podle plemene ale obecne se da doporucit do prazdneho holubniku aleposn 3 pary staci 14 dni pustit na vecer a hladove a u nekterych plemen mi stacilo i 5 dni ale holubnik byl uz drive osazen tak ze je hejno podrzelo :)
To bylo tak,že jsme jeli a holub vůbec neuhýbal nic .... byl asi vyslabený tak jsme ho vzali sobota neděla byl puštěný a nic asi slabý včera jsem pustil chvíli tu byl ..... asi už měl dost sily bo byl aji čilý a pak uletěl ...... zbyla mi jen krásná fotka ;) ten holub byl nadherný :))
To jste asi narazil na poštovního holuba, kterému došli síly při závodě. Jakmile je opět nabyl, letěl pravděpodobně domů. Skutečně poštovní holub je impozantní zvíře, které lne ke svému mateřskému holubníku a kromně toho je vysoce plodný...
Nejhorší je to,že ten holub byl včera v sousední vesnici ..... ! :( Kdybych ho viděl jak ho naláat na zpět asi nijak,že ?! Ale možná jak mě uvidí sletí ke mě sáám !
Je totiž starší než dva roky a hrozí tedy, že nedostanete smysluplnou odpověď. Pokud vás toto téma zajímá,
vložte prosím váš příspěvek nebo dotaz jako nové diskusní vlákno.