Uživatel s deaktivovaným účtem

denis holanik
napsal(a):
prosím co je to za druh?
hej za 1) je to rozmazany jak hovno a za 2) to nevíš co kupuješ za pavouky??????

denis holanik
napsal(a):
ten co mi to prodal nevěděl co to je za druh
kurva už mě vole sereš!!! a asi nejsu jedinej pěkně kecáš ty vole ty jsi asi jedinej co nepozná ani vagansku

euny
napsal(a):
, promiň jerryzj, ale myslím, že to přehaníš. Je to ještě díte, tak se prosím tě ovladej!
ne, to není dítě

euny
napsal(a):
psal, že mu je 10. Podle mě je to věk dítěte.
no..pročti si diskusi a uvidíš, že si ze všech dělá srandu...
stanislav
napsal(a):
Je to ještě dítě ale neznamená to že bude dělat machry že má emilku
a nic o ní nevědět!
v tomdle případě (přestože mi to rve srdce) se musím toho malého paka aspoň trochu zastat- sabulosum, angustum a vagans jsou od sebe naprosto k nerozeznání. Ovšem co jsem psal v jiném tématu, za tím si stojím!
euny
napsal(a):
nevím, jak si poznal, že si dělá srandu. Ale budiž, je to tvůj názor a mě je po tom prd. Každopádně je to veřejné forum, tak by to chtělo trochu slušnosti.
chtel sem neco dlouhýho napsat...bohužel jsem asi neudelal dost mezer a cely se i to vymázlo,tedy na to seru a radsi pisu webmasterovy at s tim neco udelá
bez meho nazoru se tahle mírně stupidni diskuse asi obejde

nery
napsal(a):
chtel sem neco dlouhýho napsat...bohužel jsem asi neudelal dost mezer a cely se i to vymázlo,tedy na to seru a radsi pisu webmasterovy at s tim neco udelá
bez meho nazoru se tahle mírně stupidni diskuse asi obejde
Hele Denisi ví o nich tvoji rodiče ??? protože ty zavařeniny u kterých je mi připomínaj moje začátky kdy jsem skovával svýho prvního pavouka ve sklepě u zavařenin. Vangas by to sice být mohl, ale vzhledem ke kvalitě fotky ten zadeček může být jen odlesk blesku a lemy pouze prosvětlení, ale jistě moc dobře víš co to je, protože jsi si ji někde koupil a tek od koho jsi si ji koupil ti řekl co to je, protože těměř dospělé nebo dospělé samice se jen tak bezejména nprodávaj. Někdy by možná bylo lepší číst a ne zakládat další a další fóra

napsal(a):
Hele Denisi ví o nich tvoji rodiče ??? protože ty zavařeniny u kterých je mi připomínaj moje začátky kdy jsem skovával svýho prvního pavouka ve sklepě u zavařenin. Vangas by to sice být mohl, ale vzhledem ke kvalitě fotky ten zadeček může být jen odlesk blesku a lemy pouze prosvětlení, ale jistě moc dobře víš co to je, protože jsi si ji někde koupil a tek od koho jsi si ji koupil ti řekl co to je, protože těměř dospělé nebo dospělé samice se jen tak bezejména nprodávaj. Někdy by možná bylo lepší číst a ne zakládat další a další fóra
a nevopovažuj se tvrdit, že jsi 1) koupil něco co nevíš co je i když to bylo tak za 400.
2) že někdo choval 3 roky pavouka a nevěděl co chová a ani to nejiˇšťoval.
3) nikdo ti podle těch fotek nepomůže, protože těhle černejch nazrzavělejch druhů je několik a 99% podobnejch