní budeš pořád skákat, fotit ju a různě jí tam nakukovat, tak tu lysinku na zadku bude mít pořád, emilky jsou trošku nervoznější a potřbují spoustu klidu

denis holanik
napsal(a):
mám doma akvarium s emilku samici je rozděleno na pul a vedle je B.vagans samice ma to nejakej vliv na jejich stres?
akvárium??? akvárko je pro ryby, pro sklípkany je TERÁRIUM
denis holanik
napsal(a):
jak jakovykopoala??
Panebože, mam z tebe úplně nervy v kýblu! Chováš pavouky tři roky a nepoznáš vykopaný chloupky? Nezlob se na mě, ale takhle pavoukům jenom uškodíš, měl by sis honem rychle něco přečíst, nebo se začít věnovat křečkům a spol. O tomdle se ani snad nedá psát, vůbec tě nechápu, úplně mi došla slova... Kdyby ses aspoň takhle neprojevoval, víš co se řiká- Mlčeti zlato.... Opravdu už nevím, co ti na to mám říct...
justin
napsal(a):
Panebože, mam z tebe úplně nervy v kýblu! Chováš pavouky tři roky a nepoznáš vykopaný chloupky? Nezlob se na mě, ale takhle pavoukům jenom uškodíš, měl by sis honem rychle něco přečíst, nebo se začít věnovat křečkům a spol. O tomdle se ani snad nedá psát, vůbec tě nechápu, úplně mi došla slova... Kdyby ses aspoň takhle neprojevoval, víš co se řiká- Mlčeti zlato.... Opravdu už nevím, co ti na to mám říct...
Justine,ten kluk je úplnej magor,chová sklípkany 3roky a kecy má jako moje matka která nepozná ani křižáka!A navíc zasírá místo pro otázky atd....měl by rychle zmizet než zakročí vedení ifauny!
justin
napsal(a):
Nezbývá mi než s tebou souhlasit....
To nám chceš tvrdit,že jsi začal se sklípkanama v 7mi letech???Tos ještě ani neuměl mluvit,tak na co si hraješ....Zkus si o tom nejdřív něco přečíst,pač vůbec nevíš co chováš a na to,že ti je 10 let,bys to mohl mít v hlavě aspoň trochu srovnaný.Tvoji pavouci musí asi docela trpět,zkus radši chovat něco jiného...
ddt
napsal(a):
To nám chceš tvrdit,že jsi začal se sklípkanama v 7mi letech???Tos ještě ani neuměl mluvit,tak na co si hraješ....Zkus si o tom nejdřív něco přečíst,pač vůbec nevíš co chováš a na to,že ti je 10 let,bys to mohl mít v hlavě aspoň trochu srovnaný.Tvoji pavouci musí asi docela trpět,zkus radši chovat něco jiného...
Bud se mi zda, ze kluk pekne keca, nebo se snazi vypadat na deset a zakryt to, jaky je to trubec. Ovsem nerekl bych, ze chova sklipkany 3 roky, to by si vykopavani vsiml nejspis drive a terarku by nerikal akvarko. Nebo je to nekdo, kdo se vas zkusenejsi chovatele snazi nas... . No jo, pravda je, ze jen zaplacava misto pro dulezitejsi otazky
majlak
napsal(a):
Bud se mi zda, ze kluk pekne keca, nebo se snazi vypadat na deset a zakryt to, jaky je to trubec. Ovsem nerekl bych, ze chova sklipkany 3 roky, to by si vykopavani vsiml nejspis drive a terarku by nerikal akvarko. Nebo je to nekdo, kdo se vas zkusenejsi chovatele snazi nas... . No jo, pravda je, ze jen zaplacava misto pro dulezitejsi otazky
Zasírá to tu a má keci!!Vždiť ani neví po čem to má!se ptal že má jeho emilia "VYHOLENÉ"místo na zadku!Nepozná ani VAgansku
stanislav
napsal(a):
Zasírá to tu a má keci!!Vždiť ani neví po čem to má!se ptal že má jeho emilia "VYHOLENÉ"místo na zadku!Nepozná ani VAgansku
Nemam slov, po tejdnu dovolený sem na ifauně a hned přibyl magor.Sorry ,ale to je moc.Neřikám že já mam pokaždý inteligentní otázky ,ale tohle je fakt hruza!!!!!!!!!
J E R R Y

