Prsim poradte , mam 4 husy a nemužu přijit na to jestli je mezi nimi houser. Po prohlidnuti jsem nic nenašla. Dnes husička snesla prvni vajičko. Mam velkou radost akorad nevim jestli ne zbytečnou. Hned jsem ho vzala domu aby nenamrzlo a budu čekat na dalši. Kdyby bez housera nenesla tak by to bylo dobre, ale myslim si že budou nest ale jalove. Děkuji
Jsme od Karvine a nikdo ladenske husy nechova. Ted jsem husy kontrolovala podle vyběžku a myslim že ten označeny houser je opravdu houser... Teke řve tak vysoko , tak mi držte prsty. Take ladenska husa pry špatně sedi tak jsem zvědava jak to dopadne . Strašně bych rada male housatka doma vylihnute Take budu pak později čekat na male kačenky, male ovečky ,male kozičky a male prasatka.
Housera vysexujete následovně: pomocník uchopí zvíře ( břichem k sobě) za končetiny a zároveň při tom drží i konce křídel, druhá osoba uchopí ocas, který stahuje směrem k zemi a při tom jemně roztahuje prsty kloaku - u housera se po chvíli oběví penis, u husy nikoliv. není to nikterak složité. Pouze u velmi mladých zvířat je penis ještě nevyvinut a téměř není patrný.
Housera vysexujete následovně: pomocník uchopí zvíře ( břichem k sobě) za končetiny a zároveň při tom drží i konce křídel, druhá osoba uchopí ocas, který stahuje směrem k zemi a při tom jemně roztahuje prsty kloaku - u housera se po chvíli oběví penis, u husy nikoliv. není to nikterak složité. Pouze u velmi mladých zvířat je penis ještě nevyvinut a téměř není patrný.