midar
napsal(a):
Nešlo by přidat pár fotek navíc a taky něco o vašem chovu?
dubnový výletek
midar
napsal(a):
Díky moc že jste reagoval na muj požadavek,taky se chystám něco vložit.Jo a co t y petky to je gritník?
V lahvích mám převařené mleté skořápky, grit, a vitamínové doplňky. Doporučuji zhotovit, je to velmi jednoduché. Co se týče čistění jednou měsíčně lahve odšroubuji a vyměním za nové.
Chovu zdar.
karas
napsal(a):
V lahvích mám převařené mleté skořápky, grit, a vitamínové doplňky. Doporučuji zhotovit, je to velmi jednoduché. Co se týče čistění jednou měsíčně lahve odšroubuji a vyměním za nové.
Chovu zdar.
ja bych chtel vedet jestli se pary kingu mohou davat k sobe do voliery nebo se musi davat zvlast::???
a jeste nema tady nekdo kingy na prodej???
oggy16
napsal(a):
ja bych chtel vedet jestli se pary kingu mohou davat k sobe do voliery nebo se musi davat zvlast::???
a jeste nema tady nekdo kingy na prodej???
Jednotlivé páry kingů se mohou dávat k sobě. Já osobně mám v jedné voliéře 9 párů kingů a nemám problémy. Při usazování je ale dobré, aby jednotlivé boxy byly uzaviratelné alesoň na týden, aby se vzájemně nerušili při usazování. Pokud má každý pár svoji voliéru má to také své výhody. Je to však náročnější na krmení. Někdy se může stát, že pokud má každý pár svoji voliéru jsou holubi "línější" a občas mívají čistá vejce. Kingy na prodej ještě mám. Fotky mých holubů a chovatelského zařízení jsou zde zařazeny. V případě zájmu mohu ještě něco nafotit a zaslat na Váš email. Můj email je ladacerv@seznam.cz
karas
napsal(a):
Jednotlivé páry kingů se mohou dávat k sobě. Já osobně mám v jedné voliéře 9 párů kingů a nemám problémy. Při usazování je ale dobré, aby jednotlivé boxy byly uzaviratelné alesoň na týden, aby se vzájemně nerušili při usazování. Pokud má každý pár svoji voliéru má to také své výhody. Je to však náročnější na krmení. Někdy se může stát, že pokud má každý pár svoji voliéru jsou holubi "línější" a občas mívají čistá vejce. Kingy na prodej ještě mám. Fotky mých holubů a chovatelského zařízení jsou zde zařazeny. V případě zájmu mohu ještě něco nafotit a zaslat na Váš email. Můj email je ladacerv@seznam.cz
no a kolik bys te chtel za kus nebo za paru???a jeste sem se chtel zeptat jezdite po vystavach ????jestli jo tak na tom ste s ocenenimy???ja tetky si budu kupovat paru holubu za 2000kčtak by me zajimalo jakou mate cenu vy!!!diky !
radek15

XXX.XXX.111.252
Dobrý den, potřebuji prosím poradit s pohlavím u mého svěřence. Jeví se mi jako holub, ale pán co mi ho prodával říkal, že je to samice. No nejsem si jistý. Děkuju za odpověď Radek.
kingouš

XXX.XXX.241.242
Dobrý den pokud olub vrká a nafukuje se tak je to určitě holub
jestli ne tak holubice koupilste pjekného holuba
já scháním bílé holubičky.