Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2006 13:18

CHtěl ybch se zeptat, u nás akvra tera mají teď na prodej malé jesetery sibiřské. Mají ej tam v akvárku, já si je chci koupit do svého jezírka. Ale vůbec o tšhel rybách nci nevím. A nikdo si v tom obchodě taky neodvažuje hodnotit, ejstli tyhle ryby v jezírku přežijou. Nevíte o tom ěnkdo něco? Jeseteři sice žijou v tekoucích vodách, ale menší proud by se dal vytvořit čerpadlem. No a čistota vody, v jezírku mám dvě UV lampy, tkaže voda je po celý rok průzračně čistá. Co myslíte, mohu tyto ryby v jezírku mít. Mám tám taky ještě pár koi, karasů,.... a asi přes 100 malejch karásků do 5 cm; Možná ej to trapná otázka, ale nemohl by pak i jeseter ty malý karásky požírat? Děkuji za každou odpověď.

21.3.2006 17:49

luklas m napsal(a):
CHtěl ybch se zeptat, u nás akvra tera mají teď na prodej malé jesetery sibiřské. Mají ej tam v akvárku, já si je chci koupit do svého jezírka. Ale vůbec o tšhel rybách nci nevím. A nikdo si v tom obchodě taky neodvažuje hodnotit, ejstli tyhle ryby v jezírku přežijou. Nevíte o tom ěnkdo něco? Jeseteři sice žijou v tekoucích vodách, ale menší proud by se dal vytvořit čerpadlem. No a čistota vody, v jezírku mám dvě UV lampy, tkaže voda je po celý rok průzračně čistá. Co myslíte, mohu tyto ryby v jezírku mít. Mám tám taky ještě pár koi, karasů,.... a asi přes 100 malejch karásků do 5 cm; Možná ej to trapná otázka, ale nemohl by pak i jeseter ty malý karásky požírat? Děkuji za každou odpověď.

zdravím,do jezírka bych ho klidně dala,ale pozor,jeseteři mají rádi chladnější vodu.Jinak s těma karáskama to nevidim růžově-myslim že si na nich pochutná

13.2.2011 23:06
jarda.d

XXX.XXX.160.127

a kde si přišel na to že jeseter žere ryby? viděl si někdy jesetera?ja jesetery chodím chytat na soukromí rybník a nikdy jsem v životě neslyšel aby někdo chytal jesetera na rybičku..

13.2.2011 23:07
jarda.d

XXX.XXX.160.127

on ma hubu ze spoda tak nevím jak by je chytal ...jeho huba vypada jak přísvka

3.5.2011 16:30
dkmichael12

XXX.XXX.218.48

Jeseter si podle velikosti pochutná na rybičkách stejně jako kapr. Že by někdo chytal kapry na rybičku jsem taky neslyšel přitom je známo že kapři rybičky žerou a to nemluvím o plůdku to zbožňujou.

21.6.2011 23:04
jarda.d

XXX.XXX.160.127

a viděl si vubec někdy jesetera?

Přidejte reakci

Přidat smajlík