Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.1.2012 15:26

Aj takéto môže byť využitie fóliovníka v mrazoch :D:-))

31.1.2012 15:30

morky a perličky, zima im nevadí (-4stupne)

31.1.2012 15:30
31.1.2012 16:28
mamčis

XXX.XXX.245.37

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Aj takéto môže byť využitie fóliovníka v mrazoch :D:-))

Takhle využívám taky skleník, jen tam mám krocany, kuřata a králíky. Kuřata s krocany střídám, protože krocani by kuřata uzobali. Skleník mám na jaře krásně vyčistěný a taky pohnojený.

31.1.2012 16:45
oskar222

XXX.XXX.93.3

no krůtám zima vskutku nevadí.. ba jsou nadšené :D
Navíc tím, že není ani sníh tak jim nemrznou nožky :-)

4.2.2012 16:53

:-)) Druhý pán fóliovníka( hlavne keď ho hempširák nevidí)smajlík

6.2.2012 08:52
ovecka

XXX.XXX.31.130

:-)) Druhý pán fóliovníka( hlavne keď ho hempširák nevidí)smajlík

Chtěla bych se zaptat, ten wyandoťák má standartní hřeben.Zdá se mi dost hrbolatý a proláklý. Byl bodovaný na nějaké výstavě. Já mám taky černě lemované a mám dva kohouty, nemohu se rozhodnout, kterého nechat. Jeden má podobný hřeben, jako ten Váš- nadzvedlý od hlavy a proláklý a druhý zase dost široký a hrbolatý. Děkuji za odpověď Dana

6.2.2012 17:22

ovecka napsal(a):
Chtěla bych se zaptat, ten wyandoťák má standartní hřeben.Zdá se mi dost hrbolatý a proláklý. Byl bodovaný na nějaké výstavě. Já mám taky černě lemované a mám dva kohouty, nemohu se rozhodnout, kterého nechat. Jeden má podobný hřeben, jako ten Váš- nadzvedlý od hlavy a proláklý a druhý zase dost široký a hrbolatý. Děkuji za odpověď Dana

Nevystavujem, chovám ich len pre krásu a úžitok, no snažím sa vyberať zvieratá, ktoré vyhovujú štandardu, no nakoľko som zakúpil v jari 2011 len 6 kurčiat a z toho bolo 5 kohútov, tak som nechal toho, ktorý mal najkrajšiu kresbu, čo sa hrebeňa týka, tak mal by byť prisadnutý pri hlave, no všetky kohúty mali hrebeň odstávajúci od hlavy. Prikúpil som k nemu sliepočku s hrebeňom a kresbou odpovedajúcou štandardu, tak uvidím čo to spraví s kuriatkami, poprípade sa pokúsim zohnať iného.

6.2.2012 17:30

Nevystavujem, chovám ich len pre krásu a úžitok, no snažím sa vyberať zvieratá, ktoré vyhovujú štandardu, no nakoľko som zakúpil v jari 2011 len 6 kurčiat a z toho bolo 5 kohútov, tak som nechal toho, ktorý mal najkrajšiu kresbu, čo sa hrebeňa týka, tak mal by byť prisadnutý pri hlave, no všetky kohúty mali hrebeň odstávajúci od hlavy. Prikúpil som k nemu sliepočku s hrebeňom a kresbou odpovedajúcou štandardu, tak uvidím čo to spraví s kuriatkami, poprípade sa pokúsim zohnať iného.

Ešte podotýkam, že sa jedná o veľkú formu a tu je trocha problém dosiahnúť pekný pivonkovitý chvost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík