Mozu ci nemozu byt spolu ???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.11.2013 16:46
ronx

XXX.XXX.200.224

Tiez by som sa chcel spytat ci mozem pripojit par zdrobnelych sliepok (kohut a sliepka) k skupine 8 nosnic a 1 kohutovy (normalnemu)

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.11.2013 18:20

A plemeno těch "velkých"?

16.11.2013 18:22
martinez

XXX.XXX.61.205

Podla mna to njeje ziadny problem teda ak nechcete aby sa vam krizily :)

16.11.2013 18:22
martinez

XXX.XXX.61.205

Podla mna to njeje ziadny problem teda ak nechcete aby sa vam krizily :)

16.11.2013 18:25

Kdyby nechtěl, aby se křížili, tak je tři týdny před sběrem nás. vajec rozdělí. Problém by to zpravidla být neměl, ale některá plemena (především někteří kohouti) nesnesou další kohouty..

16.11.2013 18:34
ronx

XXX.XXX.200.224

No toho som sa bál a ten velky kohut to je hybrid a tie male som dostal dnes darom tak som sa chcel spytat ci ich mozem dat spolu ale bojim sa presne toho ze sa kohuti neznesu

16.11.2013 18:37
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

Můžou, ale počítejte s tím, že se budou kohouti prát, slepice budou klovat ty menší, ale to by mělo přejít, ale ještě bude velký kohout skakat na zakrsl. slepičky a tím vám je zmorduje ...

16.11.2013 18:55

ondře.j. napsal(a):
Můžou, ale počítejte s tím, že se budou kohouti prát, slepice budou klovat ty menší, ale to by mělo přejít, ale ještě bude velký kohout skakat na zakrsl. slepičky a tím vám je zmorduje ...

smajlíksmajlíksmajlík Svatá pravda. Já jednou také dostal liliputku darem, a mel sem sasexáka kohouta, a na sasexáka byl i tak dost velký... a do 14ti dnů sem jí musel dát pryč, měla sedřený záda a po každym pojímání dobrou hodinku kulhala... Kohouty mám v kmenu dva a neperou se mi. Jen je jeden dominantnější. A s tim klováním by to nemuselo být tak hrozné, časem by si na sebe měly pipky zvyknout

16.11.2013 20:03
ronx

XXX.XXX.200.224

ok dakujem a pls pozrite sa aj na moj druhy prispevok

bichirek

17.11.2013 17:53
bichirek

XXX.XXX.37.141

ronx napsal(a):
ok dakujem a pls pozrite sa aj na moj druhy prispevok

zdrobnelé sliepky sú iná kategória, ja Vám poviem z vlastnej skúsenosti, čiže názory na tpto vec sa môžu od mojho líšiť...
Chovám nosnice, hybridky, gazdovské, mám ich namiešané lebo sa mi páčia farby.. Mal som pri nich zdrobneného kohúta, ktorého som našiel pri ceste v škatuli.. Tak som ho vzal, dal k nim, po pár dňoch si vybudoval rešpekt aj pred najvyššie postavenou sliepkou. Potom mi dali známi tri liliputky, dve sliepky a jednu kvočnu s kuriatkami.. Tie však museli bokom, pretože boli od veľkých sliepok terorizované a šikanované. Predsa stedne ťažké plemeno je niekoľkokrát vačšie ako liliputka.. Tak som k ním dal aj kohúta a k nosniciam kupil poriadného kohúta. Nie je dobré ich mať spolu, dá sa ešte kombinácia zdrobnelý kohút a veľké sliepky, pri párení sliepka uteká a on sa drží smajlíksmajlík ale je to omnoho lepšia podívaná ako pozerať, ako kohúť ktorý má 3 kilá skáče na 500gramovu sliepku že jo.. to už by som takých ľudí s nastrčeným zadkom dal pod koňa smajlík

17.11.2013 18:06
ondře.j.

XXX.XXX.78.37

bichirek napsal(a):
zdrobnelé sliepky sú iná kategória, ja Vám poviem z vlastnej skúsenosti, čiže názory na tpto vec sa môžu od mojho líšiť...
Chovám nosnice, hybridky, gazdovské, mám ich namiešané lebo sa mi páčia farby.. Mal som pri nich zdrobneného kohúta, ktorého som našiel pri ceste v škatuli.. Tak som ho vzal, dal k nim, po pár dňoch si vybudoval rešpekt aj pred najvyššie postavenou sliepkou. Potom mi dali známi tri liliputky, dve sliepky a jednu kvočnu s kuriatkami.. Tie však museli bokom, pretože boli od veľkých sliepok terorizované a šikanované. Predsa stedne ťažké plemeno je niekoľkokrát vačšie ako liliputka.. Tak som k ním dal aj kohúta a k nosniciam kupil poriadného kohúta. Nie je dobré ich mať spolu, dá sa ešte kombinácia zdrobnelý kohút a veľké sliepky, pri párení sliepka uteká a on sa drží smajlíksmajlík ale je to omnoho lepšia podívaná ako pozerať, ako kohúť ktorý má 3 kilá skáče na 500gramovu sliepku že jo.. to už by som takých ľudí s nastrčeným zadkom dal pod koňa smajlík

Přesně nechápu lidi, kteří chovou těžké plemena z lehkými a zdrobnělými jak ten kohout skočí na tu zdr. slepici je zabořená v zemi smajlík A že takových není málo...

17.11.2013 18:45
strašák

XXX.XXX.18.82

Velkého kohouta do hrnce a je po problému.smajlík

17.11.2013 18:57

strašák napsal(a):

Četl jste tu diskuzi? Velký slepice by ty menší šikanovaly, kohout nekohout smajlík

17.11.2013 18:57

strašák napsal(a):

Četl jste tu diskuzi? Velký slepice by ty menší šikanovaly, kohout nekohout smajlík

17.11.2013 20:47
ronx

XXX.XXX.200.224

ok dakujem tak ich skusim oddelit ale nevsimol som si ze by tu sliepku nosnice terorizovali akor iba toho maleho kohuta

17.11.2013 21:30
koikapor

XXX.XXX.196.158

Ja chovam australky a pri inich jednu staru zdrobnenu vlasku, zodrata nenia sikanovana tiez, takze treba skusit.

17.11.2013 21:32
etua

XXX.XXX.191.213

ronx napsal(a):
ok dakujem tak ich skusim oddelit ale nevsimol som si ze by tu sliepku nosnice terorizovali akor iba toho maleho kohuta

Myslím,že Vám zde odpověděli dostatečně,oddělte zdrobnělé plemeno od velkého,zvláště hybridky jsou "potvory".

17.11.2013 21:33

etua napsal(a):
Myslím,že Vám zde odpověděli dostatečně,oddělte zdrobnělé plemeno od velkého,zvláště hybridky jsou "potvory".

smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík