Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2006 20:32

Ahoj lidičky,nemáte někdo zkušenosti s těmito husami ??? Mám doma chovný pár a letos mi ještě nenesou,ale v loni mi touhle dobou už husa nesla ani zmínka,že bi se houser pojímal.Dáky za komentář.Chovatelka z Ledče nad Sázavou

18.1.2006 17:00

majda napsal(a):
Ahoj lidičky,nemáte někdo zkušenosti s těmito husami ??? Mám doma chovný pár a letos mi ještě nenesou,ale v loni mi touhle dobou už husa nesla ani zmínka,že bi se houser pojímal.Dáky za komentář.Chovatelka z Ledče nad Sázavou

Letos je zkrátka jiný rok, nez loni. Mne taky cellská husa loni nesla uz zacátkem unora a letos to tak jiste nebude. Ono i na tom Ledecsku nebo Choteborsku, kde bydlim ja je ta zima delsí.

25.2.2006 20:32

majda napsal(a):

Mám tyto huse třetím rokem,první rok 16 housatek,druhy jenom dvě,od dvou hus.Tentorok zatím také nenesou.

2.3.2006 17:35

majda napsal(a):

Dejte sem někdo foto. prosím

Přidejte reakci

Přidat smajlík