Zdravím. Přátelé, musím pro mnohé dotazovatele , kteří mi píší na e-mail, abych jim poslal ten program o husokachnách sdělit, že jsem to psal při silvestrovském veselí a tudíž je tam pramálo pravdy. Píšu to sem, protože se mi nechce na všechny ty žádosti odpovídat jednotlivě. Doufám, že to pochopíte a jestli jsem teda někoho nabudil a je nyní zklamán, tak se mu omlouvám. Zdraví a chovu zdar do roku 2014 přeje St. Toman
st.toman
napsal(a):
Zdravím. Přátelé, musím pro mnohé dotazovatele , kteří mi píší na e-mail, abych jim poslal ten program o husokachnách sdělit, že jsem to psal při silvestrovském veselí a tudíž je tam pramálo pravdy. Píšu to sem, protože se mi nechce na všechny ty žádosti odpovídat jednotlivě. Doufám, že to pochopíte a jestli jsem teda někoho nabudil a je nyní zklamán, tak se mu omlouvám. Zdraví a chovu zdar do roku 2014 přeje St. Toman
Ještě že existuje duvěřivost k datu 31.12 a je hodně lidi co skačou z mostu když se jim to řekne
marvon
napsal(a):
Fakt netuším co tím chceš říct, můžeš to trošku rozvést?
ne že husokachna nema s husou vubec nic společneho mimochodem a lidi začnou psat emaili a naivně tomu veři tim sem nemyslel všechny bez rozdilu ale že někomu řekneš že modra ma žlutou barvu a lidi tomu věři jestli si čet tomanovou předchozí diskuzi ktera teto předchazela