Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.9.2011 15:46
beda

XXX.XXX.79.3

- tak to máme za sebou a jsme rádi, že náš trh již byl zařazen do vašich chovatelských kalendářů o čemž svědčí velice pěkná návštěva a dost k podeji přinesených zvířat! :-) A za to všem dík! Jak říká Sláva -první neděle v měsíci u mě patří Sobíku! :-)) Předpokládám, že i s klobáskama spokojenost - dostalo se na všechny a ti co si zaslouží protekci je měly obvzláště vypečené! :-) Kdo zvířata prodal, má jistě radost a kdo neprodal, má radost určitě také, neb má zase co přivézt příště! smajlík Takže POZOR příští BURZA bude sice také v neděli, ale velice slavnostní, bude totiž při okresní výstavě na kterou jste byli jíž několikráte pozváni! Takže větší peníze sebou a ty nej zvířata také! Těšíme se na Vás !!smajlík

4.9.2011 20:02
st.toman

XXX.XXX.32.219

beda napsal(a):
- tak to máme za sebou a jsme rádi, že náš trh již byl zařazen do vašich chovatelských kalendářů o čemž svědčí velice pěkná návštěva a dost k podeji přinesených zvířat! :-) A za to všem dík! Jak říká Sláva -první neděle v měsíci u mě patří Sobíku! :-)) Předpokládám, že i s klobáskama spokojenost - dostalo se na všechny a ti co si zaslouží protekci je měly obvzláště vypečené! :-) Kdo zvířata prodal, má jistě radost a kdo neprodal, má radost určitě také, neb má zase co přivézt příště! smajlík Takže POZOR příští BURZA bude sice také v neděli, ale velice slavnostní, bude totiž při okresní výstavě na kterou jste byli jíž několikráte pozváni! Takže větší peníze sebou a ty nej zvířata také! Těšíme se na Vás !!smajlík

:-):-)Zdravím. Tak tak. Dneska jsem přijel až po osmé, protože jsem chtěl pochytat nějakýho kohoutka a kačenky. Vezl jsem kromě jednoho kačírka všechno domů, ale byla to krásný nedělní dopoledne prožité ve společnosti milovaných zvířat a i v kruhu kamarádů. Vždy je o čem povídat a když by eventuelně došlo téma a člověk stojí na dosah Jirky Pundy, tak se určitě nudit nebude. Tento člověk, kterého znám již mnoho let ,je totiž nabitý takovou energii, že se to zdá až nemožné a jeho výřečnost a humor určitě všichni znáte. Tímto Tě Jirko zdravím a taky něco dej do placu. Že se díváš na tyto stránky, jsem se vlastně dozvěděl až dnes a tak se prosím nestyď. Dej na moderku fotky těch" komínovejch "kingů a nebo té divočiny. Byl tam pěknej pár černejch kamzlů, ale než jsem se dostal do fáze nákupu, tak byl pryč. No a pak jsem šel na klobásku a kafíčko, jó bacha, Béda zas kšeftoval s klobásama - to aby všichni věděli. Normálně si za tou masovou klobásu řek 35 kč a ohříval ji na šlapacím vařiči / to aby ještě ušetřil za elektriku a měl ještě větší vatu /.Zpět do trhu. Furt mě tam provokovaly šedí rejžáci u ptáčníků a furt jsem odolával. Přišla devátá a tak jsem to zbalil a zajel na náměstí do kostela. Když jsem poté vyrazil k domovu, neodolal jsem a ještě se vrátil do trhu a ten párek šedých rejžovníků koupil. Udělal jsem si prostě radost, protože už jsem je neměl asi deset let. Musím pochválit šéfíka / teda aspoň doufám / u ptáků. Vede si přesnou evidenci odchovaných a kroužkovaných mláďat a to si myslím že má doma ptáků dost. Je dobrej a paní mu říká" ano miláčku". Končím, končím. Prostě dobrý ráno, dobrý dopoledne, doma v poledne dobrej oběd a tak přátelé není na tom světě krásně ? JE !!!
:-) :-)

4.9.2011 20:10
beda

XXX.XXX.79.3

- já tě viděl vycházet s krabičkou od exotů a říkal jsem si, že jsi asi utrácel, ale že se musíš nejdříve zajít poradit do kostela to jsem netušil :-| //pak ti nemají ti kamzli utéci ... Beda

4.9.2011 20:58
kozlos

XXX.XXX.160.35

Pane Bédo Soběslavské burzy nemají chybu a výstava je super ta nepotřebuje ani reklamu mám takový návrh co takhle vaší výstavu trošku okořenit ukázkou letu akrobatických holubů na skříňku za nově založený československý klub akrobatických holubů s pozdravem Karel Švec.

