I prd velebnosti! Těbůh Béďo, zima sice není, ale teplo vypadá jinak. Pedro
Už mi sice všechno sedí, ale nově vyměněné posily chovu už zas zbaštil jestřáb. Takže zas přežili jen mí jestřábobijci . Ozvěte se někdo s kým bych mohl měnit. To jsem fakt jediný blázen co chová holuby v lese? Dej se Béďo na barevnohlávky, odstěhuj se na Šumavu a pak s tebou budu kamarádit!! Pedro
- mě ti to letos nějak "uteklo" a tak jsem měl již holoubátka a samozřejmě, jak jsem předpokládal odchovali jsme pouze jednoho sibiřáka a jednoho kadeřavého ind. pávíka! Teď již to nasedá a sedí podruhé, tak snad ...? Ono je to těžké, chvílemi bylo tak pěkně a teplo, ale nakonec zase mrzlo! Takže, že bude již jaro, zbaštili jak holubi, tak i já!! //A to jsem byl strašně chytrej a každému říkal ať na ně nepospíchá a nenechá je nasedat, že je čas a až bude teplo ...a je to!! B.
- hraji si s ind. pávíky a snažím se udělat hedvábné /no je to makačka, ale....
... tady ti ukáži co to je za práci /tady máš polotovar -nohy ještě bez rousů a bez chocholky/!
... rosťáci bělopr. černí -moje prokletí pro náročnost kresby!! Ale to bychom tu byli do rána / králováci, birmingeni pro létání .... přijeď do JČ a uvidíš!! Každou první neděli v měsíci máme v Soběslavi trhy!! B.
martin_s.
napsal(a):
Omlouvám se že odbíhám od holubů , ale chtěl jsem se pane Autrata zeptat , kolik nasazujete vajec pod Kočinky? Předem děkuji za odpověď. Martin Sobotka
Martine, já mám japonky /to jsem zrovna dnes dával vajíčka do líhně / a pak mám zakrslé bílé hedvábničky - zrovna začala jedna kvokat a měla tam asi 9 vajíček , tak jsem jí je tam nechal, načeš druhá hedvábnička měla asi více rozumu, než já a přisedla si k ní a tak seděj dvě vedle sebe , jo a musel jsem ty vajíčka označit, neboť další tam vajíčka přidává a tak je musim vždy vyhnat a ty neoznačené sebrat - a tak to u mě chodí !!!! B.
beda
napsal(a):
Pedro - prosim-tě, vezmi si ty kluky zase na chvilku-vždyť já tam mám Slavii - hokej !!! /tak zase příště B.
Hehehe Béďo jen buď rád že je o tebe zájem, ani si do tebe nemůžu pořádně zarejpat. Sranda, jestřáb mi odnesl holubici a její holub se rozhodl že vajíčka vysedí sám, poctivě sedí celý den, jen se jde nažrat, tak to sem zvědav jak to dopadne. Pedro