martin707
napsal(a):
Ale já mám od svého páru vylíhnutá housata, zatím si je asi nechám, ale chtěl jsem mít představu, kolik tak asi stojí house. Hodně mě lidi "nahánějí" jestli bych je neprodal.
Však nám bylo už od začátku jasné, o čo vám šlo.
Prodat něco, čehož cenu neznáte a přitom na tom za žádnou cenu netratit.
Já bych si tipla minimum tak 150-160Kč. Od drůbežáren jsou brojlerová 1 denní za 85 a 16 denní chovná za 420,-.
VIZ: http://www.rybarstvinovehrady.cz/3/cz/chov-hus-rybarstvi-nove-hrady-s-r-o-/
Tak něco mezi tím. Jinak platí, že každá věc má svého kupce a je poptávka a nabídka. Nepřehánějte to, ale netraťte. Pokud je dáte levně, lidé si jich nebudou vážit. A když narazíte na blbce pomluví i levná i drahá. Dana
ovecka
napsal(a):
Já bych si tipla minimum tak 150-160Kč. Od drůbežáren jsou brojlerová 1 denní za 85 a 16 denní chovná za 420,-.
VIZ: http://www.rybarstvinovehrady.cz/3/cz/chov-hus-rybarstvi-nove-hrady-s-r-o-/
Tak něco mezi tím. Jinak platí, že každá věc má svého kupce a je poptávka a nabídka. Nepřehánějte to, ale netraťte. Pokud je dáte levně, lidé si jich nebudou vážit. A když narazíte na blbce pomluví i levná i drahá. Dana
Kdybych měl prodat ještě nevybarvené pomořanské house týden staré za 150-160 Kč, tak bych byl asi úplně padlý na hlavu, když o 3 měsíce později jej v případné výstavní kvalitě prodám za 1500,- minimálně.
Oproti tomu obyčejné bílé uřvané hybridní 16 denní chovné za 420,- se prý cení více. Pomořanské husy dle toho končí asi častěji na talíři než tato chovná hybridní housata.
Nabídka a poptávka (u pomořanek je vždy vyšší poptávka) je rovněž cenná rada, stejně jako si lidé neváží levných věcí a nejhorší prý jsou ti blbci co vše pomluví.
Opět kvalifikovaná a odborná rada jako ostatně ty desítky na obou fórech.
jovis
napsal(a):
Kdybych měl prodat ještě nevybarvené pomořanské house týden staré za 150-160 Kč, tak bych byl asi úplně padlý na hlavu, když o 3 měsíce později jej v případné výstavní kvalitě prodám za 1500,- minimálně.
Oproti tomu obyčejné bílé uřvané hybridní 16 denní chovné za 420,- se prý cení více. Pomořanské husy dle toho končí asi častěji na talíři než tato chovná hybridní housata.
Nabídka a poptávka (u pomořanek je vždy vyšší poptávka) je rovněž cenná rada, stejně jako si lidé neváží levných věcí a nejhorší prý jsou ti blbci co vše pomluví.
Jo, jo, jo, prodávám housata pětiměsíční, chovná za 1000 a na pekáč taky za 1000a mám jich pořád nedostatek a letos jich mám 28
martin707
napsal(a):
Tak to máte pravdu, vyplatí se případně počkat s prodejem, a máte teda úspěšný odchov, když jich máte tolik. A odkud jste? Bylo by případně možné od vás zakoupit nepříbuzný kus? (např. housera). Díky
Jsem od Znojma a mám pouze jeden chovný kmen 1+2, myslím si, že to není problém, jedině co je problém nemám vše okroužkované
Uživatel s deaktivovaným účtem

honzapm
napsal(a):
Však nám bylo už od začátku jasné, o čo vám šlo.
Prodat něco, čehož cenu neznáte a přitom na tom za žádnou cenu netratit.
snehurkaa

XXX.XXX.114.253
Taky bych koupika
martina.snehurka@seznam.cz.
milan78

XXX.XXX.227.76
jovis
napsal(a):
Co to placate o kvalifikovaných a odborných radách proboha? Právě paní Dana patří mezi tech par odborniku, ktere by měli všichni rozumní chovatelé poslouchat. A včetně Vás.
milan78
napsal(a):
Co to placate o kvalifikovaných a odborných radách proboha? Právě paní Dana patří mezi tech par odborniku, ktere by měli všichni rozumní chovatelé poslouchat. A včetně Vás.
Naprosto souhlas pokud nemůžete nebo nechcete druhému pomoct aspoň do něj nekopejte profíku.
Drahoš Děkuji
milan53
napsal(a):
Neviem,či Vám nejaký chovateľ predá Pom.húsatá.možno prekupník .Chovám Pomoránky,ale určite by som nepredal ani jedno húsa.Najprv musím vidieť ako bude vo farbe,exterijéri a či to nezaradím do chovu.To isté platí i o Tulúzských húskach.M.H.
Taky neprodavam housata a neprodavam ani sourozence.