... // - to bude zase řečí// !!! Ale hlavně nezapomenout- už je to tady 3. dubna v 8 hod !! Těšíme se na Vás
holubi
napsal(a):
Tak nevim samozdřejmě sem nepatří obrázky takový a takový dobře beru. Ale co je horší? Ty obrázky třeba je to myšleno jinak. A nebo napadání a urážky konkrétních osob? A že jich nebylo málo.
- no myšleno to bylo tak, že není na škodu, když pro zpestření bude poutač držet pěkná holka//- no nemyšleno to bylo tak, že sem bude někdo přidávat holky bez důvodně jen tak! A tak jsem rád, že to bylo staženo! Snad se tolik zase nestalo a snaha byla, aby to bylo pokud možno kultivované! A nějaké to odlehčení v této době není na škodu? Ovšem, je pravda, že ty urážky a napadání - to mělo být staženo určitě! B.
beda
napsal(a):
- no myšleno to bylo tak, že není na škodu, když pro zpestření bude poutač držet pěkná holka//- no nemyšleno to bylo tak, že sem bude někdo přidávat holky bez důvodně jen tak! A tak jsem rád, že to bylo staženo! Snad se tolik zase nestalo a snaha byla, aby to bylo pokud možno kultivované! A nějaké to odlehčení v této době není na škodu? Ovšem, je pravda, že ty urážky a napadání - to mělo být staženo určitě! B.
Souhlasim.
.. něco se u nás chystá, ale zatím je to ještě v mlze a je to o moc práci!!
... něco vám, ale prozradím, nemohu to udržet!! Podařilo se mně dnes sehnat pro vás "kulatinu", zítra skládáme a na příštím trhu si již koupíte!! B.
- a dodám /hlavně pro př.H z nemoderky/ ! Máme u nás nového správce arealu ! B.