TRH-BURZA -Soběslav ...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.11.2010 19:30
beda

XXX.XXX.65.162

... když jsem Vás zde již otravoval s poutači na náš trh ! Sluší se Vám zde i poděkovat za návštěvu a dovezená prodejná zvířata ! Takže za chovatele ZO Soběslav dík a za měsíc naschle ! Přijeďte si i třeba popovídat -je to třeba !! B.smajlík:-)

8.11.2010 17:41
st.toman

XXX.XXX.32.219

Zdravím. Je to hezké, když nám poděkují organizátoři trhu za účast. Myslím si, že poděkování patří i Vám všem, co ten trh děláte a že máme kam jezdit na zpestřenou. Máte vždy vzorně vyčištěné klece a daný nový papír. To bohužel všude k vidění není ! Vzal jsem tam tři kohoutky do užitkového chovu. Sice čistokrevní zdr. barnaveldky a jednoho rousňáka, ale do chovu na výstavu by to nebylo. No zrovna žádný koupěchtivec nepřišel a tak jsem je zase pustil doma. Ještě to zkusím ve Strakonicích a pak tutovka je hrnec. Ale přivezl jsem si pěknou holubičku černýho staváka bělohrotýho a strakatou zebřičku od samotného šéfa ptáčkařů. Pět cihliček gritu pro havěď, ostatně jako vždy. Takže samá kvalita. Kamarád ze Šumavy tam přivezl spoustu gigantů, překrásné barevné kanáry a výstavní andulky. No, něco prodal, ale taky asi nic moc. Doba na nákup teprve přijde. Nevadí, pokecali jsme s kamarády, podívali se na jiný trh , počasí dobrý, cesta taky a ta co si víc přát. Jo, kafičko a klobáska byla !!!. Tak že za měsíc ahoj v Soběslavi. St. Toman
smajlík

5.3.2011 12:49
zuran

XXX.XXX.40.197

Už máte co prodávat nebo si jen hrajete na svém písečku?Posledně teda bída pár upocených holubů :-(

5.3.2011 19:47
beda

XXX.XXX.79.3

zuran napsal(a):
Už máte co prodávat nebo si jen hrajete na svém písečku?Posledně teda bída pár upocených holubů :-(

Co Vám asi mám na tohle odpovědět! Nejsme žádní prodejci, pouze máme areal, který jsme vám chovatelům zdarma nabídli na uspořádání trhů! V této době, kdy není možnost zasílat ani ČSD ani Poštou snad jediná možnost! To co si k prodeji přivezete a jak bude trh bohatý záleží již jenom na vás všech!! Chtěl bych vědět, kolik těch upocených holubů jste k prodeji přivezl Vy? Vážený "zurane" zřejmě jste pouze provokatér a né chovatel a tak si raději hrajte na Vašem písečku! smajlík B.

5.3.2011 23:51
bushido

XXX.XXX.160.127

Pane béďo vůbec si ho nevšímejte nemá to cenu. chovu zdar smajlík

6.3.2011 05:31
holubi

XXX.XXX.12.167

Soběslavi fandím Vám já osobně tam byl na trhu jednou. Byl jsem spokojený. Ale co chci říct při Vaší výstavě jsem tam byl v pátek s mojí dvouletou dcerou procházeli jsme drůbež přišel k nám pán garant a začal se malé Anežky vyptávat výsledek byl že si odvezla medajli na kterou do dnes vzpomíná které jste měli připravený právě pro ně. Za chvíli u vstupu vidím celé třídy dětí zřejmně z místní ZŠ.Co by ste měli dělat víc? Zurane ty divochu!!!smajlíksmajlíksmajlík

6.3.2011 06:25
st.toman

XXX.XXX.32.219

beda napsal(a):
Co Vám asi mám na tohle odpovědět! Nejsme žádní prodejci, pouze máme areal, který jsme vám chovatelům zdarma nabídli na uspořádání trhů! V této době, kdy není možnost zasílat ani ČSD ani Poštou snad jediná možnost! To co si k prodeji přivezete a jak bude trh bohatý záleží již jenom na vás všech!! Chtěl bych vědět, kolik těch upocených holubů jste k prodeji přivezl Vy? Vážený "zurane" zřejmě jste pouze provokatér a né chovatel a tak si raději hrajte na Vašem písečku! smajlík B.

Bédo, klídek, právě vyrážím a už se těším. Sláva T :-) :-) :-)

6.3.2011 09:45
staszek

XXX.XXX.116.219

Bedo, delaj dal svoje!!! smajlík smajlík
V Polsku se rika " PSI ŚĆEKAJI, KARAVANA JEDE DAL". smajlík

6.3.2011 10:34
zuran

XXX.XXX.40.197

holubi napsal(a):
Soběslavi fandím Vám já osobně tam byl na trhu jednou. Byl jsem spokojený. Ale co chci říct při Vaší výstavě jsem tam byl v pátek s mojí dvouletou dcerou procházeli jsme drůbež přišel k nám pán garant a začal se malé Anežky vyptávat výsledek byl že si odvezla medajli na kterou do dnes vzpomíná které jste měli připravený právě pro ně. Za chvíli u vstupu vidím celé třídy dětí zřejmně z místní ZŠ.Co by ste měli dělat víc? Zurane ty divochu!!!smajlíksmajlíksmajlík

Tak moment o výstavě jsem neřek ani popel!!!!Výstava v Soběslavy perfektní ta neměla chybu to klobouk dolů taková se nevidí v širokým okolí.:-)Trh je na tom o něco hůř a nejsem sám kdo má stejný názor.Když člověk jede 60 Km pro pytel kulatiny a pak se dozví že jen pro členy tak to docela naštve a ten samopal bych si s prominutím odpustil.

6.3.2011 11:17
holubi

XXX.XXX.12.167

zuran napsal(a):
Tak moment o výstavě jsem neřek ani popel!!!!Výstava v Soběslavy perfektní ta neměla chybu to klobouk dolů taková se nevidí v širokým okolí.:-)Trh je na tom o něco hůř a nejsem sám kdo má stejný názor.Když člověk jede 60 Km pro pytel kulatiny a pak se dozví že jen pro členy tak to docela naštve a ten samopal bych si s prominutím odpustil.

Já to mam ještě dál.

6.3.2011 13:18
st.toman

XXX.XXX.32.219

zuran napsal(a):

Zdravím. Docela by mě zajímalo, zurane, odkud jedeš, já to mam do Soběslavi taky 60 km a vůbec tam pro nic nejedu a jedu tam hrozně rád. Samo tam vždy něco vezmu, ale to jen tak, abych nejel na návštěvu s prázdnou. To se přece nedělá né? Musím říci, ale že mě tam vždycky něco překvapí. Dneska zrovna vorburáci, nádherní holoubci, krásně fouklí a i barevně dobří. No vidíš a kdybych tam nejel tak bych o nich nevěděl a proto je třeba jezdit na takovéto akce. Nevím z jakého regionu jsi, ale já jsem od Písku a do Strakonic jezdím pravidelně na každý trh, ale ten v první neděli v měsíci mám Soběslav.. Myslím si ale, že by bylo lepší a hlavně z chovatelskopřátelského hlediska prospěšnější, než kritizovat, tak zbalit něco do přenosky a vyrazit. Kurňa, vždyť to ti chlapi dělají zadarmo, nic po nás nechtějí za vstup a ani za klec, tak jako jinde a hlavně tam mají supr pořádek a čistotu. Je třeba si uvědomit, že se potřebujeme navzájem. Dneska bylo vidět, že již začíná sezona a tak tam bylo toho docela dost, ale jak říkám, trh bez zvířat a chovatelů nebude nikde fungovat. Musíme si uvědomit, že je to trh ještě mladý a tak je mu třeba ze strany chovatelské veřejnosti pomoci. Dokáži si totiž úplně živě představit, kdyby to soběslavští zabalili, ty keci všech rejpalů kolem toho. No a to se teda nesmí dopustit a proto dosti kritiky a za měsíc vzhůru do Soběslavi s plnejma přenoskama havedě. Zdraví St. Toman
:-) :-) :-)

6.3.2011 14:35
beda

XXX.XXX.79.3

- tak to máme za sebou! Pro mě je to vždy bezesná noc, jak to dopadne! Dnes zvláště, neboť je trh v ČB a slibovali sněžení! Dopadlo to dobře, chovatelů hodně a zvířat více než jsem čekal! Takže opět díky všem! :-) Pokud jde o kulatinu - chápu,naštve to! Ale je to těžké - krmení bereme od výrobce pro sebe a pokud to nevypadá, že na nás nezbyde, tak prodáváme! Prodáváme za cenu za jakou nakupujeme, za cenu jako je pro nás! Je to takový bonus pro návštěvníky trhů a je třeba počítat s tím, že krmení přivezou po naší výstavě v říjnu a tak prodáváme dokud můžeme! Nejsme ani výrobci, ani prodejci! Dnes tam byl prodejce krmiv a moc neprodal /koupil jsem pro slepičky granule 25kg za 260 Kč a za to je u nás téměř pytel kulatiny/! Takže, ať nám již nemrznou holoubátka, ať nám svítí sluníčko a vůbec ať se nám daří! A pokud se za měsíc ve zdraví opět sejdeme -tak co více si přát !! smajlík Beda

6.3.2011 22:13
holubi

XXX.XXX.12.167

zuran napsal(a):

Zurane rád si smajlík odpustím pokud sem dáš pozvánku na Vaše akce a tím ukážeš že to jde jinak, lépe než v S.Já souhlasím p. Tomanem. Je na Tobě a Tvá svobodná volba vydat se na akci a určitě si tady nebudem řikat že se akce nebo výjezd musí rentovat. E.P

7.3.2011 06:48
beda

XXX.XXX.79.3

"zurane"- nesmíš brát ten samopal smajlík....smajlík zas hned tak vážně ! Oni to kluci také tak nebrali! Posílám ti za to obrázek z našich trhů ! smajlík Beda

8.3.2011 16:54
zuran

XXX.XXX.40.197

Nazdar chlapi kurňa to jste si ale v Soběslavi mákli za měsíc areál změněn k nepoznání.A těch holoubků pak na mě lehko nezbyde kulatina teď tensmajlíkbudete opravdu potřebovat.smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík