olexas
napsal(a):
chová niekto toto plemeno na Slovensku??? ak áno prosím ozvite sa... začal som ich chovať a momentálne mám tri farebné rázy, ale plánujem to rozšíriť a ešte by som chcel aj milflérky...
Naozaj krásne sliepočky... odkiaľ ste ...??? Aké sú veľké tieto sliepočky...??? a Kvokajú aj ony...?
Ale naozaj nádherné sliepočky...
olexas
napsal(a):
zdravím od Rožňavy... sú skutočne dobré kvočky, ale sú dosť maličké
Aj ja by som chcel takéto sliepočky ... sú naozaj krásne...
my máme liliputky čiže asi milflérky...ale pri klasických sliepkach tak ale snáď sa vyliahnu ak by zasadla nejaka sliepka čisté liliputky...
olexas
napsal(a):
chová niekto toto plemeno na Slovensku??? ak áno prosím ozvite sa... začal som ich chovať a momentálne mám tri farebné rázy, ale plánujem to rozšíriť a ešte by som chcel aj milflérky...
Ak by ste chceli tak by som Vám mohol potom ak by nám zasadla nejaka ta milflérka tak by som Vám mohol Predať alebo vymeniť za párik tývh bradáčov...ak by ste teda chceli...pretože nám začala nosiť do hniezda na senníku už tam má 3 vajíčka tak ak by tam zasadla a vysedela tak by som Vám mohol predať alebo vymeniť ak by ste chceli...
tie bradáče sú krásne a skrýžením milflérky možu vzniknúť ešte zaujímavejšie kuriatka...
.
zbosace
napsal(a):
Kríženie je nezmysel. Ešte k tomu znehodnotiť tak málo rozšírené plemeno. Vznikli by Vám akurát fúzaté ,, milflerky,, so slabo operenou nohou a s rozličným hrebenom. Milflérky sú však už vyšlachtené aj fúzaté a nemusíte robiť pokusy.
Áno ja viem ale žeby možno boli inej farby...A my máme aj jednu milflérku krotá ma menej peria na nohách...ale je pekná a tieto bradáče sú tiež veľmi krásne...a na okrasu záhrady by boli naozaj krásne...
ak budete mať záujem tak koncom leta niečo určite bude... momentálne mám 60kusov kurčiat a ešte plánujem liahnuť a v jeseni importovať aj iné farebné rázy a plánujem importovať aj milflérky, ale krížiť to 100%nebudem...
olexas
napsal(a):
ak budete mať záujem tak koncom leta niečo určite bude... momentálne mám 60kusov kurčiat a ešte plánujem liahnuť a v jeseni importovať aj iné farebné rázy a plánujem importovať aj milflérky, ale krížiť to 100%nebudem...
No a v akých farebných rázoch máte tie bradáče ...??? také ako máte na tých fotkách...?
P.S. nech sa Vám darí ak tak Vám dám vedieť čo a ako o tých bradáčoch... ak može byť...? veď do konca leta je ešte dosť času a ešte toto ak bude otec chcieť ísť so mnou do tej Rožňavy tak Vám dám ešte vedieť pretože ja mám bohužiaľ len 14 rokov a tak by som sa chcel naučiť čo najviac o okrasných plemenách sliepok a tieto sú moc krásne a tak by som chcel aj vyskúšať ich chovať ... A mal by som ešte otázku keď su tie sliepočky aj s kohútikom pustené vo výbehu s klasickými nosnicami a je niekde diera napr. na senník alebo niekde tak si možu nanosiť vajíčka aj tam a vysedia ich samy od seba...? a aký sú títo kohútikovia povahovo...? či by sa zniesli z kohútikov milflérky alebo s iným kohútikom...?
olexas
napsal(a):
je to milé, kľudné občas až drzé plemeno... ak by vyrastali spolu, tak by nebol problém , ale inak sú kohúti bojovníci"
a ostatné informácie poskytnem mailom na olexas@inmail.sk
odkiaľ ste???
Oščadnica...moj mail je lukas_pagac@centrum.sk tak mi možete napísať... tie trojfarebné bradáče sú pekné take som niekde videl aj milflerky...
ale ostatné farby sú pekné tiež...
Chaluparik

XXX.XXX.234.136
Chovate este antverpske bradace a nejaky kontakt na Vas
Marrrtin

XXX.XXX.48.153
Zdravim Vas, v roku 2011 cze chovali Antverpskeho bradaca. ak este chovate chcem sa spytat, či nhodou nemate kokutika na predaj - cerrveno - čierny a odkial ste, som z Vrábel, okr.Nitra.
Dakujem ,