kern

XXX.XXX.2.30
Neděl z toho aféru, odčervy ryby a je to!naprosto běžná záležitost.
K reklamaci od p.Šticha z Děčína alias bellinka311
Všem kdo u mě reklamovali :o) daruji vám za každou reklamovanou rybu 3ks nových a přidám sáček krmení a pytlík s práškem na přeodčervení.
Pane Šticho, akorát jste se shodil se svou špičkovou 50ti letou akvaristickou zkušeností, kterou jste mi při předávání ryb vštěpoval jako bažantovi.
Níže stav ryb při přenechání.
pedrohora
napsal(a):
Všem kdo u mě reklamovali :o) daruji vám za každou reklamovanou rybu 3ks nových a přidám sáček krmení a pytlík s práškem na přeodčervení.
Pane Šticho, akorát jste se shodil se svou špičkovou 50ti letou akvaristickou zkušeností, kterou jste mi při předávání ryb vštěpoval jako bažantovi.
Vážený pane Horo Petře,1/ měl jsem sebou bohužel k vaší tíži 2 nestraní svědci z toho jeden akvarista z Ústí nad Labem, jasně jsem se vás ptal zda jsou dané L200 řádně odčervené.
Vaše odpověď byla ANO, jsou naprosto zdravé. Bohužel tomu tak NEBYLO !
Ano jsem akvarista který dobře ví co se má a nemá proto byla daná má otázka jasně položena.
Nejsem hlupák, ale to si asi vy myslíte že jsem.
Snažil jsem se s vámi dohodnout - bohužel - nešlo a nejde asi žádná dohoda.
To co píšete zde že dáváte za 1ks uhynulé ryby - 3 ks, tak to nás rozesmálo, to je lež jako věž.
No co. Já jsem vám nabízel dohodu, zkrátka my jsme blbci, vy chytrák, že. Škola života...
bellinka311
napsal(a):
Vážený pane Horo Petře,1/ měl jsem sebou bohužel k vaší tíži 2 nestraní svědci z toho jeden akvarista z Ústí nad Labem, jasně jsem se vás ptal zda jsou dané L200 řádně odčervené.
Vaše odpověď byla ANO, jsou naprosto zdravé. Bohužel tomu tak NEBYLO !
Ano jsem akvarista který dobře ví co se má a nemá proto byla daná má otázka jasně položena.
Nejsem hlupák, ale to si asi vy myslíte že jsem.
Snažil jsem se s vámi dohodnout - bohužel - nešlo a nejde asi žádná dohoda.
To co píšete zde že dáváte za 1ks uhynulé ryby - 3 ks, tak to nás rozesmálo, to je lež jako věž.
No co. Já jsem vám nabízel dohodu, zkrátka my jsme blbci, vy chytrák, že. Škola života...
Zapomněl jsem dodat k tomu že i pan Dr. P. je asi také podle vás blb, že? Bohužel jeho si váží i v USA, ale Chomutov potažmo Jirkov to je vše.
linduš
napsal(a):
Karanténa není?
není nic vyjímečného, že ze stresu se novým rybám rozjede nějaká nemoc.
paraziti nejsou nic neobvyklého, jsou na ně přípravky...
každá ryba i když na pohled zdravá je riziko, proto používáme karanténní nádrže
Dobrý večer pane, bohužel moc nevíte oč zde šlo. Tento parazit je přenosný i na lidi a ničí nervové buňky - játra atd. To co si myslíte vy to jsme bohužel úplně jinde.
Děkuji vám Vl.
kern
napsal(a):
Neděl z toho aféru, odčervy ryby a je to!naprosto běžná záležitost.
Bohužel pane, tento parazit bohužel napadá mozek, játra atd. Víte asi hodně málo.
Každý se musí hodně učit. Až ti chcípnou ryby za čtyři ticíce tak si z toho nic nedělej.
