Zveme všechny příznivce těchto holoubků na obeslání a návštěvu naší klubové přehlídky. Výstava je otevřena i pro nečleny klubu. Přihláška ke stažení je na našich webových stránkách. Současně bude probíhat tradiční velký trh holubů všech plemen pořádaný libčickou organizací.
http://prazsky-kratkozoby-rejdic.webnode.cz/
incas
napsal(a):
Zveme všechny příznivce těchto holoubků na obeslání a návštěvu naší klubové přehlídky. Výstava je otevřena i pro nečleny klubu. Přihláška ke stažení je na našich webových stránkách. Současně bude probíhat tradiční velký trh holubů všech plemen pořádaný libčickou organizací.
http://prazsky-kratkozoby-rejdic.webnode.cz/
Vážení přátelé,
při dělání plakátku a přihlášky jsem se nejspíše podíval do starého kalendáře a popletl datumy. Takže přehlídka se koná první únorovou sobotu, což je 1. února 2014.
Opravený plakátek a přihláška ke stažení je na našich webových stránkách.
Přátele ,nezapomente se na nás přít podívat.Je přihlášeno nad dvě stovky holubu.
Jirko - málem infarkt
- zastavilo se mně srdce na pět ciklů!!
- přečetl jsem ten tvůj první plakát a bylo to !!!
- všechno připraveno domluveno - plné auto, plný kufr - sraz v Sobíku v 6 hod v sobotu a teď čtu "neděle 2.2." a to máme trh! Když jsem to vydýchal - čtu sobota!!
Tak tedy čau v sobotu ... Beda
chov.
napsal(a):
Jirko - málem infarkt
- zastavilo se mně srdce na pět ciklů!!
- přečetl jsem ten tvůj první plakát a bylo to !!!
- všechno připraveno domluveno - plné auto, plný kufr - sraz v Sobíku v 6 hod v sobotu a teď čtu "neděle 2.2." a to máme trh! Když jsem to vydýchal - čtu sobota!!
Tak tedy čau v sobotu ... Beda
Zdravím do Soběslavi. Moc se omlouvám za tuto mystifikaci. Skutečně je to v sobotu . Jirka.
Takže přátelé, katalog je hotový a vypadá to na dnešní dobu na opravdu parádně obsazenou speciálku. Je přihlášeno celkem 207 pražských krátkozobých rejdičů od dvaceti vystavovatelů. Jste všichni srdečně vítáni již tuto sobotu v Libčicích nad Vltavou.
incas
napsal(a):
Takže přátelé, katalog je hotový a vypadá to na dnešní dobu na opravdu parádně obsazenou speciálku. Je přihlášeno celkem 207 pražských krátkozobých rejdičů od dvaceti vystavovatelů. Jste všichni srdečně vítáni již tuto sobotu v Libčicích nad Vltavou.
Dobrý den,pánové jaká byla výstava ? Maté i nějaké fotky?Děkuji
Zdravim,
neco malo fotek zde: http://www.chov-strukturovych-holubu.cz/fotoalbum/vystavy-trhy/1.2.2014-specialni-prehlidka-pkr---libcice-nad-vltavou/
prijeli jsme krapet pozde :)
MP
Dobrý večer všem,
tak speciálka pražáčků je za námi, ale ještě bude chvilku trvat, než se vše objeví na klubovém webu.
Prosím o pár dní trpělivosti. Chtěl bych zde ještě poděkovat všem vystavovatelům, posuzovatelům, ale i všem návštěvníkům, kteří přispěli ke zdárnému průběhu této akce. Za klub chovatelů pražských krátkozobých rejdičů Jirka Suda.
Dobrý den všem,
na našich stránkách najdete výsledky, katalog a pár fotek z této akce. Pokud se vám naše výstava líbila a odjížděli jste z Libčic spokojení, přijeďte příště v ještě hojnějším počtu. Každá silně navštívená výstava je v dnešní době příslibem lepších zítřků v našem holubářství. zvláště si ceníme návštěvy slovenských přátel, pro které je to určitě trochu "z ruky".
Doufáme, že výborná spolupráce našeho klubu a ZO ČSCH Libčice nad Vltavou bude nadále pokračovat a sejdeme se opět "na kraťasech" v Libčicích první únorovou sobotu v roce 2015.
S pozdravem a přáním úspěšné sezóny 2014 Jirka Suda.
incas
napsal(a):
Dobrý den všem,
na našich stránkách najdete výsledky, katalog a pár fotek z této akce. Pokud se vám naše výstava líbila a odjížděli jste z Libčic spokojení, přijeďte příště v ještě hojnějším počtu. Každá silně navštívená výstava je v dnešní době příslibem lepších zítřků v našem holubářství. zvláště si ceníme návštěvy slovenských přátel, pro které je to určitě trochu "z ruky".
Doufáme, že výborná spolupráce našeho klubu a ZO ČSCH Libčice nad Vltavou bude nadále pokračovat a sejdeme se opět "na kraťasech" v Libčicích první únorovou sobotu v roce 2015.
Byl jsem se na vaší výstavě podívat shodou okolností, protože jsem tam měl sraz s panem Kubenským ohledně starých časopisů Zvířena, Výstava se mi moc líbila a přeji vám mnoho nových chovatelů. Pražáci patří do pokladnice našeho holubářství a bylo by škoda aby vymizeli. S pozdravem Lukáš M. Toužetín
incas
napsal(a):
Dobrý den všem,
Jirko ten sedlatej myšák byl tvůj nebo Jindry?No je to stejně jedno protože je to tak i tak stejná linie ty hlavy prostě tam jsou daný,suprovej holubkterej mě zaujal z fotek asi nejvíc ale i spousta dalších.
Ahoj, myšáků tam bylo víc. Ale tahle starší holubice je Jindry Mrázka.