Zdravím,
jednou mi to neodešlo tak teď už jen ve skratce. Mám zahradu v poměrně velkém svahu cca 30°, mám tam slepice, které to snáší dobře a chtěl bych alespoň dva běžce jako ochranu proti slimákům, kteří mi sežrali veškeré dýně!!! Nevíte někdo, jestli běžec takový svah zvládne? Kachník a všechno ostatní jim samozřejmě zajistím :)
Díky
falco363
napsal(a):
Zdravím,
jednou mi to neodešlo tak teď už jen ve skratce. Mám zahradu v poměrně velkém svahu cca 30°, mám tam slepice, které to snáší dobře a chtěl bych alespoň dva běžce jako ochranu proti slimákům, kteří mi sežrali veškeré dýně!!! Nevíte někdo, jestli běžec takový svah zvládne? Kachník a všechno ostatní jim samozřejmě zajistím :)
Díky
Máme velikou rovnou zahradu a po okraji je potok, nad potokem dosti prudký svah. Běžci to zvládají dobře. Vyšlapali si cestičky šikmo svahem. Důležité asi je aby byl prostor byl dostatečně veliký a zatravněný. Btáto bez trávy je klouzačka. A také, aby je nikdo po svahu nehonil.
Když si jdou svým tempem jsou sice legrační ale zvládnou to. Ale pokud nemáte vůbez žádnou rovinu, tak nějakou udělejte, aby měli kde odpočívat.