Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.2.2016 14:24
VojtaDuda

XXX.XXX.227.113

Mám 100l akvárium a v něm skalary, neonky, paví očka a pár supečku... A 5p.o. Mají takové větší břicha a napadlo mě jestli náhodou nejsou těhotné... Tak se chci zeptat jak to poznat jestli jsou nebo ne?, co v případě dělat (oddělit nebo něco podobného).

Akv

29.2.2016 16:11
Akv

XXX.XXX.117.12

Měly by mít na břiše černou skvrnu neboli tečku, a radši být Vámi bych je oddělila, protože by ty malé žraly skaláry, s tím mám zkušenost.

1.3.2016 15:51
VojtaDuda

XXX.XXX.238.29

Jsem začátečník a tak se chci zeptat jestli jim koupit nějaký vaničky nebo kam je oddělit...?

Akv

3.3.2016 15:17
Akv

XXX.XXX.117.12

Mně stačila 4 litrová sklenice, ale nesmí být spolu, jinak si malé požerou navzájem.

4.3.2016 21:35
ryzáček

XXX.XXX.126.26

Měli jsme dania a paví očka. Ta se rozmnožila tak, že jich nešlo napočítat, už se to "kotilo" mezi sebou. Přítel pak chtěl neonky, koupilo se větší akvárko (tuším 200 l), při přelovu se nám "podařilo" chytit i pár pavích ok. Do měsíce bylo zas akvárko plné malých, nikdo z kamarádů už je nechtěl, protože měli taktéž přemnoženo . Před týdnem jsme koupili 4 skaláry a do hodiny bylo po malých.
Pokud chcete, aby malí přežili, maminy vylovte do menší nádoby nebo akvárka, skaláři by je totiž brali jako zpestření jídelníčku. Pak to můžete risknout, nechat je ve společném akváriu, ale počítejte s tím, že drtivá většina to nepřežije, pokud nemáte nějaký bunkr (kde by je však nesežral sumeček) nebo bohaté rostliny. Věřte mi však, že tohle nebude váš poslední přírustek.

Přidejte reakci

Přidat smajlík