Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.5.2014 08:27
hudos00781

XXX.XXX.146.89

vyliahli sa mi kuriatka zo zelených vajec ale v liahni som mal aj iné druhy a keď som ráno prišiel tak už boli všetky na kope ako má vyzerať kuriatko araukany

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.5.2014 08:42
Uživatel s deaktivovaným účtem

hudos00781 napsal(a):
vyliahli sa mi kuriatka zo zelených vajec ale v liahni som mal aj iné druhy a keď som ráno prišiel tak už boli všetky na kope ako má vyzerať kuriatko araukany

Bože, internet snad máte, ne?...
Třeba tohle je právě odtud z iFauny...

30.5.2014 17:22
chovatelkarel

XXX.XXX.178.134

hudos00781 napsal(a):

Myslím ,že to nebude problém, proto že araukany nemají poslední článek páteře tzv biskupa.Pokud sáhnete na konec páteře,hned zjistíte co je araukana.Když ale chvíli vydržíte začnou kuřatům růst ocasní pera u kuřat araukan ne.Pokud ovšem máte čisté araukany a ne potomky nějakých kříženců.

30.5.2014 19:01
merfi

XXX.XXX.137.158

No moze to byt problem.Je sice pravda,ze vacsina cistokrvnych vyzera tak ako popisujete,ale aj medzi bezchvostymi sa moze objavit par chvostovych.Preto moze pomoct zafarbenie noh,tvar hrebienka a licousy.Zadavatel ale nepise ake ine druhy sa mu pomiesali,takze by sa dali vyselektovat vyradenim zvysku.Marans,Brahman chlpate nohy,Orlovka skosene celo,Vlasky hrebienok,Laflesky podla zobaku a pod...

31.5.2014 12:24
hudos00781

XXX.XXX.146.89

už som ich selektoval ale chcem sa opýtať prečo ostatné kuraitka ostatných druhov su živé a po nasypani novej dávky krmiva sa ostatné dobre nepozabíjajú ale tieto araukany iba chodia pomaly raz začas si niečo ďobnú napijú sa vody ale nie su také aktívne ako ostatné je to normálne u tohto druhu ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík