... když jsem Vás zde již otravoval s poutači na náš trh ! Sluší se Vám zde i poděkovat za návštěvu a dovezená prodejná zvířata ! Takže za chovatele ZO Soběslav dík a za měsíc naschle ! Přijeďte si i třeba popovídat -je to třeba !! B.
Zdravím. Je to hezké, když nám poděkují organizátoři trhu za účast. Myslím si, že poděkování patří i Vám všem, co ten trh děláte a že máme kam jezdit na zpestřenou. Máte vždy vzorně vyčištěné klece a daný nový papír. To bohužel všude k vidění není ! Vzal jsem tam tři kohoutky do užitkového chovu. Sice čistokrevní zdr. barnaveldky a jednoho rousňáka, ale do chovu na výstavu by to nebylo. No zrovna žádný koupěchtivec nepřišel a tak jsem je zase pustil doma. Ještě to zkusím ve Strakonicích a pak tutovka je hrnec. Ale přivezl jsem si pěknou holubičku černýho staváka bělohrotýho a strakatou zebřičku od samotného šéfa ptáčkařů. Pět cihliček gritu pro havěď, ostatně jako vždy. Takže samá kvalita. Kamarád ze Šumavy tam přivezl spoustu gigantů, překrásné barevné kanáry a výstavní andulky. No, něco prodal, ale taky asi nic moc. Doba na nákup teprve přijde. Nevadí, pokecali jsme s kamarády, podívali se na jiný trh , počasí dobrý, cesta taky a ta co si víc přát. Jo, kafičko a klobáska byla !!!. Tak že za měsíc ahoj v Soběslavi. St. Toman
zuran
napsal(a):
Už máte co prodávat nebo si jen hrajete na svém písečku?Posledně teda bída pár upocených holubů
Co Vám asi mám na tohle odpovědět! Nejsme žádní prodejci, pouze máme areal, který jsme vám chovatelům zdarma nabídli na uspořádání trhů! V této době, kdy není možnost zasílat ani ČSD ani Poštou snad jediná možnost! To co si k prodeji přivezete a jak bude trh bohatý záleží již jenom na vás všech!! Chtěl bych vědět, kolik těch upocených holubů jste k prodeji přivezl Vy? Vážený "zurane" zřejmě jste pouze provokatér a né chovatel a tak si raději hrajte na Vašem písečku! B.
Soběslavi fandím Vám já osobně tam byl na trhu jednou. Byl jsem spokojený. Ale co chci říct při Vaší výstavě jsem tam byl v pátek s mojí dvouletou dcerou procházeli jsme drůbež přišel k nám pán garant a začal se malé Anežky vyptávat výsledek byl že si odvezla medajli na kterou do dnes vzpomíná které jste měli připravený právě pro ně. Za chvíli u vstupu vidím celé třídy dětí zřejmně z místní ZŠ.Co by ste měli dělat víc? Zurane ty divochu!!!
beda
napsal(a):
Co Vám asi mám na tohle odpovědět! Nejsme žádní prodejci, pouze máme areal, který jsme vám chovatelům zdarma nabídli na uspořádání trhů! V této době, kdy není možnost zasílat ani ČSD ani Poštou snad jediná možnost! To co si k prodeji přivezete a jak bude trh bohatý záleží již jenom na vás všech!! Chtěl bych vědět, kolik těch upocených holubů jste k prodeji přivezl Vy? Vážený "zurane" zřejmě jste pouze provokatér a né chovatel a tak si raději hrajte na Vašem písečku! B.
Bédo, klídek, právě vyrážím a už se těším. Sláva T
holubi
napsal(a):
Soběslavi fandím Vám já osobně tam byl na trhu jednou. Byl jsem spokojený. Ale co chci říct při Vaší výstavě jsem tam byl v pátek s mojí dvouletou dcerou procházeli jsme drůbež přišel k nám pán garant a začal se malé Anežky vyptávat výsledek byl že si odvezla medajli na kterou do dnes vzpomíná které jste měli připravený právě pro ně. Za chvíli u vstupu vidím celé třídy dětí zřejmně z místní ZŠ.Co by ste měli dělat víc? Zurane ty divochu!!!
Tak moment o výstavě jsem neřek ani popel!!!!Výstava v Soběslavy perfektní ta neměla chybu to klobouk dolů taková se nevidí v širokým okolí.Trh je na tom o něco hůř a nejsem sám kdo má stejný názor.Když člověk jede 60 Km pro pytel kulatiny a pak se dozví že jen pro členy tak to docela naštve a ten samopal bych si s prominutím odpustil.
zuran
napsal(a):
Tak moment o výstavě jsem neřek ani popel!!!!Výstava v Soběslavy perfektní ta neměla chybu to klobouk dolů taková se nevidí v širokým okolí.Trh je na tom o něco hůř a nejsem sám kdo má stejný názor.Když člověk jede 60 Km pro pytel kulatiny a pak se dozví že jen pro členy tak to docela naštve a ten samopal bych si s prominutím odpustil.
Já to mam ještě dál.
zuran
napsal(a):
Zdravím. Docela by mě zajímalo, zurane, odkud jedeš, já to mam do Soběslavi taky 60 km a vůbec tam pro nic nejedu a jedu tam hrozně rád. Samo tam vždy něco vezmu, ale to jen tak, abych nejel na návštěvu s prázdnou. To se přece nedělá né? Musím říci, ale že mě tam vždycky něco překvapí. Dneska zrovna vorburáci, nádherní holoubci, krásně fouklí a i barevně dobří. No vidíš a kdybych tam nejel tak bych o nich nevěděl a proto je třeba jezdit na takovéto akce. Nevím z jakého regionu jsi, ale já jsem od Písku a do Strakonic jezdím pravidelně na každý trh, ale ten v první neděli v měsíci mám Soběslav.. Myslím si ale, že by bylo lepší a hlavně z chovatelskopřátelského hlediska prospěšnější, než kritizovat, tak zbalit něco do přenosky a vyrazit. Kurňa, vždyť to ti chlapi dělají zadarmo, nic po nás nechtějí za vstup a ani za klec, tak jako jinde a hlavně tam mají supr pořádek a čistotu. Je třeba si uvědomit, že se potřebujeme navzájem. Dneska bylo vidět, že již začíná sezona a tak tam bylo toho docela dost, ale jak říkám, trh bez zvířat a chovatelů nebude nikde fungovat. Musíme si uvědomit, že je to trh ještě mladý a tak je mu třeba ze strany chovatelské veřejnosti pomoci. Dokáži si totiž úplně živě představit, kdyby to soběslavští zabalili, ty keci všech rejpalů kolem toho. No a to se teda nesmí dopustit a proto dosti kritiky a za měsíc vzhůru do Soběslavi s plnejma přenoskama havedě. Zdraví St. Toman
- tak to máme za sebou! Pro mě je to vždy bezesná noc, jak to dopadne! Dnes zvláště, neboť je trh v ČB a slibovali sněžení! Dopadlo to dobře, chovatelů hodně a zvířat více než jsem čekal! Takže opět díky všem! Pokud jde o kulatinu - chápu,naštve to! Ale je to těžké - krmení bereme od výrobce pro sebe a pokud to nevypadá, že na nás nezbyde, tak prodáváme! Prodáváme za cenu za jakou nakupujeme, za cenu jako je pro nás! Je to takový bonus pro návštěvníky trhů a je třeba počítat s tím, že krmení přivezou po naší výstavě v říjnu a tak prodáváme dokud můžeme! Nejsme ani výrobci, ani prodejci! Dnes tam byl prodejce krmiv a moc neprodal /koupil jsem pro slepičky granule 25kg za 260 Kč a za to je u nás téměř pytel kulatiny/! Takže, ať nám již nemrznou holoubátka, ať nám svítí sluníčko a vůbec ať se nám daří! A pokud se za měsíc ve zdraví opět sejdeme -tak co více si přát !!
Beda
zuran
napsal(a):
Zurane rád si odpustím pokud sem dáš pozvánku na Vaše akce a tím ukážeš že to jde jinak, lépe než v S.Já souhlasím p. Tomanem. Je na Tobě a Tvá svobodná volba vydat se na akci a určitě si tady nebudem řikat že se akce nebo výjezd musí rentovat. E.P
"zurane"- nesmíš brát ten samopal ....
zas hned tak vážně ! Oni to kluci také tak nebrali! Posílám ti za to obrázek z našich trhů !
Beda