stanislav
napsal(a):
Souhlasím!!!!
No to se to tu nějak rozjelo velký odborníci uráží začátečníky atd. no co na to dodat. Pokud někoho odkazujete na literaturu tak mu prosím napište jak se ta literatura jmenuje, protože třeba v té brožůře co se prodává ve zverimexech a máte ji přečtemou za 20minut a to ještě vykouříte 4 cigára se skutečně o vykopávání chloupků nic nepíše. Prostě pavouka moc obtěžuješ a on se brání, emilia patří mezi zpravidla nejmírnější druhy. Jinak chovám cca 300 dospělců a celkem něco kolem 4000kusů pavouků, můj chov obsahuje všechny známé brachyphelmy "doufám"
napsal(a):
No to se to tu nějak rozjelo velký odborníci uráží začátečníky atd. no co na to dodat. Pokud někoho odkazujete na literaturu tak mu prosím napište jak se ta literatura jmenuje, protože třeba v té brožůře co se prodává ve zverimexech a máte ji přečtemou za 20minut a to ještě vykouříte 4 cigára se skutečně o vykopávání chloupků nic nepíše. Prostě pavouka moc obtěžuješ a on se brání, emilia patří mezi zpravidla nejmírnější druhy. Jinak chovám cca 300 dospělců a celkem něco kolem 4000kusů pavouků, můj chov obsahuje všechny známé brachyphelmy "doufám"
My ho nchcem urážet!On si z nás dělá prdel!!!Pročti si to pořádně a uvidíš!

t3rror
napsal(a):
emilka
a vy ho v tom jak ovce podporujete a nadáváte - pokud si z vás někdo dělá prdel tak ho jen potěší když tady budete nadávat a čertit se :o)
napsal(a):
Musím oponovat,v té brožůrce SKLÍPKANI,která se prodává v každém zverimexu,se o vyčesávání chloupků u sklípkanu,jako obraném způsobu,píše.
Takže někteří to zřejmě přečetly za 20.min.ale jen očima po obrázcích,co?
A co se mě týče,tak začáteníkům bychom právě my skušenější měli poradit,tady právě jde vidět charakterr některých,radoby zkušenějších...

napsal(a):
a vy ho v tom jak ovce podporujete a nadáváte - pokud si z vás někdo dělá prdel tak ho jen potěší když tady budete nadávat a čertit se :o)
he ta emilka nahoře vypadá jako by dávala nožičky po tělo jediný co mluví pro její dokonalé zdraví je, že se udrží na dřevě a vená zadeček jednu velkou farmu na plíseň
napsal(a):
he ta emilka nahoře vypadá jako by dávala nožičky po tělo jediný co mluví pro její dokonalé zdraví je, že se udrží na dřevě a vená zadeček jednu velkou farmu na plíseň
Jak vás všechny pozoruji, tak jste úplně stejní, tzn. jak ta osoba, která začala diskusi, tak všichni co reagovali. Jednoduše:
JSTE JEDNÉ KRVE

xxxxxxxxxx
napsal(a):
Jak vás všechny pozoruji, tak jste úplně stejní, tzn. jak ta osoba, která začala diskusi, tak všichni co reagovali. Jednoduše:
JSTE JEDNÉ KRVE
no tak přece tady nemůžeme diskutovat pouze o hrozně vážnejch věcech, chov sklípkanů musí bejt i trochu okořeněn humorem jinak by to bylo hrozně depresivní mluvit o pavoucích, který se celej den nepohnou a když už se hýbou tak vyčesávaj chlupy nebo koušou
xxxxxxxxxx
napsal(a):
JSTE JEDNÉ KRVE
Autor:xxxxxxxxx(kmotr).To co jsi tu napsal určitě není z tvojí hlavy,co?Idioti kteří se neumí ani podepsat jsou u mě opravdu z jiné krve než my ostatní.

keltmen
napsal(a):
Autor:xxxxxxxxx(kmotr).To co jsi tu napsal určitě není z tvojí hlavy,co?Idioti kteří se neumí ani podepsat jsou u mě opravdu z jiné krve než my ostatní.
on je podepsaný :o) xxxxxxxxxx to je prostě jeho nick :o) a nwenadávejte si - má to bejt zábava ne boj na krev