No a pak až ti napadnou mozek tak také. proč néééé
pedrohora
napsal(a):
PS: otisknu vaši debatu se mnou, zametl jste se mnou jak malým klukem. rád z lidiček uděláte blbce.Tato pře která vznikla je díky vám, hodil jste to do autu. Hlavně že zde píšete lži.
Myslíte, že jeden je více než tři ?
kern

XXX.XXX.2.30
Vazeny, vubec nemate predstavu jake ja delam ryby...myslim, ze jste klasicky amater co si poridil rybu nad svuj ramec umu, ja na rozdil od vas si ryby odcervuji sam coz je pro vas asi jako pro kojence napsat sms... kdyby jsme meli probirat me pichani ryb hormonama asi by jste mel prevelice chytrejsi a lepsi postup nez ja...co se tyce umrti ryb verte, ze to se hold v akvaristice stava a zvlast kdyz dostane amater rybu na kterou nema, tim vas nechci nijak ponizit nebo snizovat vase umeni, ale s text, az vam padnou ryby za 4000" nebo jak jste to psal...me dost rozesmal...vubec nemate predstavu co me proslo pod rukama za ryby a jake uhyny mam za sebou nerikam, ze jsem nebyl kolikrat nasranej, ale verte, ze to byli castky trosku vyssi nez vase drobne...zaverem, pokud vam nekdo vyka je neslusne mu tykat!
kern
napsal(a):
Vazeny, vubec nemate predstavu jake ja delam ryby...myslim, ze jste klasicky amater co si poridil rybu nad svuj ramec umu, ja na rozdil od vas si ryby odcervuji sam coz je pro vas asi jako pro kojence napsat sms... kdyby jsme meli probirat me pichani ryb hormonama asi by jste mel prevelice chytrejsi a lepsi postup nez ja...co se tyce umrti ryb verte, ze to se hold v akvaristice stava a zvlast kdyz dostane amater rybu na kterou nema, tim vas nechci nijak ponizit nebo snizovat vase umeni, ale s text, az vam padnou ryby za 4000" nebo jak jste to psal...me dost rozesmal...vubec nemate predstavu co me proslo pod rukama za ryby a jake uhyny mam za sebou nerikam, ze jsem nebyl kolikrat nasranej, ale verte, ze to byli castky trosku vyssi nez vase drobne...zaverem, pokud vam nekdo vyka je neslusne mu tykat!
PS: - vy jste mi začal první tykat, já bohužel ne. Když já jsem množil už ryby tak vy jste si hrál ještě v uhláku na horníka. Bohužel já byl prvním kdo zde rozmnožil spousty druhů ryb.
Jen chci řic k té hodnotě peněz, nehodlám se zde přít kdo z koho, bohužel je mi už pomalu 70 let. Oč šlo prostě o podvod nic více, to jen pro ujasnění. Určitě sám asi nemáte rád podraz. A o to zde jde. Děkuji za pochopení pěkný večer.
bellinka311
napsal(a):
Zapomněl jsem dodat k tomu že i pan Dr. P. je asi také podle vás blb, že? Bohužel jeho si váží i v USA, ale Chomutov potažmo Jirkov to je vše.
To už přeháníte!, nebudu na Vaše hloupé příspěvky reagovat ale pana doktora, kterého si velice vážím do toho vůbec neplette ! to jsem velice rozhořčen!
bellinka311
napsal(a):
Lidi si snad o Vás udělají obrázek sami.
kern

XXX.XXX.2.30
Jste klasicky tluchuba ktery neumi nic, to uz jde citit z vaseho psani...ja ja ja...je dobre si neporizovat ryby na ktere nemam...drzte se parmicky z odesy a nedelejte ze sebe...
kern
napsal(a):
Jste klasicky tluchuba ktery neumi nic, to uz jde citit z vaseho psani...ja ja ja...je dobre si neporizovat ryby na ktere nemam...drzte se parmicky z odesy a nedelejte ze sebe...
Vy buďte rád také, mne nikdo nerozhodí, hlavně člověk který je schován za touto adresou, bohužel. Zapomněl jsem jste mistr světa.
kern

XXX.XXX.2.30
Není tomu tak, mistr světa jste jen a jen vy!
kern
napsal(a):
Není tomu tak, mistr světa jste jen a jen vy!
Vážený pane já jsem člověk, který dokáže sklonit hřbet až k zemi a naslouchat moudrá slova.
Jen so dobře přečtěte vaše slova chvály a druhé lidi ponižovat. Vy potřebujete se ještě hodně učit. Rád mám takové lidi kteří ví, umí a tvoří krásné věci. Važte si zdraví a slunce v duši, jistě jste vnitřně slušný a dobrý člověk. To myslím zcela upřímně. děkuji s přáním pěkného dne.
bellinka311
napsal(a):
Bohužel pane, tento parazit bohužel napadá mozek, játra atd. Víte asi hodně málo.
Každý se musí hodně učit. Až ti chcípnou ryby za čtyři ticíce tak si z toho nic nedělej.
No a pak až ti napadnou mozek tak také. proč néééé
Můžete, prosím, napsat, o jakého se jedná parazita?
Předpokládám, že v tuto chvíli už jsou veterináři a "hygiena" u pana Hory, zjišťují, komu dalšímu prodal ryby nakažené tímto nebezpečným parazitem a řeší se karanténa a další z hlediska hygienicko-epidemického.
V 8:55 píšete, že
Vy nechápete, že já mám pravdu. Jak již jsem psal, zákazník má vždy pravdu.
Svatá slova, do kamene tesat .
kern

XXX.XXX.2.30
Ano ano hlave at se pan necha vysetrit, myslim, ze parazit ho jiz napadl a zautocil na mozek...opravdu nemam moc casu pri moji vytizenosti behani okolo ryb...ale tohle je opravdu tak zajimave, ze ozelim i praci na pestirne a musim vkladat text do teto discuse ;-)...strasne by me take zajimalo co se je to za parazita zkrze obavu o ryby rodinu...o svet jako celek
kern
napsal(a):
Ano ano hlave at se pan necha vysetrit, myslim, ze parazit ho jiz napadl a zautocil na mozek...opravdu nemam moc casu pri moji vytizenosti behani okolo ryb...ale tohle je opravdu tak zajimave, ze ozelim i praci na pestirne a musim vkladat text do teto discuse ;-)...strasne by me take zajimalo co se je to za parazita zkrze obavu o ryby rodinu...o svet jako celek
Přeji vám hodně úspěchu a běžte se učit slušnému chování: hlupák nikoho neurazí
linduš
napsal(a):
Ráda bych se dozvěděla, o jakého parazita se jedná. Děkuji, Linda.
Dobrý den, v žádném případě já vám nedokáži vysvětlit a podat přenou informaci, ale navrhoval bych že mi pošlete na bellinka311atlas.cz tel. číslo a vše vám vysvětlí můj dobře známý odborník, pokud to myslíte zcela vážně. Mohu jen k tomu říci, že to je děsná mrcha, která napadá nervovou soust. játra a je velice dobře přenosná na vše živé. Ale na to je odborník, který by vám dokázal vysvětlit vše. Jinak vypadá jako klíště nenacucané o malinko menší.
bellinka311
napsal(a):
Dobrý den, v žádném případě já vám nedokáži vysvětlit a podat přenou informaci, ale navrhoval bych že mi pošlete na bellinka311atlas.cz tel. číslo a vše vám vysvětlí můj dobře známý odborník, pokud to myslíte zcela vážně. Mohu jen k tomu říci, že to je děsná mrcha, která napadá nervovou soust. játra a je velice dobře přenosná na vše živé. Ale na to je odborník, který by vám dokázal vysvětlit vše. Jinak vypadá jako klíště nenacucané o malinko menší.
Opis z Vaší druhé diskuse:
No a pak už nastal zhruba po 15 dnech mazec, bylo zjištěno že ryby mají v sobě parazita který napadá nervovou soustavu a je přenositelný i na člověka. Toto mi sdělil pan doktor – odborník, kterého si hluboce vážím. Ten mi ihned řekl postup a také mi doslova řekl pan prodejce udělal pořádnou chybu. Dovezené ryby se mají odčervovat po dobu 3 - 4 týdnů.
Ten Váš dobře známý odborník už jistě kontaktoval příslušné orgány. Pokud je ten parazit děsná mrcha dobře přenosná na vše živé, předpokládám, že je Chomutov hermeticky uzavřen, jsou kontaktováni i ostatní kupující, kteří od p. Hory cokoliv živé koupili, a i ti jsou v karanténě.
Nebylo by snazší, kdybyste panu doktorovi, který diagnózu rybám stanovil, zavolal Vy a pak nám sem, vyděšeným diskutujícím, napsal název onoho parazita?
bellinka311
napsal(a):
Omlouvám se, ale své číslo nerozdávám
stačí ten název. odborníka, který by mi vysvětlil zbytek k onomu parazitovi bych měla. obávám se však, že bez názvu (lepší latinský) asi bude tápat...
linduš
napsal(a):
Omlouvám se, ale své číslo nerozdávám
stačí ten název. odborníka, který by mi vysvětlil zbytek k onomu parazitovi bych měla. obávám se však, že bez názvu (lepší latinský) asi bude tápat...
Vědeckým názvem ho nevím ale je to p.Štich z Děčína alias bellinka311 na játra nejde ale na nervovou soustavu ano.
Snaží se parazitovat na lidech kterým vyhrožuje a používá k tomu metod které můžete ohodnotit výše. Jen pro upřesněnou.
p.ŠTICH si ode mě koupil sumečky kteří jsou v republice již 5 měcíců a na začátku po importu dostali Eshu Exit a 2000 jako prvopočáteční šetrný přípravek po měsíci Sera Med Professional Flagellol upozornuji že z nich nic nevyšlo, měsíc před jeho návštěvou byl vždy na 2 rybách od každého importovaného druhu ještě použit Praziquantel, jilikož bylo vše o.k.ostatním již nebyl podán.Ryby v super stavu a zbarvení si překontroloval-ještě si sebou dovezl další 2 lidi jako dohled a velice spokojený volal ještě 3 týdny po koupi že si přijede koupit další skupinu ! Takže předpokládám velkou spokojenost, ve 4 týdnu po koupi byl pan bohužel hospitalizován v nemocnici a po návratu zjistil že mu ryby začínají padat.Co se stalo ví jen on sám. Velice mě mrzí že používá i jmena chovatelů a p.doktora s kterými jsem mluvil a oba potvrdili že s tímto člověkem jednali ale takové hanebnosti co tady p.Štich napsal (děkuji adminovi za smazání) upravil dle jeho mysli, potřeb a rozumu. Přál bych vám číst co píše do emailu.
Samozřejmě každý kdo si ode mě odvezl rybu věděl že se jedná o přímí dovoz z jižní Ameriky, že se jedná o odchyt a že je dobré si pro jistotu ještě ryby, přejet" dle vlastního uvážení a zkušeností.
p.Štichovi jsem dokonce při prvním úhynu nabídl že od něho ryby vemu zpět at je hned doveze - což komentoval že rybám nerozumím že se ted převážet nesmí, nedoložil jedinou fotku o úhynu takže buh ví jestli k němu vůbec došlo.K doktorovi je taktéž nedal-vše řeší jen po telefonu a všichni z něj jen šílí.
Tímto nechci říct že u něj nějaký parazit z ryb nevyšel, nicméně po tak dlouhé době mohl ryby i sám nakazit, jelikož se mi svěřil že má někoho kdo pro něj zamražuje živé krmivo a že mi nějaké přiveze - no ještě že nepřivezl.
Tímto očekávám vlnu útoků tohoto pána, tak si to užijte, já už k tomu asi nic říkat nechci.
Petr Hora ml.!
pedrohora
napsal(a):
Vědeckým názvem ho nevím ale je to p.Štich z Děčína alias bellinka311 na játra nejde ale na nervovou soustavu ano.
Snaží se parazitovat na lidech kterým vyhrožuje a používá k tomu metod které můžete ohodnotit výše. Jen pro upřesněnou.
p.ŠTICH si ode mě koupil sumečky kteří jsou v republice již 5 měcíců a na začátku po importu dostali Eshu Exit a 2000 jako prvopočáteční šetrný přípravek po měsíci Sera Med Professional Flagellol upozornuji že z nich nic nevyšlo, měsíc před jeho návštěvou byl vždy na 2 rybách od každého importovaného druhu ještě použit Praziquantel, jilikož bylo vše o.k.ostatním již nebyl podán.Ryby v super stavu a zbarvení si překontroloval-ještě si sebou dovezl další 2 lidi jako dohled a velice spokojený volal ještě 3 týdny po koupi že si přijede koupit další skupinu ! Takže předpokládám velkou spokojenost, ve 4 týdnu po koupi byl pan bohužel hospitalizován v nemocnici a po návratu zjistil že mu ryby začínají padat.Co se stalo ví jen on sám. Velice mě mrzí že používá i jmena chovatelů a p.doktora s kterými jsem mluvil a oba potvrdili že s tímto člověkem jednali ale takové hanebnosti co tady p.Štich napsal (děkuji adminovi za smazání) upravil dle jeho mysli, potřeb a rozumu. Přál bych vám číst co píše do emailu.
Samozřejmě každý kdo si ode mě odvezl rybu věděl že se jedná o přímí dovoz z jižní Ameriky, že se jedná o odchyt a že je dobré si pro jistotu ještě ryby, přejet" dle vlastního uvážení a zkušeností.
p.Štichovi jsem dokonce při prvním úhynu nabídl že od něho ryby vemu zpět at je hned doveze - což komentoval že rybám nerozumím že se ted převážet nesmí, nedoložil jedinou fotku o úhynu takže buh ví jestli k němu vůbec došlo.K doktorovi je taktéž nedal-vše řeší jen po telefonu a všichni z něj jen šílí.
Tímto nechci říct že u něj nějaký parazit z ryb nevyšel, nicméně po tak dlouhé době mohl ryby i sám nakazit, jelikož se mi svěřil že má někoho kdo pro něj zamražuje živé krmivo a že mi nějaké přiveze - no ještě že nepřivezl.
Tímto očekávám vlnu útoků tohoto pána, tak si to užijte, já už k tomu asi nic říkat nechci.
Petr Hora ml.!
Petr Hora, Chomutov:
Nemám - chuť zde pokračovat : to co zde je napsané pane dlouholetým dovozcem pane Horou, údajně nepodnikatel toho to času, musím říci jen to, že se snaží psát a očistit se před diváky tohoto, příspěvku. Bohužel já nejsem žádný parazit, který by na lidech chtěl vydělávat v potažmo na státu. Reakce byla normální když člověk, nemá důvod a byl přesvědčen používat obranu zde v tomto vašem příspěvku... Snažil jsem se nejdříve dohodnout, chtěl jsem jen to že jsem koupil po pravdě ryby a ty ryby byly podle pana Hory v naprostém dobrém stavu k prodeji, ano ono to tak bylo člověk neví co je v nich někde skryto - uloženo. Po 14 dnech začal kolotoč nejdříve jeden ks a pak už to šlo. Parazit šel tvrdě a rychle. Ryby jsou uschovány pro případ a samozřejmosti jsem jeden ks dal k posouzení, to už je zde bezpředmětné. Potrefená husa se brání, je to pořekadlo staré a v tomto případě naopak. Nic měně děkuji svým příznivcům, že mne podporují a fandí. Samozřejmě jsou i ti kteří nejsou. Pan Hora ať si myslí co si myslí je to jen a jen jeho starost a má také. Janošík zvolal : - pravda se jednou ukáže. Pěkné dny přeji lidičkám zde a buďte jací jste.
Štich.
morávka

XXX.XXX.2.30
Dobrý den, musím přidat reakci která nekorensponduje s touto pří, ale měl jsem již možnost jednou obchodovat s panem-Štich Vladimír-a musím říct za dlouhé roky v akvaristice to jest cca od 70let jsem se nesetkal s tak šíleným člověkem, který je opravdu samorost který má jen a jen svuj nazor jiný bohužel neuznává, sám mi to přiznal po drátě, že je organizován v nějakém zdejším akva spolku kde mu také nerozumí a protože jsou tam všichni blbci tak tam prý ani nechodí na schůze, ale spíš bych chtěl nastínit jen svoji zkušenost a ta je opravdu špatná, arogantní pan, všeználek, sem tam to proložil lží, jelikož jsem mu nikdy nic nezasílal na dobírku, ale při pladbě předem, jednou mě již málem zlomil na dobírku před odesláním, přestal komunikovat a tak jsem naštěstí neodeslal a jsem vcelku rád, že přestal komunikovat+otravovat, jelikož je to opravdu velmi zvlaštní člověk...a to se snažím být hodně slušný, děkuji za pozornost, bohužel se nepodepíšu, jelikož bych nechtěl mít s tímto člověkem již nic mít...
Dobrý den, pane Štichu,
od čtvrtečního večera, kdy jste byl tázán, nejste schopen (ochoten) napsat jméno údajného parazita, který Vám zřejmě zdecimoval pěstírnu. Oháníte se odkazem na Dr., který by prý tuto informaci po telefonu sdělil. Proč mu nezavoláte Vy a nenapíšete to tu sám? Podivné jednání...
Při porovnání toho, co píšete Vy a co pan Hora Vám nesedí časová posloupnost v úhynu ryb.
Opis z jiné diskuse :
Po přivezení domů jsem měl pro ně připravenou velikou nádrž, kde už byla tak zvaně dobrá voda. Zhruba po 8 - 9 dnu jsem zjistil první úhyn, myslel jsem si, jsou to ryby z odchytu, no dobrá,9 - 10 den padl další kus a to jsem už byl pořádně ve střehu, volal jsem panu H. P. z Chomutova a on mi řekl:"To máte špatnou vodu", já mu odpověděl slušnou formou že bohužel tím to není.
Opis z této diskuse:
Po 14 dnech začal kolotoč nejdříve jeden ks a pak už to šlo.
Píšete, že
Tento parazit je přenosný i na lidi a ničí nervové buňky - játra atd.
Bohužel pane, tento parazit bohužel napadá mozek, játra atd.
Mohu jen k tomu říci, že to je děsná mrcha, která napadá nervovou soust. játra a je velice dobře přenosná na vše živé.
Jste v karanténě?
!!!
napsal(a):
Dobrý den, pane Štichu,
od čtvrtečního večera, kdy jste byl tázán, nejste schopen (ochoten) napsat jméno údajného parazita, který Vám zřejmě zdecimoval pěstírnu. Oháníte se odkazem na Dr., který by prý tuto informaci po telefonu sdělil. Proč mu nezavoláte Vy a nenapíšete to tu sám? Podivné jednání...
Při porovnání toho, co píšete Vy a co pan Hora Vám nesedí časová posloupnost v úhynu ryb.
Opis z jiné diskuse :
Po přivezení domů jsem měl pro ně připravenou velikou nádrž, kde už byla tak zvaně dobrá voda. Zhruba po 8 - 9 dnu jsem zjistil první úhyn, myslel jsem si, jsou to ryby z odchytu, no dobrá,9 - 10 den padl další kus a to jsem už byl pořádně ve střehu, volal jsem panu H. P. z Chomutova a on mi řekl:"To máte špatnou vodu", já mu odpověděl slušnou formou že bohužel tím to není.
Opis z této diskuse:
Po 14 dnech začal kolotoč nejdříve jeden ks a pak už to šlo.
Píšete, že
Tento parazit je přenosný i na lidi a ničí nervové buňky - játra atd.
