Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.11.2005 22:47

Vím, že mi do toho nic není, ale zajímalo by mě, proč končíš s pavoukama?

10.11.2005 11:39

kopkas napsal(a):
Vím, že mi do toho nic není, ale zajímalo by mě, proč končíš s pavoukama?

Nekoncim uplne s pavoukama, ale vyrazne omezuji chov, z duvodu casoveho ( nakrmit kolem 1000 pavouku mi zabere zhruba 12-14 hod, kazdy tyden, a nekdy i 2x tydne ) a z duvodu zdravotniho,z chloupku zacinam mit epilepticke zachvaty,
no ono spat v takovem poctu pavouku se holt nevyplaci a takovou dobu (7 let)
Snad to byla uspokojujici odpoved Lado

10.11.2005 15:58

lado napsal(a):
Nekoncim uplne s pavoukama, ale vyrazne omezuji chov, z duvodu casoveho ( nakrmit kolem 1000 pavouku mi zabere zhruba 12-14 hod, kazdy tyden, a nekdy i 2x tydne ) a z duvodu zdravotniho,z chloupku zacinam mit epilepticke zachvaty,

A Lado , prosim Te , znamena to tedy , ze cas chovu rozprodavas ?? je mozne obdrzet pripadny cenik ?? Predem diky

11.11.2005 00:55

lado napsal(a):

Díky za odpověď.

11.11.2005 22:47

samurai napsal(a):
A Lado , prosim Te , znamena to tedy , ze cas chovu rozprodavas ?? je mozne obdrzet pripadny cenik ?? Predem diky

Od správců mám info, že do diskuze nepatří inzeráty a ceny, můj inzerát najdeš na inzerci, poznáš ho dle mejlu, Lado@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík