Líhnutí cvrčků v teráriu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.4.2007 15:26

Ahoj,už dvakrát se mi stalo že se v teráriu vyrojili malí cvrčci.... uplne malinkaty asi cerstve vylihli.... co v tomto případě dělat? řeším to vždy kompletní výměnou substratu vymitím horkou vodou a očištěním všech věcí v terárku... bojím se že kdyz pochcípaj tak začnou plesnivět.... máte s tímto nekdo zkusenosti?

18.4.2007 19:48

hansvagans napsal(a):
Ahoj,už dvakrát se mi stalo že se v teráriu vyrojili malí cvrčci.... uplne malinkaty asi cerstve vylihli.... co v tomto případě dělat? řeším to vždy kompletní výměnou substratu vymitím horkou vodou a očištěním všech věcí v terárku... bojím se že kdyz pochcípaj tak začnou plesnivět.... máte s tímto nekdo zkusenosti?

Ahoj, mě se to stávalo taky. Ty potvory si prostě najdou vlhký místečko, nebo škvírku ve větvi a je to... taky jsem to řešila kompletním vyčištěním terárka. Nejlepší obranou asi je, dát do terárka tolik cvrčků, kolik chovanci stačí sníst... jinak nevim - ale u mě to tak funguje a (musim zaklepat) dlouho se mi v terárku nelíhli

4.6.2007 14:13

kiki b napsal(a):
Ahoj, mě se to stávalo taky. Ty potvory si prostě najdou vlhký místečko, nebo škvírku ve větvi a je to... taky jsem to řešila kompletním vyčištěním terárka. Nejlepší obranou asi je, dát do terárka tolik cvrčků, kolik chovanci stačí sníst... jinak nevim - ale u mě to tak funguje a (musim zaklepat) dlouho se mi v terárku nelíhli

Zrovna jsem dokrmil "stádo" Pandinusu a všiml jsem si těch malejch somráku.
Ale čerstvě vilihnuti cvrčci přece nijak neškodí ,nebo jo ?

4.6.2007 14:21

brew napsal(a):
Zrovna jsem dokrmil "stádo" Pandinusu a všiml jsem si těch malejch somráku.
Ale čerstvě vilihnuti cvrčci přece nijak neškodí ,nebo jo ?

Zdravím,

tohle jsem nikdy nějak neřešil, protože malí cvrkové jsou neškodní. Pochcípou a v terárku mi nikdy neplesnivěli. Takže takhle k tomu.

S pozdravem
Ondřej H.

21.2.2012 13:55
karlica

XXX.XXX.4.94

Taky se mi to stalo. Poprvé sem se bála, že se mi rozutečou po bytě, ale pak jsem zjistila, že po skle lézt neumí a dřív než stihli povyrůst, tak se většina utopila v misce s vodou (třeba i 10 najednou). Pak je stačilo vylít.:-)

nasuter

3.3.2012 14:45
nasuter

XXX.XXX.160.26

Nech je bejt, buď pochcípou, nebo si xxx (dosaď zvířata který máš) daj svačinu :-))

Přidejte reakci

Přidat smajlík