Bohužel pane, tento parazit bohužel napadá mozek, játra atd.
Mohu jen k tomu říci, že to je děsná mrcha, která napadá nervovou soust. játra a je velice dobře přenosná na vše živé.
Jste v karanténě?
Aby zde bylo jasno a tímto zde úplně končím číst pro i proti - nemá to zde význam :
tímto děkuji vám všem.
psáno ne mnou : Hostitelem byla jedna ryba, která pak předala ostatním: druh /Daktilogyrus spp. MOTOLICE ? viviparous
Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nevím už jestli tady jde víc o mrtvé ryby nebo o parazita či jen o bezděčnou hádku...Rozhodně jediného čeho bych se nebála je přenos na člověka, pokud teda nehodláte se v akvárku koupat nebo dokonce z něj vodu pít.
Při čtení zde, docela vás lituji pane Vláďo, bohužel já mám také při čtení malinko co říci.
S vámi bylo vždy dobré pořízení. Co jsem potřeboval to jsem vždy dostal ba i naopak z vás i vypadlo i poslat pár ryb na úhyn, to nás opravdu překvapilo. Od pana Hory trochu jinak, věřím tomu co jste zde napsal. Já od něj koupil párek ptáku a nepřejte si slyšet když jsem mu řekl o podobném problému, vy ryby já zase dělám do ptactva, rybky já ne kolega ano.
Jen chci zde říci všem, tak si u Hory kupte jako já položte mi tam přes 30000, -Kč poděkujte a pak se starej vole staréj. Po pár týdnech léčení jen brečení. Dnes už jsem dostal ponaučení a právě proto vás chápu, že se člověk pěkně naštve ! Pro mě je obchodník, když se něco stane tak zavřete krám obrátí cedulku.
rybka2015
napsal(a):
Dobrý den pane Hora, nenechte se rozhodit tímto člověkem. Nejste jediný koho p.Štich pomlouvá že mu prodal špatné ryby a dožaduje se vrácení peněz. Dobrá rada pro chovatele: Opravdu nedoporučuji zaplétat se s tímto pánem z Děčína
Ahoj, při čtení těchto řečí mne zvedlo ze židle a proto jsem nucen zde napsat zase mé poznatky s panem Vládou Št. já nemohu říci že se vše zakládá na pravdě, ba naopak.
Můj kamarád ten mu zase fandí. On nemá proč říkat a hlavně zde psát co se nestalo.
Pár obchodů jsem s ním udělal a byl jsem s nám velice překvapen.
Horší je to s panem Horou, to je lichvář a člověk který se snaží vydělávat, koupí a prodá, vydělá a víc ho to nezajímá. Tak to je zde a kolegové ze spolku si to říkají, dej si pozor.
Já do ryb moc nedělám, můj koníček je peří, to mám s ním ponaučení nikdy nic nekupovat p.Hora si myslí že je dobrý obchodník, bohužel tomu tak není. Vládo drž se nevzdávat, já to udělal, dnes už po zkušenostech bych dělal také velké opatření. Ahoj zde
rybka2015
napsal(a):
Dobrý den pane Hora, nenechte se rozhodit tímto člověkem. Nejste jediný koho p.Štich pomlouvá že mu prodal špatné ryby a dožaduje se vrácení peněz. Dobrá rada pro chovatele: Opravdu nedoporučuji zaplétat se s tímto pánem z Děčína
Když jsem si přečetl tento portál, tak se mi trochu obrací žaludek.
Znám toho pana Vladimíra a není tomu tak. Z mého pohledu si myslím že má pravdu.
On by se pro nic nebránil. pana Horu znám a vím co v něm dřímá. Obchod za každou cenu,
reklamace neuznává.
Zdravím zde čtenáře : nepochopím zde jak se háže z jedné hromádky na druhou.
pan Hora jak již jsem psal já, koupil jsem, uhynulo, reklamace, bohužel pane.
Vím zde o čem je řeč. Mne to také naštvalo, ale asi jsem se neměl nechat. Ten druhý pan Vladimír ten se nenechá a fandím mu já i kamarád.
rybka2015
napsal(a):
Po přečtení těchto příspěvku se mi tak trochu zvedl žaludek psát o panu Vladimíru.
Já kolegové jsou opačného názoru. Jen maličko k panu Hora Petr, je pouze obchodník který prodat za každou cenu a ostatní ho vůbec nezajímá například reklamace. Já mám také dost špatné zkušenosti s peřím ptactvo/. Přišel jsem podobně a to více peněz. Starej se vole starej.
Držím mu palce, to mohu za sebe. Vladimír je dobrý obchodník a drž se chlape.
Nekoukat na nic a nedát se. Je správné se dožadovat peněz za nekvalitní obchod.
fretk1a
napsal(a):
Po přečtení těchto příspěvku se mi tak trochu zvedl žaludek psát o panu Vladimíru.
Já kolegové jsou opačného názoru. Jen maličko k panu Hora Petr, je pouze obchodník který prodat za každou cenu a ostatní ho vůbec nezajímá například reklamace. Já mám také dost špatné zkušenosti s peřím ptactvo/. Přišel jsem podobně a to více peněz. Starej se vole starej.
Tak přesně tohle psal philipmorris, který po upozornění na čerstvou registraci po jedné v noci navazující na čas přihlášení zdejší bellinka311 nějakým spůsobem odmazal příspěvky.
takže tu máme už pomnožené nicky. to si člověk lehce udělá obrázek.
a pokud jste měl problém už s papouškama, nevím proč jste bral ještě ryby
pokud máte přímé důkazy (pitvy, veterinární zprávy, což jistě při takových investicích do nemocných živočichů je už snad samozřejmost), tak operujte s nimi.
u jakéhokoliv zvířete, které si neseme domů je riziko, že se vlivem stresu/změně prostředí, jídelníčku či jinou péčí projeví nemoc, která v původním prostředí prostě zřejmá nebyla. kor, když se péče zanedbá, nebo se dělá nějaká chyba o které chovatel třeba ani neví, protože nemá dostatečné znalosti. a je jedno, jestli jde o rybu, kotě, nebo krávu
myslím, že by to k tomuto tématu stačilo.
fretk1a
napsal(a):
Pane fretk1a.
Vy jste chodil s p.Štichem do školy na hodiny ČJ slohu, a zřejmě i na hodiny chování ne ?
K Vašemu dodatku o penězích : stále u nás dlužíte peníze za klecné, za katalog a 10% z prodeje.Na email nereagujete a telefon zrušený, stavte se v říjnu na výstavě a dorovnejte své dluhy.Být to má soukromá věc a né spolková, tak Vás tady taky properu když si v tom tak libujete.
morávka
napsal(a):
Dobrý den, musím přidat reakci která nekorensponduje s touto pří, ale měl jsem již možnost jednou obchodovat s panem-Štich Vladimír-a musím říct za dlouhé roky v akvaristice to jest cca od 70let jsem se nesetkal s tak šíleným člověkem, který je opravdu samorost který má jen a jen svuj nazor jiný bohužel neuznává, sám mi to přiznal po drátě, že je organizován v nějakém zdejším akva spolku kde mu také nerozumí a protože jsou tam všichni blbci tak tam prý ani nechodí na schůze, ale spíš bych chtěl nastínit jen svoji zkušenost a ta je opravdu špatná, arogantní pan, všeználek, sem tam to proložil lží, jelikož jsem mu nikdy nic nezasílal na dobírku, ale při pladbě předem, jednou mě již málem zlomil na dobírku před odesláním, přestal komunikovat a tak jsem naštěstí neodeslal a jsem vcelku rád, že přestal komunikovat+otravovat, jelikož je to opravdu velmi zvlaštní člověk...a to se snažím být hodně slušný, děkuji za pozornost, bohužel se nepodepíšu, jelikož bych nechtěl mít s tímto člověkem již nic mít...