Výstava Brvnište 2008

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.9.2008 14:40

13.9.2008 14:41

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Amrocks, 0.1

Ruánske kačky

13.9.2008 14:42

Amrocks, 0.1

Zdr. Brahma svetlá kolumbia

13.9.2008 14:43

Amrocks, 0.1

Kačice vysokohniezdiace

13.9.2008 14:43

Amrocks, 0.1

Zdr. Wyandotka strieborná vlnitá

13.9.2008 14:45

Oravka

13.9.2008 14:45

Amrocks, 0.1

Hodvábnička

13.9.2008 14:49

Hodvábnička

a ešte Hempšírky.
Neskôr doplním ďalšie foto.
Rudo

13.9.2008 17:30
brunifid

XXX.XXX.178.23

Ruánske kačky

Nádherné fotky Chystám s ena výstavu do Týniště na konci září, ráda bych tam koupila amroks slepice nebo se lespoň nakontaktovala na nějakého chovatele
Prosím poradíte mi někdo s ruánkami? Koukám na tenhle obrázek, mám čtyři kačátka, kupovala jsem je na týdnu stáří nesexované. Dělá se jim peří, ještě jsou napůl chlupaté. To, co jim zatím roste, je hnědé, na křídlech se jim všem dělají ty modré kosočtverce s bílými lemy. Zobáky mají žluté nebo hnědé do žluta. Na téhle fotce nejsou vidět křídla u kačera, má tam také ta modrá zrcátka nebo jak se to jmenuje? A tuhle barvu kačer dostává už když mi jako malému rostě první peří? Chtěla bych totiž vědět, co to vůbec doma mám, kdyby to byly čtyři holky, tak bych se vůbec nezlobila

13.9.2008 19:41
jirabart

XXX.XXX.85.43

brunifid napsal(a):
Nádherné fotky Chystám s ena výstavu do Týniště na konci září, ráda bych tam koupila amroks slepice nebo se lespoň nakontaktovala na nějakého chovatele
Prosím poradíte mi někdo s ruánkami? Koukám na tenhle obrázek, mám čtyři kačátka, kupovala jsem je na týdnu stáří nesexované. Dělá se jim peří, ještě jsou napůl chlupaté. To, co jim zatím roste, je hnědé, na křídlech se jim všem dělají ty modré kosočtverce s bílými lemy. Zobáky mají žluté nebo hnědé do žluta. Na téhle fotce nejsou vidět křídla u kačera, má tam také ta modrá zrcátka nebo jak se to jmenuje? A tuhle barvu kačer dostává už když mi jako malému rostě první peří? Chtěla bych totiž vědět, co to vůbec doma mám, kdyby to byly čtyři holky, tak bych se vůbec nezlobila

Koncem září (27. - 28. 9 ) je výstava v sousedních Třebechovicích pod Orebem, v Týništi je až začátkem listopadu. V Třebechovicích je i speciálka vodní drůbeže, tak Vám tam chovatelé poradí i ohledně kachen. Jirka

13.9.2008 21:04
sparta

XXX.XXX.254.31

Hodvábnička

Dobrý den,kdo tam vystavoval ty Hedvábničky???

13.9.2008 21:26

sparta napsal(a):
Dobrý den,kdo tam vystavoval ty Hedvábničky???

p. Klement Kubiš zo Sverepca pri Považskej Bystrici.

Boli pekné, ale dva dni pred výstavou vykúpané v šampóne,takže "perie" ešte nebolo celkom OK.

Rudo

13.9.2008 22:53
brunifid

XXX.XXX.178.23

jirabart napsal(a):
Koncem září (27. - 28. 9 ) je výstava v sousedních Třebechovicích pod Orebem, v Týništi je až začátkem listopadu. V Třebechovicích je i speciálka vodní drůbeže, tak Vám tam chovatelé poradí i ohledně kachen. Jirka

Tak to jsem si to jen popletla, myslela jsem asi tu výstavu v Třebechovicích, chystám se tam v neděli.

14.9.2008 10:34
sparta

XXX.XXX.254.31

p. Klement Kubiš zo Sverepca pri Považskej Bystrici.

Boli pekné, ale dva dni pred výstavou vykúpané v šampóne,takže "perie" ešte nebolo celkom OK.

Rudo

Nemáte na něj nějaký kontakt??

15.9.2008 09:59
kovbojicek

XXX.XXX.5.123

brunifid napsal(a):

zkuste zajet i 27.9. do Třebechovic, mame tam moc peknou vystavu. Jinak predseda klubu amroksek bydli ve Lhote pod Libcany (kousek od HK i Pardubic) taky mam na ne zalusk.. nebot po mych mnohych experimentech chce rodina i vejce nejen hezke slepicky

russli

15.9.2008 14:40
russli

XXX.XXX.15.130

Kačice vysokohniezdiace

dobry den kdo tam prosim vystavoval ty vysokohnizdici a kdyby byl kontakt tak bych se taky nezlobyl moc dik

15.9.2008 22:26
brunifid

XXX.XXX.178.23

kovbojicek napsal(a):
zkuste zajet i 27.9. do Třebechovic, mame tam moc peknou vystavu. Jinak predseda klubu amroksek bydli ve Lhote pod Libcany (kousek od HK i Pardubic) taky mam na ne zalusk.. nebot po mych mnohych experimentech chce rodina i vejce nejen hezke slepicky

Víkend 27.-28.9. mám bohužel mimořádně nabitý, v sobotu 27.9. pečeme jehně (moje), u toho prostě musím být... Takže výstavu si prosadím jedině v neděli a nemůžu se rozkrájet. Amroksy mají klub??? Mohla bych poprosit o link? Nevím, jestli jsem to sem psala, chlubím se totiž všude, před týdnem jsem na výstavě v RK koupila náááááádherného kohouta amroks, jsem z něj unešená, je to úžasná ozdoba dvora, říkám mu Viktor, dle mého soudu nemá chybu

15.9.2008 22:28
brunifid

XXX.XXX.178.23

kovbojicek napsal(a):

Aha, tak klub jsem objevila - https://www.ifauna.cz/rubriky/ clan_show.php?id=59&r=6 ale nevidím bohužel webovky.

19.9.2008 08:03
kovbojicek

XXX.XXX.5.123

brunifid napsal(a):
Aha, tak klub jsem objevila - https://www.ifauna.cz/rubriky/ clan_show.php?id=59&r=6 ale nevidím bohužel webovky.

omlouvam se.. klub je, ale nemaji stranky, jak jste si vsimla, ja to nehledala na faune ale primo na cschdz.cz (shanela jsem i jina plemena)... bohuzel vetsina klubu stranky nema....

26.9.2008 18:14
belan

XXX.XXX.181.196

russli napsal(a):
dobry den kdo tam prosim vystavoval ty vysokohnizdici a kdyby byl kontakt tak bych se taky nezlobyl moc dik

Tak toto je wyandotka tmavá, ne stříbrná.

26.9.2008 19:36

Podľa čoho tak usudzujete, vystavovateľ tak plemeno prihlásil, posudzovateľ posúdil a ak s tým mate nejaký problém Vaša vec. Je to zdr. W. strieborná vlnitá a koniec. Tmavé sú proste tmavšie, fotky boli robené vo vnútri výstaviska a tak sa vám to asi len pletie.
Rudo

28.9.2008 19:23
belan

XXX.XXX.181.196

Oravka

Usuzuji podle toho, že jsem wyandotky tmavé několik roků choval a vystavoval. Stříbrné měl druhý chovatel ve spolku, takže vím, jak vypadají. Teď se těm tmavým asi říká stříbrně koroptví vlnité, ale toto nejsou stříbrné. Já nemám problém, protože vím, co to je za plemeno, ale neznalý začínající chovatel je tím názvem mýlen. Mám kamaráda posuzovatele drůbeže, tak si to ověřím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík