Jak poznám, že je slepice tučná nebo překrmená? Chovám slepice už 3. týden. Každý ráno maj plnej hrnec: zbytků + těstoviny, chleba nebo brambory+ směs pro kuřice. Večer zbyde jen minimum a to dám do menší misky a k nim do kurníku, kdyby měly hlad. Mám 5 slepci + 1 kohout, koupil jsem je jako horal (typ tetra) a za 3 tejdny by měly snášet.
Dobrý večer , jak to tady čtu tak asi dělám chybu . Moje slepice ( Vlašky) maj výběh do ovocného sadu , ale stejně maj u kurniku pověšenéj zásobník (25lit.) z žrádlem . Maj v něm pšenici + ječmen + slunečnici + oves + kukuřici takovej mix , takže se můžou nažrat do sytosti + domáci odpad . Ale nepozoruju že nějak tloustnou , ale mněl sem Orpinktonky spolu s nima a když sem je zabil tak byly plný sádla , ale oni jsou težké plemeno ?! Tak teda nevím . Dělám to špatně , poradtě ????
Uživatel s deaktivovaným účtem

dobry den,o takychto veciach ako slnecnica,sa bavte prosim,na druhom fore nemoderovanom,preto je to tam spravene,,tu sa davaju aj fotky vlastnej hydiny,,clovek neni zvedavy ci vam sliepky zeru slnecnicu alebo kukuricu,,clovek je zvedavy ake mate sliepky,tak prosime fotky hydiny,,ak nemate tak do druheho fora prosim,nato je to tam spravene???
Pro ,,PEFO'' samozřejmě Vás nechci urazit ani se s Váma dohadovat , ste hodnej že ste napsal ale o tématu zřejmě víte kulový tak budte tak HODNÝ a nemotejte se do diskuze který nerozumíte . A jestly chcete neco říct tak prosím k tématu . Anebo si raděj dál vkládejte fota těch Vašich pěti slepičekˇ+ kohoutka do své diskuze . S pozdravem Majo
To hej.. už som ich raz dostala na uroveň "obéznych", v závodnej kuchyni mi nechávali zbytky, taký 3 - 5 kg kyblik, mali to síce na dva - tri dni, ale podarilo sa mi, čo som nechcela, prestali znášať a ked som jednu zabila, mala tolko tuku ako kačica, už to nerobím, zbytky z kuchyne majú naozaj iba ako chutovku a velmi striedmo...