Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2012 21:21
blondy1

XXX.XXX.251.215

Dobrý večer , které rybičky mohou žít se skalárami ?

19.3.2012 20:31
tomvoj

XXX.XXX.30.42

Jestli máte skaláry a chcete si pořídit ještě další ryby, tak bych doporučoval akaru hnědou (A. maronii). Je to klidná cichlida. Jinak raději nechat skaláry samostatně, max. ancistrusy. T. V.

4.4.2012 23:16
kubrt11

XXX.XXX.53.50

Zdravím,se skaláramy můžete chovat cokoli přiměřené velikosti,a temperamentu!Pozor na Parmičky,některé druhy rády okusují Skalárám ploutve,mapř.P.čtyřpruhá,také větší agresivnější cichlidy jsou méně vhodné,ale i to lze v dostatečně velké nádrži!K.

8.4.2012 16:22
efulin

XXX.XXX.36.111

Já skaláry nejraději kombinovala vždy s rybkami z podobné oblasti. Skvěle vycházejí s tetrami (bleherova či červenoústá, neonová, černá, královská), hodí se k nim klidně nějaké živorodky (black molly) a na dno krunýřovci či pancéřníčci. Pokud chcete ale choavt více druhů pohromadě, musíte rybám nabídnout dost úkrytů. Vše se samozřejmě odvíjí od velikosti vaší nádrže. Slýchávala jsem, že někomu skaláry požíraly neonky. Mně se to nikdy nestalo, možná je to otázka štěstí/náhody/dostatkem úkrytů.

9.4.2012 11:22
krokodyl2

XXX.XXX.70.250

napr. cichavci rajivci pokud jsou ale uz ty skalary dost velke vetsi druhy teter

19.6.2012 11:06
jimran

XXX.XXX.225.75

Záleží na akváriu...ty komentáře jsou jen polopravdy...ano, použijte ryby z blízkých lokalit. Mě se u skalárů osvědčily různé druhy teter, ale i Kančík červenohrdlý, Kančík červenooký, akary hnědé, .... asi si řeknete kančík....že ryje nebo něco takového....ale je to jen představa vyvolaná pojmenování. Skalár je také cichlida, stejně jako zmiňované druhy. Hodně štěstí!

Přidejte reakci

Přidat smajlík