Kdy začít krmit holátky?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.1.2007 20:48

V jaké velikosti je možné podat pavoukovi menší holátko? Moje Grammostola rosea má v těle zhruba 4cm, ale je to jen odhad. Myslíte, že už je schopná holátko spořádat? Přikládám foto.

3.1.2007 20:56

mz napsal(a):
V jaké velikosti je možné podat pavoukovi menší holátko? Moje Grammostola rosea má v těle zhruba 4cm, ale je to jen odhad. Myslíte, že už je schopná holátko spořádat? Přikládám foto.

Přikládám ještě jedno foto. Snad bude trochu lepší.

4.1.2007 09:51

mz napsal(a):
Přikládám ještě jedno foto. Snad bude trochu lepší.

.Je ještě moc mladý a malý ale hodně čerstvé holátko bys moh skusit .

4.1.2007 14:01

kudlanka napsal(a):
.Je ještě moc mladý a malý ale hodně čerstvé holátko bys moh skusit .

Ahoj.Na tom podle mě nezáleží,pokuď to není hodně malý.Sám mám odzkoušeno,že můj P.platus si hole vzal a to je o polovinu menší než Grammostola na fotce.Zkusit to můžeš,doporučuji nekrmit nějaký týden a potom hole předhodit.Ovšem i nadále by měl zůstat základní potravou hmyz.

5.1.2007 19:53

desteros napsal(a):
Ahoj.Na tom podle mě nezáleží,pokuď to není hodně malý.Sám mám odzkoušeno,že můj P.platus si hole vzal a to je o polovinu menší než Grammostola na fotce.Zkusit to můžeš,doporučuji nekrmit nějaký týden a potom hole předhodit.Ovšem i nadále by měl zůstat základní potravou hmyz.

Já krmim jen švábama

5.1.2007 21:59

nery napsal(a):
Já krmim jen švábama

Z těch mám "trauma",do ruky bych to nevzal,strašně blbě se to chytá a když to uteče,tak to nechce zdechnout.

Přidejte reakci

Přidat smajlík