kolda
napsal(a):
Můžu pod světlo nebo na proti slunku abych viděl jestli tam je kuře děkuji ...A který den se prohlíží??
prohlíží se tak 7 den,ale proti slunku uvidíte tak velký h.....kulový!!! vemte 15cm coulovou nebo pětičtvrtku umělou trubku kousek objímky s miňonkou žárovkou,nebo s kola přední led světlo a přes trubku číhňěte...co tam máte vidět je už popsáno(kuře to zdaleka není)..zadejte do vyhledávače,, prosvětlování vajec"
...šmarjá koldo komu se budete dívat na vejce nebo kde???
luxdkas
napsal(a):
Dajú sa vajíčka presvietiť aj normálnou baterkou...??? V sobotu bude už kvočka sedieť týždeň tak sa chcem presvedčiť že či bude mať nejaké tie "deti"...
Dobrý den, já prohlížím vejce silnou baterkou - ale opravdu silně svítí - policejní baterka. V naprosté tmě to jde krásně vidět.
oslik
napsal(a):
Zdravím, já jsem na prosvědcování sebrala dětem baterku koupenou u větnamců za pár kaček Kachní, husí a obyčejná slepičí vajíčka prosvítí úplně perfektně, perličí a araukání hůře, ale zárodek se také poznat dá
Ďakujem cením si to...už dnes skúsim prehliadnuť pár vajíčok možno tam už budu zárodky...
oslik
napsal(a):
Zdravím, já jsem na prosvědcování sebrala dětem baterku koupenou u větnamců za pár kaček Kachní, husí a obyčejná slepičí vajíčka prosvítí úplně perfektně, perličí a araukání hůře, ale zárodek se také poznat dá
A čo je pri prvom presviecovaní vidno...??? skúšal som teraz 4 vajíčka a v každom bolo niečo tmavé a na krajoch bolo vidieť svetlo baterky... čo to bolo...??? bol to žĺtok v ktorom je zárodok ...??? alebo to je pokazené vajíčko...????
luxdkas
napsal(a):
A čo je pri prvom presviecovaní vidno...??? skúšal som teraz 4 vajíčka a v každom bolo niečo tmavé a na krajoch bolo vidieť svetlo baterky... čo to bolo...??? bol to žĺtok v ktorom je zárodok ...??? alebo to je pokazené vajíčko...????
aj keď tá baterka svietila už trochu slabšie...
luxdkas
napsal(a):
aj keď tá baterka svietila už trochu slabšie...
Tak dobré správy dnes som opať presiecoval vajíčka a boli tam už zárodky bolo ich dobre vidieť bolo to úžasné... ešte som to nikdy nevidel ale v jednom som videl žilu okolo celej škrupiny ...takže neviem či tam v tom niečo je...