Jana86

XXX.XXX.218.23
Ahoj Tošo, je to tak. Rejdič straka (ELSTERPURZLER). Krásné a neskutečně temperamentní, v Německu velice populární plemeno rejdičů.
incas
napsal(a):
......červení jako chůvy v chovu PRK
Jirko a mají co chovat,jak jsi na tom letos.Mě letos káníci pozlobili,potvory jedny,tak mám jako chůvy karabažský rejdiče,supr jen škoda že mám jen jeden pár,krmí jak diví i holoubata na zemi a nejsou to takový rapli jako elstři navíc velikostně skoro jako pražáci,škoda asi jich u nás moc nebude vzal bych ještě nějaký do krve mám od nich už nějaký holoubě pod pražákama,tak jako posilu jsem dovez střeďáky a čecháčky.
eddie
napsal(a):
Jirko a mají co chovat,jak jsi na tom letos.Mě letos káníci pozlobili,potvory jedny,tak mám jako chůvy karabažský rejdiče,supr jen škoda že mám jen jeden pár,krmí jak diví i holoubata na zemi a nejsou to takový rapli jako elstři navíc velikostně skoro jako pražáci,škoda asi jich u nás moc nebude vzal bych ještě nějaký do krve mám od nich už nějaký holoubě pod pražákama,tak jako posilu jsem dovez střeďáky a čecháčky.
Ahoj Edo, teď se líhne první líheň, nikam jsem nepospíchal. Něco ucházejícího z toho snad vypadne, uvidíme. A co ty?
incas
napsal(a):
Dej sem nějakou fotku těch karabažskejch rejdičů, vůbec nevím, co to je. Jinak oni chůvy asi letos zlobí všem. J.
Já se k nim dostal náhodou,holub na pohled ne nějak atraktivní,ale to mi nevadí,jako chůva super zatím,zítra něco nafotím a hodím to sem,tak já taky nespěchám,něco málo snad bude,Václav mi nechal velice slušný holubice tak se uvidí co z toho vyleze.
incas
napsal(a):
Dej sem nějakou fotku těch karabažskejch rejdičů, vůbec nevím, co to je. Jinak oni chůvy asi letos zlobí všem. J.
Karabažský rejdič dun