Ahoj. Výstaviště CSCH - pojedeš z města směr Humpolec přejedeš železniční most - druhá odbočka vlevo asi 300 m rovně. Před sebou budeš mít bývalé kasárna- divizní, kdyby jsi se ptal místních. Odbočíš vpravo atam už stojí auta návštěvníků výstavy. Asi 100m. Za želez. mostem u odbočky vlevo Tě navedou propag. cedule ČSCH. Snad Ti to takhle stačí. Měj se. S.S.
holubisemerad
napsal(a):
Ahoj. Výstaviště CSCH - pojedeš z města směr Humpolec přejedeš železniční most - druhá odbočka vlevo asi 300 m rovně. Před sebou budeš mít bývalé kasárna- divizní, kdyby jsi se ptal místních. Odbočíš vpravo atam už stojí auta návštěvníků výstavy. Asi 100m. Za želez. mostem u odbočky vlevo Tě navedou propag. cedule ČSCH. Snad Ti to takhle stačí. Měj se. S.S.
Slávo tak doufám že se tam uvidíme budu se snažit tam přijet.A jinak dneska jsem okroužkoval další holoubátka.Vypadaj že budou kreslená?Venku je krásně tak jdu holubařit čau.
Uživatel s deaktivovaným účtem

ivansm
napsal(a):
Na tak jsem trochu zklamaný, poslal jsem vám první reakci na vaše fotky a teď vidím, že ten váš staváček první, co přežil mrazy je vlastně už rok starý, jeho fotku jste tu dal už minulý rok..... Ivan
????????? jak může být rok starý ??????????????
Protože ta fotka je od 8.3.2011 10.43.52 tady https://www.ifauna.cz/holubi/forum/r/detail/127966/re-cesky-stavak
bushido
napsal(a):
takové krásne staváky už jsem dlouho nevidel. jednoznačně palec hore
Děkuji,není vůbec jednoduché něco slušného odchovat,tak dělám co můžu.Ale jinak je to paráda sledovat staváčky jak se předvádí,orlují,tleskají a někdy taky postaví!
stavak
napsal(a):
Děkuji,není vůbec jednoduché něco slušného odchovat,tak dělám co můžu.Ale jinak je to paráda sledovat staváčky jak se předvádí,orlují,tleskají a někdy taky postaví!
Příjemný pohled na veselého staváčka...
stavak
napsal(a):
Příjemný pohled na veselého staváčka...
Pohodička.....
stavak
napsal(a):
Další nasedla...
Tak už lítá po holubárně zdárně!! Mladík
ferencjo

XXX.XXX.5.221
holubisemerad
napsal(a):
To bude asi z neznalosti, ale především pravého staváčkáře to může dosti vytočit. Už i některé témata jsou trošku ...
Hezký výkend. S.S,
To je děs,zase kříženej asi Hanáckej voláč s černým bělokosem!!!Chlapy co z toho máte?,vždyt je to patlák,raději chovejte něco čistokrevnýho!!!
ferencjo

XXX.XXX.5.221
holubisemerad
napsal(a):
To bude asi z neznalosti, ale především pravého staváčkáře to může dosti vytočit. Už i některé témata jsou trošku ...
Hezký výkend. S.S,
áno.neznalosť :D prepáčte.
a obrázok je z internetuu,tak som ho sem dal , aké budú reakcie.. vidím že diskusia je radikálna jedným smerom.. NIE