Nemocné samičky betty

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

StellaHer

13.8.2017 09:25
StellaHer

XXX.XXX.125.1

Prosím o pomoc asi dva roky jsem měla samička bety bojovnice teď jsem k němu dala jednu samičku a ona je pořád někde zalezlá a nic nejí můj sameček začal být víc agresivní. Ta jedna samička to má trošku těžké protože můj samiček jí pořád výdaj jídlo ale když samička odchytím adam jídlo tak ona nejí. to je první problém. Potom jsem si koupila ještě jednu a ta už je úplně odpadlá. Dala jsem jí zvláštní do Aqua do akvária a dávám jí nažrat jenomže ona nežere a i když jí tam dávám každý den nové jídlo tak ona nežere. Prosím poraďte, než umřou !

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.8.2017 09:42
Uživatel s deaktivovaným účtem

A to jako chcete chovat více bet v tom malém plivátku?

spláchněte je do záchodu, ať se netrápí. a pak si stoupněte před zrcadlo a dejte si facku.

a pak si udělejte výlet třeba do knihovny nebo tak.

15.8.2017 12:56
amiš

XXX.XXX.59.191

Jedna živá rybička rovná se minimálně 3 l vody. Aby přežila. Ještě by mněla mít nějaký pohyb, úkryty, aby se cítila v bezpečí. Ryby nejsou ozdoby, ale živá stvoření, betária se odborně nazývají podle mně týrání chovem a tak by na to mnělo být i nahlíženo. Všude se píše o tom, jak jsou pro ryby nevhodné, i jedna v nich trpí a někdo, kdo je líný si přečíst třeba jen jedinný příspěvek na IFauně tam narve tři a ještě se diví- jak to, že si dovolí umřít, když já to chci jinak! Zdraví Jarka.

25.9.2017 17:46
Lauša

XXX.XXX.234.253

Pořídila sem si samce a k němu 2 samice protože si postavil pěnové hnízdo dala sem je k němu a jedna byla nějaká slabá a oba ji honili a kousali tak sem jí dala do jiného akvária ale pořád byla na hladině jediné co dělala je že se nadechla tak sem jí tam pořídila kytky a vyrobyla skrýš plave tehdy kdyš je pořádně odpočatá často je spíš na listech vzhledově divná není nevím co jí je dělám všechno pro to aby přežila

25.9.2017 18:46
linduš

XXX.XXX.79.4

Lauša napsal(a):
Pořídila sem si samce a k němu 2 samice protože si postavil pěnové hnízdo dala sem je k němu a jedna byla nějaká slabá a oba ji honili a kousali tak sem jí dala do jiného akvária ale pořád byla na hladině jediné co dělala je že se nadechla tak sem jí tam pořídila kytky a vyrobyla skrýš plave tehdy kdyš je pořádně odpočatá často je spíš na listech vzhledově divná není nevím co jí je dělám všechno pro to aby přežila

Jak je velký akvárko? jak vypadá ta ryba? fotky pomůžou...

26.9.2017 15:27
Lauša

XXX.XXX.234.252

Nemocnou rybu sem dala do 2l jiné akvárko nemám nechtěla sem aby to chitli ostatní ostatní mám v 50l.

Přidejte reakci

Přidat smajlík