ZO ČSCH BLATNÁ - Výstava

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.8.2010 16:42
mysak

XXX.XXX.15.147

Nezapomeňte tento výkend zajet kromě do Sedlčan také k nám do Blatné na tradiční pouťovou výstavu v stinném areálu na Nábřeží Dukelském. Srdečně zveme.
Ps: v sobotu budou i morčátka.
Juraj Kafka

11.8.2010 00:14
st.toman

XXX.XXX.32.219

Zdravím. Je něco po půlnoci a já se vrátil z pole. Sečeme pšenici a tak se musí kvaltovat, protože hlásí na pátek a celý víkend přeháňky a i veliké deště. Je to ke vzteku, potřeboval bych tak tejden sluníčka a bylo by to v suchu pod střechou, ale zase bych neviděl výstavu v Selčanech a i v Blatné. No pán Bůh nás má rád všechny, chovatele i zemědělce a tak to tak zařídí, že bude přez týden hezky, aby šlo dělat na polích a v sobotu malinko zkrápne, to aby se mohlo vyrazit do Blatné a i do těch Selčan. Už se těším na oboje, neboť jsou to pěkné výstavy. Jediné, co mě chybí každý rok v Selčanech je to, že tam nejsou ptáci. Samozřejmě Blatnou preferuji, protože tam vystavuju svoje slepice a tak to je jasný ne ? Zdraví a na setkání se těší St. Toman smajlík

11.8.2010 10:00
ovecka

XXX.XXX.26.131

Škoda, každý rok si říkám, že bych se do Blatné ráda podívala, ale vždy máme ve stejný termín propagační výstavu v Tachově a pouťovou výstavu v Kladrubech. Na obou vystavuji zvířata a v Tachově jsem jedním z organizátorů, tak tam jsem celý den. Další výstavu tam už nevměstnám. Snad to vyjde někdy jindy. Přeji ať se výstava vydaří Dana

11.8.2010 15:37
kostrata

XXX.XXX.132.7

Můžete mě prosím napsat jak bude v sobotu otevřeno a hlavně kde to tam je.Sice jsem tam před 28 lety byl na učnáku,ale to nábřeží mě nic neříká. Děkuji a hezký den.Ruda smajlík

11.8.2010 23:56
mysak

XXX.XXX.46.80

otevřeno od sedmi ráno v sobotu i v neděli. A jak se tam dostanete? No nejlépe nechat auto asi někde u sokolovny a po té jít přes most směrem do centra, ale hned před školou TGM zahnete do leva. Ostatně na tom mostě narazíte na ceduli Výstava.
Jinak Blatná leží na spojnici Písek - Plzeň
JK

12.8.2010 16:19
kostrata

XXX.XXX.132.7

Děkuji, u sokolovny to znám a tak si myslím,že to bude bez problému.Docela už si to vybavuji.protože kousek od tud jsme chodili běhat na stadion.Tak ted už nezbývá než se těšit na sobotu.Hezký den.Rudasmajlík

14.8.2010 15:49
kostrata

XXX.XXX.132.7

Tak jsem dnes vykonal návštěvu blatenské výstavy.Byl jsem mile překvapen.Moc hezky uspořádané.Opravdu se mě to líbilo.Vřele doporučuji návštěvu.smajlík Ruda

19.8.2010 01:53
mysak

XXX.XXX.46.80

Černé sumatránky. Jaroslav Blatský

22.8.2010 13:42
mysak

XXX.XXX.46.80

1,0 zdrobnělá fénixka oranžovokrká - Roučka Ladislav

22.8.2010 13:46
mysak

XXX.XXX.46.80

zdrobnělá hempšírka - Blatský Jaroslav

22.8.2010 13:49
mysak

XXX.XXX.46.80

to nejlepší na konec zdrobnělá barneveldka bílá - Toman Stanislav

22.8.2010 13:51
mysak

XXX.XXX.46.80

vítěz výstavy 1,0 zdr. barneveldka bílá. Ty tam svítily, obdivuji zářivou čistotu bílé barvy.

22.8.2010 14:18
mysak

XXX.XXX.46.80

Tak to bylo jen pro ilustraci pár foto. Děkuji za drůbežářskou odbornost všem, kdo nám pomohli s výstavou a dodali svá zvířata, přestože jsem si vědom, že srpen není nejvhodnější termín pro výstavní kondici zvířat. Jarní počasí odchovům také nepřálo a snad proto bylo letos obsazení drůbeže poslabší. Stejně tak děkuji všem návštěvníkům za to, že přišli pobejt. V říjnu chystáme okresní výstavu drobného zvířectva, inzerát už je v Chovateli.
Juraj Kafka

Přidejte reakci

Přidat smajlík