5.9.2011 05:15
beda

XXX.XXX.79.3

- každá iniciativa, pro holubáře je vítána !! :-) Sám bych to velice rád viděl i za cenu, že mně bude bolet za krkem! :-)) Nemám sice v lásce "králičí hop" a "slepičí fotbal", ale tuhle drezůru, tu baštim! smajlík

5.9.2011 06:44
st.toman

XXX.XXX.32.219

beda napsal(a):
- já tě viděl vycházet s krabičkou od exotů a říkal jsem si, že jsi asi utrácel, ale že se musíš nejdříve zajít poradit do kostela to jsem netušil :-| //pak ti nemají ti kamzli utéci ... Beda

Zdravím. Jó, tak už to na světě chodí. Nikdo nic neví úplně přesně a tak je třeba se občas dojít zeptat těch zkušenějších, moudřejších a vyslechnout jejich rady. Záleží však na každém z nás, od koho a co si necháme radit. Někdy rada potěší a někdy i zabolí, prostě jak kdy. No a k těm akrobatům. Tak to bych chtěl taky docela vidět, ale nevím, zda by to šlo přímo v areálu. Co jsem zatím viděl fotky či videa od Mirka Lubase, tak ta klícka byla vždy na volném prostranství na louce za vsí. Když si narazil na králičí hop, tak to jsem vždy vnímal jako úlet znuděnejch městskejch dětí,kteří už neví co roupama, ale letos jsem to viděl na vlastní oči a to jsem teda čuměl. Ten králík to bere jako vážně a myslím si, že se na ty překážky normálně těší. Jedné paníce se totiž nepodařilo králíka zavřít do přenosky, on přiběhl k překážkám a sám o sobě a začel hopsat celou tu dráhu. Když doběhl na konec, tak se otočil a zase přez překážky zpátky. Prostě borec. Zdraví St. Toman
:-) :-) :-)

5.9.2011 14:41
beda

XXX.XXX.79.3

-máš pravdu - vždycky to bylo na prostranství ! A pokud jde o ty králíčky /já nemám vážně rád, když se dávají opičkám a pejskům kostýmky a kloboučky a králíčci hopkající přes překážku mně tak připadali! smajlík Ale musím s pravdou ven i já jsem to viděl letos v Pacově a musím přiznat, že mně zaujalo s jakým gustem ti králíčci skákali a byl jsem přesvědčený, že je to baví a být na konci dráhy trouba a pekáč tak tam snad skočí! A když jsem viděl, vítězný pohled děvčátka, když králíček zdolal dráhu-musel jsem uznat, že to do sebe něco má! Já králíky nechovám /mám takovou blbou vlastnost, že co chovám potom nemohu jíst - mám pomalu problém jíst i vajíčka od našich slepiček - ale že bych udělal na zahradě dráhu pro králíčky ......smajlík

5.9.2011 19:07
sísa76

XXX.XXX.11.30

Ahoj Bedo tak zas :-) klobáska byla opět dobrá to je tak když jí někdo dobře upeče a ještě hlavně dobře naservíruje :-).A zas jsme domu opět nejely s prázdnou takže supr.Tak 24.9. u nás ve Slavonicích :-) sisa

6.9.2011 22:47
beda

XXX.XXX.79.3

- siso- já vím 24.9. TRH-BURZA - Slavonice :-) Ale jak to bude se mnou ?? - to již budu jednou nohou u nás na výstavě // ráno do kostela s úplatkem za počasí, pak dělat na katalogu a poslední úpravy na výstavišti !! A ve středu již přebrat zvířata a ve čtvrtek posuzování !! Tak se když tak neuraz a čau u nás na výstavě smajlík B.

7.9.2011 20:19
kozlos

XXX.XXX.160.35

K letu na klícku je potřeba nějaká louka nebo pole v areálu by to nešlo.Nevím přesně jak vypadá okolí areálu ale myslel jsem že vedle je nějaká vhodná plocha,o víkendu to okouknu třeba bych něco našel.K.Švec.:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík