Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.5.2013 16:40
martin707

XXX.XXX.62.146

Nevíte prosím kolik se tak pohybuje cena pomořanských housat cca týdeních? Díky za odpovědi

24.5.2013 16:49
milan53

XXX.XXX.224.40

Neviem,či Vám nejaký chovateľ predá Pom.húsatá.možno prekupník .Chovám Pomoránky,ale určite by som nepredal ani jedno húsa.Najprv musím vidieť ako bude vo farbe,exterijéri a či to nezaradím do chovu.To isté platí i o Tulúzských húskach.M.H.

24.5.2013 17:40
martin707

XXX.XXX.62.146

Ale já mám od svého páru vylíhnutá housata, zatím si je asi nechám, ale chtěl jsem mít představu, kolik tak asi stojí house. Hodně mě lidi "nahánějí" jestli bych je neprodal.

24.5.2013 18:11
kutil

XXX.XXX.147.173

housata taky neprodávávám, až po selekci, pak si někdo nechá špatně zbarvené, nebo jinak ne pro chov dobré a následky, do tří let celé okolí zaplevelené špatným chovem

24.5.2013 21:37
honzapm

XXX.XXX.29.18

martin707 napsal(a):
Ale já mám od svého páru vylíhnutá housata, zatím si je asi nechám, ale chtěl jsem mít představu, kolik tak asi stojí house. Hodně mě lidi "nahánějí" jestli bych je neprodal.

Však nám bylo už od začátku jasné, o čo vám šlo.

Prodat něco, čehož cenu neznáte a přitom na tom za žádnou cenu netratit.

24.5.2013 21:50
ovecka

XXX.XXX.31.130

Já bych si tipla minimum tak 150-160Kč. Od drůbežáren jsou brojlerová 1 denní za 85 a 16 denní chovná za 420,-.
VIZ: http://www.rybarstvinovehrady.cz/3/cz/chov-hus-rybarstvi-nove-hrady-s-r-o-/
Tak něco mezi tím. Jinak platí, že každá věc má svého kupce a je poptávka a nabídka. Nepřehánějte to, ale netraťte. Pokud je dáte levně, lidé si jich nebudou vážit. A když narazíte na blbce pomluví i levná i drahá. Dana

26.5.2013 19:44
jovis

XXX.XXX.233.116

ovecka napsal(a):
Já bych si tipla minimum tak 150-160Kč. Od drůbežáren jsou brojlerová 1 denní za 85 a 16 denní chovná za 420,-.
VIZ: http://www.rybarstvinovehrady.cz/3/cz/chov-hus-rybarstvi-nove-hrady-s-r-o-/
Tak něco mezi tím. Jinak platí, že každá věc má svého kupce a je poptávka a nabídka. Nepřehánějte to, ale netraťte. Pokud je dáte levně, lidé si jich nebudou vážit. A když narazíte na blbce pomluví i levná i drahá. Dana

Kdybych měl prodat ještě nevybarvené pomořanské house týden staré za 150-160 Kč, tak bych byl asi úplně padlý na hlavu, když o 3 měsíce později jej v případné výstavní kvalitě prodám za 1500,- minimálně.
Oproti tomu obyčejné bílé uřvané hybridní 16 denní chovné za 420,- se prý cení více. Pomořanské husy dle toho končí asi častěji na talíři než tato chovná hybridní housata.
Nabídka a poptávka (u pomořanek je vždy vyšší poptávka) je rovněž cenná rada, stejně jako si lidé neváží levných věcí a nejhorší prý jsou ti blbci co vše pomluví.
Opět kvalifikovaná a odborná rada jako ostatně ty desítky na obou fórech.smajlík

26.5.2013 20:19
kutil

XXX.XXX.147.173

jovis napsal(a):
Kdybych měl prodat ještě nevybarvené pomořanské house týden staré za 150-160 Kč, tak bych byl asi úplně padlý na hlavu, když o 3 měsíce později jej v případné výstavní kvalitě prodám za 1500,- minimálně.
Oproti tomu obyčejné bílé uřvané hybridní 16 denní chovné za 420,- se prý cení více. Pomořanské husy dle toho končí asi častěji na talíři než tato chovná hybridní housata.
Nabídka a poptávka (u pomořanek je vždy vyšší poptávka) je rovněž cenná rada, stejně jako si lidé neváží levných věcí a nejhorší prý jsou ti blbci co vše pomluví.
Opět kvalifikovaná a odborná rada jako ostatně ty desítky na obou fórech.smajlík

Jo, jo, jo, prodávám housata pětiměsíční, chovná za 1000 a na pekáč taky za 1000a mám jich pořád nedostatek a letos jich mám 28 smajlík

26.5.2013 20:21
ovecka

XXX.XXX.31.130

Myslím si, že zde máme volnou diskuzi, kde každý může vyjádřit svůj názor. Jenom nevím, proč se v poslední době stalo módou názory ostatních degradovat. Mohl jste slušně napsat názor svůj a bez ,,přidané hodnoty". I přesto za poučení děkuji. Dana

26.5.2013 20:46
martin707

XXX.XXX.62.146

Tak to máte pravdu, vyplatí se případně počkat s prodejem, a máte teda úspěšný odchov, když jich máte tolik. A odkud jste? Bylo by případně možné od vás zakoupit nepříbuzný kus? (např. housera). Díky

26.5.2013 22:33
kutil

XXX.XXX.147.173

martin707 napsal(a):
Tak to máte pravdu, vyplatí se případně počkat s prodejem, a máte teda úspěšný odchov, když jich máte tolik. A odkud jste? Bylo by případně možné od vás zakoupit nepříbuzný kus? (např. housera). Díky

Jsem od Znojma a mám pouze jeden chovný kmen 1+2, myslím si, že to není problém, jedině co je problém nemám vše okroužkované

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.5.2014 09:21
Uživatel s deaktivovaným účtem

honzapm napsal(a):
Však nám bylo už od začátku jasné, o čo vám šlo.

Prodat něco, čehož cenu neznáte a přitom na tom za žádnou cenu netratit.

smajlík

snehurkaa

9.4.2015 19:38
snehurkaa

XXX.XXX.114.253

Taky bych koupika
martina.snehurka@seznam.cz.

milan78

9.4.2015 20:48
milan78

XXX.XXX.227.76

jovis napsal(a):

Co to placate o kvalifikovaných a odborných radách proboha? Právě paní Dana patří mezi tech par odborniku, ktere by měli všichni rozumní chovatelé poslouchat. A včetně Vás.

9.4.2015 21:16
Dragoš

XXX.XXX.101.201

milan78 napsal(a):
Co to placate o kvalifikovaných a odborných radách proboha? Právě paní Dana patří mezi tech par odborniku, ktere by měli všichni rozumní chovatelé poslouchat. A včetně Vás.

Naprosto souhlas pokud nemůžete nebo nechcete druhému pomoct aspoň do něj nekopejte profíku.
Drahoš Děkuji

10.4.2015 23:11
vladas64

XXX.XXX.31.17

milan53 napsal(a):
Neviem,či Vám nejaký chovateľ predá Pom.húsatá.možno prekupník .Chovám Pomoránky,ale určite by som nepredal ani jedno húsa.Najprv musím vidieť ako bude vo farbe,exterijéri a či to nezaradím do chovu.To isté platí i o Tulúzských húskach.M.H.

Taky neprodavam housata a neprodavam ani sourozence.

Přidejte reakci

Přidat smajlík