Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.10.2006 17:29

Jaké druhy strašilek(nebo pakobylek)se snesou ve viváriu?a jaký tvar má vivárium mít?.Hlavně z tímto Druhem?Díky moc

4.10.2006 15:21

bartrand napsal(a):
Jaké druhy strašilek(nebo pakobylek)se snesou ve viváriu?a jaký tvar má vivárium mít?.Hlavně z tímto Druhem?Díky moc

zdar,strašilky chovám skoro všechny pohromadě a moc nepotřebují,jestli chceš víc info tak napiš na mail nebo icq:231063742

4.10.2006 15:28

bartrand napsal(a):

Zdravím,

není to náhodou Neohyrasea maerens?

S pozdravem
Ondřej

www.arachne.wz.cz

4.10.2006 19:21

kvetak napsal(a):
Zdravím,

není to náhodou Neohyrasea maerens?

S pozdravem
Ondřej

www.arachne.wz.cz

No tak Neohyrasea maerens to asi nebude na iternetu jsem si našel pár fotek a Neohyrasea maerens má jyný tvar těla zkusím udělat detailnější foto

4.10.2006 20:29

bartrand napsal(a):
No tak Neohyrasea maerens to asi nebude na iternetu jsem si našel pár fotek a Neohyrasea maerens má jyný tvar těla zkusím udělat detailnější foto

Já bych to spíš tipoval na samce Medauroidea extradentata. Nechtěl bys mi tu fotku poslat mejlem? Tady se hur zobrazuji, tak to jde poznat jen velmi tezko.

5.10.2006 16:16

maork napsal(a):
Já bych to spíš tipoval na samce Medauroidea extradentata. Nechtěl bys mi tu fotku poslat mejlem? Tady se hur zobrazuji, tak to jde poznat jen velmi tezko.

Klidně to mejlem pošlu tak mi dej tvůj mejl já ti zkusím poslat i jiné fotky jako např:Detail:Hlavy,Zadečku,noch(jestli bys měl zájem mám všechny foto v PC

5.10.2006 18:28

bartrand napsal(a):
Klidně to mejlem pošlu tak mi dej tvůj mejl já ti zkusím poslat i jiné fotky jako např:Detail:Hlavy,Zadečku,noch(jestli bys měl zájem mám všechny foto v PC

mejl mam na profilu :)

6.10.2006 20:32

bartrand napsal(a):

KDO BY MOHL NABÍDNOUT NĚJAKÝ DRUH KTERÝ SE SNESE STÍM MÍM DRUHEM NA CENĚ SE DOHODNEM!!!mOŽNO PŘEVZETÍ NA BURZE PŘEROV!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík