- mám bohužel takovou úchylku, že co chovám, nemohu potom jíst !
- ale, že se neodbydu to vidíte! B.
ponka1
napsal(a):
Přidávám se taky Veselé velikonoce....
No, pro mne zatím nejhezčí zátiší je to s tou holanďankou:-) To není tuctové přáníčko.
A pro ostatní k neděli a pondělku přeju veselé Velikonoce bohatou pomlázku, málo jelit na stehnech a hýždích
a zítra pamatujte, že se nemá hýbat se zemí.
Juraj Kafka
mysak
napsal(a):
No, pro mne zatím nejhezčí zátiší je to s tou holanďankou:-) To není tuctové přáníčko.
A pro ostatní k neděli a pondělku přeju veselé Velikonoce bohatou pomlázku, málo jelit na stehnech a hýždích
Juraj Kafka
Ty, Juro, nesplet si se o den? Myslím s tou zemí
mysak
napsal(a):
Juraj Kafka
Děkuji,pro zajímavost tato fotka vyhrála v časopise chatař-chalupář
st.toman
napsal(a):
Ty, Juro, nesplet si se o den? Myslím s tou zemí
Ale asi jo, čoveče. Já to mám popletené už docela.
My v práci stejně v pátek hejbali se zemí(prší, tak sázíme) tak jsem si to dal na bílou sobotu neb jsem si myslel, že když je bílá, že je smuteční a proto by mělo být prstě necháno v klidu. Až do vzkříšení. Což je teď. Alelujaaa aleujaaa. Neb Hospodinova pravice mocně zasáhla, je to podivuhodné v našich očích. Nechť řekne Bůh Izraele, jeho milosrdenství trvá na věky...
V tomto roce doporučuji na velikonoční svátky si pořídit toto plemeno. Je velmi nenáročné vhodné i do paneláku. Přeji pěkné velikonoce.
Baránka aj kačku, mokrú oblievačku, klobásku aj vodku, vŕbové prútiky, voňavé koláčiky, džbánok medu, maľované vajíčka, plno hostí, jar v duši a všetkého po samé uši. Príjemné Veľkonočné sviatky Vám želá yetti
Také se svojí drobotinou přeji bohatou pomlázku, kterou jsem ráno vyndal z líhně.