Posílám několik fotek z naší organizační líhně..Máme 2 líhně každou zhruba na 700 slepičích vajíček a letos je to již 5 sezóna co si líhneme. Tak ať se fotky líbí.
arrpik
napsal(a):
Posílám několik fotek z naší organizační líhně..Máme 2 líhně každou zhruba na 700 slepičích vajíček a letos je to již 5 sezóna co si líhneme. Tak ať se fotky líbí.
další foto
arrpik
napsal(a):
3 denní kuřata a náš předseda
arrpik
napsal(a):
Sasexky, z. Holanďaky a z. wyandotky koroptví
arrpik
napsal(a):
ještě jednou kuřata
arrpik
napsal(a):
ještě jednou kuřata
To se máte.Já jsem teprve nedávno zjistila,že i u nás je ZO ČSCH.Tak jsem si přes ustředí sehnala kontakt a zrovna dneska jsem předsedovi volala,jestli by mi neporadil nějakého člena té jejich ZO v okolí,který by měl čistokrevné slepice(jakékoliv plemeno).potřebovala jsem pár vajíček pod kvočnu.Byl velice ochotný,ale zcela mě uzemnil tím,že v jejich ZO ani jeden chovatel nechová čistoktevnou drůbež.Jsou tam samí králíkáři nebo holubáři.Je to vůbec možný?To jsem dost zklamaná,ale stejně jsem si domluvila"rande",abych zjistila co jsou ti zdejší chovatelé zač.Třeba budu překvapená ještě víc
(doufám,že mile).Chovu zdar.ruzicka
xexcel
napsal(a):
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jak řešíte napájení u jednodenní a více kuřat. Myslím tím, abych nemusel napaječku každou hodinu čistit nebo abych neměl mokro okolo napaječky.
Díky.
Zdravím Davide,
máme malé zvonové napáječky, kuřata do nich nevlezou a nerozlévají vodu. Kuře tam jen ponoří zobáček a napije se. Navíc jsou na malých roštech a tím se stále udržuje čistota. Rošty jsou zřetelné na poslední fotce.