Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.5.2010 18:59
st toman

XXX.XXX.32.219

Zdravím, tak mi to teda nevyšlo. Ta čuba se hárat nezačala a tak jedu zejtra do Prahy na psí výstavu. Štve mi to teda dost, ale co se dá dělat. Byl bych rád o nějakou zprávu o tom, co tam bylo k vidění i a na prodej. Snad až teda za měsíc. Díky. Zdraví St. Toman

1.5.2010 20:48
beda

XXX.XXX.72.105

... tak jim tam na té výstavě alespoň nasekejte!! Zprávu připravim, i kdyby se nic nedělo a měl si vše vymyslet ! Beda

1.5.2010 20:58
st toman

XXX.XXX.32.219

Díky, přesně takle jsem si to představoval. ST

2.5.2010 18:39
st toman

XXX.XXX.32.219

Zdravím, tak jaké to bylo dneska v Soběslavi?. Počasí asi moc nepřálo, ale tam je to doufám pod střechou a tak se zadařilo?. St. Toman

2.5.2010 20:28
prohaz

XXX.XXX.167.249

Nazdárek.V Soběslavi skoro nic nebylo , byl jsem hrozně zklamanej. bííída ....:-(

2.5.2010 21:38
beda

XXX.XXX.123.78

No není na mě, abych hodnotil, ale zdá se, že byla spokojenost! Jenom chvilku mžilo ale i počasí dobré. Stejně je to pod střechou. Neměl jsem opět ani čas fotit, vůbec jsem foťák nevytáhl! Tak jsem odkázaný co mě kdo pošle! V prodeji z holubů bylo /pokud jsem zaznamenal/- texani,staváci,skřivani, MP, maď. obři,káníci,maď.straky, staroh. rejdiči, taganroští a sibiřští rejdiči,rak. kotrláci, pražáci, swifti,birmingeni a snad jiní! Samo, že drůbež, králíci, exoti,terar. zvířata. Nějaké kytičky, sazeničky, vodní rostliny, bambusy . Grity,krmení /kulatina pro holuby/ a pšenice. Vajíčka do líhně. Truhlář, měl naprodej moc pěkné truhlíky na květiny aj. Byl na nás tlak, abychom jeli i přez prázdniny - podle mě jim zřejmě chutnala klobáska! Nevím co s tím dělat více, jak stále opakuji, jaké si to uděláte, takové to máte! Nutno také dodat, že jsme zároveň pomáhali obsadit výstavu u našich přátel v Kamenici! No a jaká je doba k prodeji, snad tomu kdo je chovatel nemusím nic říkat! Pokud to někdo chce pomlouvat -rád bych věděl, co přinesl on naprodej! Tak za měsíc, snad již budete mít odchovy! Beda

3.5.2010 06:22
st toman

XXX.XXX.32.219

Díky za vyčerpávající komentář i foto. Každý začátek je těžký, ale jak říká Beda, jaký si to uděláme, takový to máme. Proto za měsíc vzhůru do Soběslavi. Zdraví St. Toman

3.5.2010 14:21
beda

XXX.XXX.102.61

prohaz napsal(a):
Nazdárek.V Soběslavi skoro nic nebylo , byl jsem hrozně zklamanej. bííída ....:-(

... vzhledem k vaší nespokojenosti a k tomu, že jste se nepodepsal - jsem si klikl na váš profil / abych si nechal poradit, jak na to, co a jak na burze zlepšit k vaší spokojenosti / - avšak profil žádný, mrtvo utajeno, jak ten hrad v Karpatech! :-( Chtěl jsem se podívat, co chováte a kolik jste toho přinesl na prodej?? Připomínáte mě toho chovatele co na mě včera chtěl ty staváky / nic do prodeje nepřinesl/, ale když jsem mu řekl 50 Kč za kus, snažil se usmlouvat na 60Kč za pár /no dal jsem mu je, ale zeptal jsem se ho, jestli je tu na kole jako ti naši přátelé co je kupují na polévku! Naštěstí nechápal!! :-( Beda

Přidejte reakci

Přidat smajlík