luxdkas
napsal(a):
BuĎ čierne alebo biele alebo inej farby , ak ich niekto chová , napíšte mi prosím buď sem na ifaunu , alebo na meil: lukas_pagac@centrum.sk
Za odpovede vopred ĎAKUJEM
Zadavateľ témy Plymutka biela, je pán Jaroslav s nickom oravkabiela a on chová aj Plymutky biele. V profile má uvedený kontakt.
dorm
napsal(a):
když někdo chce psa a založí na to vlákno,nebudu mu nabízet kočku,schání auto nenabízejte motorku..když schání plymutky nenabízím oravky a ještě nevnucuji co je lepší! Pochopeno??!! On sám musí vědět co chce!!!
Presne , súhlasím s týmto názorom...
Nemám nič proti Oravkám , je to tiež pekné plemeno , aj keď sa mi viac páčia Plymutky ...
Oravky sú možno odolnejšie ako plymutky , to neviem
Možno budem mať niekedy aj Oravky aj iné plemena , ale teraz chcem vyskúšať Plymutky a plymutky majú asi aj viacej farebných rázov ako Oravky či ?
Nezáleží mi na farbe ale najmä na tom , aby dobre nosili a boli pekné aj na trávniku ale najmä aby nosili...
nenene,tak jsem to nemyslel co je, nebo které plemeno je lepší,horší,hezčí,užitečnější,to není můj styl a to nerozlišuji a snad i žádný skutečný chovatel! Jen jsem chtěl říct ať si každý pořídí to co chce a nikdo mu nevnucuje něco jiného,třeba i lepšího..Vždyď plemena s minimální snáškou by třeba úplně zanikla,ale pro chovatele má svůj půvab a zalíbení,tak je prostě chová pro radost svoji a druhých..Ty chceš plymutky tak ať odpovídají na plymutky,kdyby jsi chtěl oravky tak jdeš na vlákno s oravkama...
Keď myslíte , ale to by tu v mojom okolí najskôr musel niekto takéto plemená chovať ...
Je pravda , že sa mi páči viac plemien , ale to bude asi tým , že mám rád zvieratá či už psy , mačky , hydinu alebo iné...
a nepáčili sa mi , ale stále sa páčia , lenže po tom , ako som volal s chovateľmi , ktorý mi každý jeden z nich povedal že momentálne im nejako poklesla znáška som vzdal hľadanie zdr.wyandotiek...
dorm
napsal(a):
nenene,tak jsem to nemyslel co je, nebo které plemeno je lepší,horší,hezčí,užitečnější,to není můj styl a to nerozlišuji a snad i žádný skutečný chovatel! Jen jsem chtěl říct ať si každý pořídí to co chce a nikdo mu nevnucuje něco jiného,třeba i lepšího..Vždyď plemena s minimální snáškou by třeba úplně zanikla,ale pro chovatele má svůj půvab a zalíbení,tak je prostě chová pro radost svoji a druhých..Ty chceš plymutky tak ať odpovídají na plymutky,kdyby jsi chtěl oravky tak jdeš na vlákno s oravkama...
Pravda , určite by som išiel na vlákno o Oravkách keby som zháňal ich...
Ale ako som už písal chcel by som vyskúšať Plymutky.
luxdkas
napsal(a):
Pravda , určite by som išiel na vlákno o Oravkách keby som zháňal ich...
Ale ako som už písal chcel by som vyskúšať Plymutky.
Plymutky se chovají po celém světě,jsou skoro na každé výstavě,to přeci není problém je sehnat,u nás mají dobře fungující klub, mají pekně web.stránky,kontaktujte jednatele klubu,určitě poradí.Oravky vám nevnucuji,jen jsem chtel naznačit, že obě plemena mají schodnou užitkovost,a když jste Slovenský chovatel,tak jsem pouze napsal mojí skušenost s nimi.Proste pro mě lepší.Proto je na světě tolik plemen,každé má svoje kouzlo a užitkovost.
rous
napsal(a):
Plymutky se chovají po celém světě,jsou skoro na každé výstavě,to přeci není problém je sehnat,u nás mají dobře fungující klub, mají pekně web.stránky,kontaktujte jednatele klubu,určitě poradí.Oravky vám nevnucuji,jen jsem chtel naznačit, že obě plemena mají schodnou užitkovost,a když jste Slovenský chovatel,tak jsem pouze napsal mojí skušenost s nimi.Proste pro mě lepší.Proto je na světě tolik plemen,každé má svoje kouzlo a užitkovost.