Prosím poradit – betta akvarium

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.6.2014 13:36
petrpetrk

XXX.XXX.95.148

Dobrý den,potřebuji poradit ohledně betta akvaria o objemu 2l,mohu v něm chovat bojovnice nebo je to pro ně nevhodné?a jaké kousky jsou do takového akvária vhodné a podle čeho se mám řídit?je taky vhodné obyčejné krmivo které psmajlíkoužívám na živorodky-paví očka?díky za odbornou radu.

16.6.2014 20:13
atika

XXX.XXX.213.155

Ve dvou litrech můžete mít s klidným svědomím jen pár menších šnečků a nějakou pěknou rostlinku. To není dost velké ani pro pár krevetek.

16.6.2014 23:25
petrpetrk

XXX.XXX.95.148

Dobrý den,děkuji za vaší reakci k dotazu,můžu se zeptat k čemu je tedy vhodné takovéto akvarium využít?nebo jestli je vůbec k něčemu?děkuji za odpověd.smajlík

17.6.2014 21:18
atika

XXX.XXX.213.155

No vždyť jsem to napsala, udělat zdrobnělinku akvária, ale dát tam maximálně pár malých šnečků. A samozřejmě i jim se musí měnit část vody, hadičkou odkalit detrit, rybky ani krevetky nedávat.

8.7.2014 14:50
monulec...

XXX.XXX.223.3

Toto akvárium není naprosto vhodné.... Jak sem paní psala, vhodné pro krevety, také jsem nad ním přemýšlela ale teď jsem si koupila za 1500,- akvárium v objemu 25l. Mám tam Bojovnici pestrou, neonky,a Hurvínka smajlík

9.7.2014 10:19
atika

XXX.XXX.213.155

monulec... napsal(a):
Toto akvárium není naprosto vhodné.... Jak sem paní psala, vhodné pro krevety, také jsem nad ním přemýšlela ale teď jsem si koupila za 1500,- akvárium v objemu 25l. Mám tam Bojovnici pestrou, neonky,a Hurvínka smajlík

Což ale taky není vhodné. Pro bettu paráda, co je Hurvínek nevím, ale neonky jsou hejnové ryby a rády plavou takže 25 l je pro ně nádržka hodně malá.

28.8.2014 14:56
milošditrich

XXX.XXX.128.109

petrpetrk napsal(a):
Dobrý den,potřebuji poradit ohledně betta akvaria o objemu 2l,mohu v něm chovat bojovnice nebo je to pro ně nevhodné?a jaké kousky jsou do takového akvária vhodné a podle čeho se mám řídit?je taky vhodné obyčejné krmivo které psmajlíkoužívám na živorodky-paví očka?díky za odbornou radu.

smajlík ahoj do 2 l bych bettu nedal ale když neni misto na akvarko tak aspon 10 L smajlík a bettam taky davam krmivo pro živorodky a jikernaty rybi a živy a mraženy blechy vločkovy krmivo od Dajana a Color na vybarveni smajlík betty radi plavou . hlavně neposlouchat prodavače/čky prdlajs tomu rozumi a lepší koupit od chovatele tam betta vyjde od 20 do 50 kč podle barvy a drašši jsou ty vystavni ale jsou pěkny smajlík klidně napiš mejla pokusim se poradit a ja betty prodavam za 60,- kč 3 až 4 pary a měnim

28.8.2014 15:00
milošditrich

XXX.XXX.128.109

monulec... napsal(a):

za 1500,- kč jsem prodaval 50L zajety akvarko s rostlinama smajlík endlerky krevety šneny heleny betty 2:4 ancitrus .

6.9.2014 19:03
converska

XXX.XXX.156.130

není vhodné musite mít otrošku větčí jinak jedna by tam, mohla bytsmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík