Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.2.2012 22:15
blondy1

XXX.XXX.251.215

Dobrý den , chtěla bych se Vás zeptat , kolik stojí taková ta základní výbava do akvária ? Jsem začínající chovatel . A jaké rybky do začátku koupit ?

2.3.2012 13:16
klarq

XXX.XXX.62.38

no takakvárko i s výbavou stji kolem 1900 kč ale záleží i na velikosti akvária krmení stojí zhruba 50 kč ale opět záleží jaké krmení koupíte a rybky bych doporučila paví očka,mečovky,ancitruse

19.3.2012 20:28
tomvoj

XXX.XXX.30.42

blondy1 napsal(a):
Dobrý den , chtěla bych se Vás zeptat , kolik stojí taková ta základní výbava do akvária ? Jsem začínající chovatel . A jaké rybky do začátku koupit ?

Dobrý den, pokusím se odpovědět. Pokud si chcete pořídit nějaké akvárium rozumné velikosti, které již může fungovat a hlavně máte na to fond, tak myslím, že se kolem 1500 - 2000 Kč dá sehnat nějaké komplet nad 100 litrů i s osvětlením a filtrem. Většinou dobré osvětlení pořizované samostatně již leze do peněz, proto je někdy lepší jít do kompletu.
Jaké rybky do začátku koupit? Hodně lidí doporučuje živorodky. protože se celkem lehce množí. Pokud ale nechcete primárně ryby množit, existuje plno mírumilovných a nenáročných druhů - třeba parmičky, závojnatky, labyrintky, část cichlid, atd.
No a pak je druhá ta nízkorozpočtová možnost, sehnat si na inzerát větší akvárko například do 1000 Kč (kolem 200 litrů a víc) a dokoupit jenom topení a filtr (celkem kolem 600). T. V.

15.7.2012 12:55
ačmis

XXX.XXX.151.4

Mám dobrou zkušenost s menším akváriem MARINA COOL V BAREVNÉM PROVEDENÍ ZA 500 KČ a s akvárkem dostanete kamínky, filtr, tapetu, rostlinu. Ale osvětlení v něm není ani vzduchování jen filtr...... Tak doufám že sem malinko pomohla. :-)

15.7.2012 13:06
krysak

XXX.XXX.119.126

ačmis napsal(a):
Mám dobrou zkušenost s menším akváriem MARINA COOL V BAREVNÉM PROVEDENÍ ZA 500 KČ a s akvárkem dostanete kamínky, filtr, tapetu, rostlinu. Ale osvětlení v něm není ani vzduchování jen filtr...... Tak doufám že sem malinko pomohla. :-)

MARINA COOL je parodie na akvárium, nedoporučuji.

15.7.2012 18:00
ačmis

XXX.XXX.151.4

krysak napsal(a):
MARINA COOL je parodie na akvárium, nedoporučuji.

Aha super takže sem opět já ta špatná že??????

15.7.2012 18:32
krysak

XXX.XXX.119.126

ačmis napsal(a):
Aha super takže sem opět já ta špatná že??????

Třeba ne špatná, ale nezkušená, máte pár rybiček v DESETI litrové plastové nádržce, předpokládám že ne dlouho, tak se snažte sama poučit a neraďte jiným.

Přidejte reakci

Přidat smajlík