Běžec indický a svah

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.5.2014 09:46
falco363

XXX.XXX.1.10

Zdravím,
jednou mi to neodešlo tak teď už jen ve skratce. Mám zahradu v poměrně velkém svahu cca 30°, mám tam slepice, které to snáší dobře a chtěl bych alespoň dva běžce jako ochranu proti slimákům, kteří mi sežrali veškeré dýně!!! Nevíte někdo, jestli běžec takový svah zvládne? Kachník a všechno ostatní jim samozřejmě zajistím :)
Díky

19.5.2014 10:55
asperulo

XXX.XXX.249.32

falco363 napsal(a):
Zdravím,
jednou mi to neodešlo tak teď už jen ve skratce. Mám zahradu v poměrně velkém svahu cca 30°, mám tam slepice, které to snáší dobře a chtěl bych alespoň dva běžce jako ochranu proti slimákům, kteří mi sežrali veškeré dýně!!! Nevíte někdo, jestli běžec takový svah zvládne? Kachník a všechno ostatní jim samozřejmě zajistím :)
Díky

Máme velikou rovnou zahradu a po okraji je potok, nad potokem dosti prudký svah. Běžci to zvládají dobře. Vyšlapali si cestičky šikmo svahem. Důležité asi je aby byl prostor byl dostatečně veliký a zatravněný. Btáto bez trávy je klouzačka. A také, aby je nikdo po svahu nehonil.
Když si jdou svým tempem jsou sice legrační ale zvládnou to. Ale pokud nemáte vůbez žádnou rovinu, tak nějakou udělejte, aby měli kde odpočívat.

19.5.2014 11:59
falco363

XXX.XXX.1.10

Nějakou tu rovinku si vždycky najdou, toho se nebojím. Jsou tam rovnější místa, ale většina je v kopci. Jde mi jenom o dvě kačeny proti těm pyrenejským š.ejdům. Doufám, že jim dají co proto. O víkendu si hned nějaké dovezu :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík