Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.1.2008 11:57

Zdravim.Nevim jestli je i vam sklipkanum znamo o problemu pripraveneho noveho zakona o ochrane ohrozenych druhu atd.Prijdte podepsat i vy petici na burzu v Ladvi 9.2.

24.1.2008 12:10

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zdravim.Nevim jestli je i vam sklipkanum znamo o problemu pripraveneho noveho zakona o ochrane ohrozenych druhu atd.Prijdte podepsat i vy petici na burzu v Ladvi 9.2.

To je řekněme povinost, snad to bude něco platný

24.1.2008 15:18

a nebude možnost podepsat i v Brně? do Prahy se nedostanu....a myslim, že takových nás bude víc...

24.1.2008 15:24

zdar,
poprsil bych o nejaky link na tu petici, třeba já vůbec nevim o co de

24.1.2008 16:36

formi napsal(a):
zdar,
poprsil bych o nejaky link na tu petici, třeba já vůbec nevim o co de

mrkni na moderku(i nemoderku) do terarijníé sekce,je tam nekolik vláken...

24.1.2008 18:05

albona napsal(a):
a nebude možnost podepsat i v Brně? do Prahy se nedostanu....a myslim, že takových nás bude víc...

Určitě by byla možnost podepsat v Brně.Jen stačí aby se tam toho někdo ujal a dovezl to na burzu v Praze.

24.1.2008 20:35

nery napsal(a):
mrkni na moderku(i nemoderku) do terarijníé sekce,je tam nekolik vláken...

přesně..tohle je povinnost podepsat..protože pokud se tohle dostane i knám tak teda potěš pr....

25.1.2008 02:06

... chlapy pište na k-abel@volny.cz, vy co chcete přispět - pošlu text petice a vzor podpisovýho archu,mužete (starší 16 let) udělat podpisovou akci kdekoliv,burzy,výstavy atd. A pak poslat,poštou na mou adresu!!! nebo doručit na burzu 9.2. v Ládví. Kdo chce vědět víc jukněte do terarijní zvířata/ mod.diskuse atd.
Za případnou podporu dík,všem!!!

28.1.2008 23:49

k abel napsal(a):
... chlapy pište na k-abel@volny.cz, vy co chcete přispět - pošlu text petice a vzor podpisovýho archu,mužete (starší 16 let) udělat podpisovou akci kdekoliv,burzy,výstavy atd. A pak poslat,poštou na mou adresu!!! nebo doručit na burzu 9.2. v Ládví. Kdo chce vědět víc jukněte do terarijní zvířata/ mod.diskuse atd.
Za případnou podporu dík,všem!!!

Jo a ted me napadlo že chovatele bezobratlejch to třebas ani moc nevzrušuje......

!!! ALE MĚLO BY !!!

podle §24a ,který se odvolává na Č1.8 odst. 2 nařízení č.338/97 což v podstatě znamená zákaz chovu všech zvířat dodle seznamu cites příloha A.B.C.D.
Jen jde v podstatě o to že zůstane na libovůli našich zákonodárců,které druhy a kdy nám je zakážou chovat a s nikým se již nemusí radit.Proto je nutné aby jsme jakýmkoli způsobem upozornili na již zmiňovaný problém s §24a

Takže nejen želvy a jiná \\\"nebezpečná zvířata\\\" dle dnešních norem...Cites se týká snad všech skupin. Mohou nám zakázat co je napadne a mi do toho nebudem moct kecat.
Například pro pavoukáře rody BRACHYPELMY a POECILOTHERIA

podepisovat, bouřit se jinak s náma bude zle

29.1.2008 00:53

nery napsal(a):
Jo a ted me napadlo že chovatele bezobratlejch to třebas ani moc nevzrušuje......

!!! ALE MĚLO BY !!!

podle §24a ,který se odvolává na Č1.8 odst. 2 nařízení č.338/97 což v podstatě znamená zákaz chovu všech zvířat dodle seznamu cites příloha A.B.C.D.
Jen jde v podstatě o to že zůstane na libovůli našich zákonodárců,které druhy a kdy nám je zakážou chovat a s nikým se již nemusí radit.Proto je nutné aby jsme jakýmkoli způsobem upozornili na již zmiňovaný problém s §24a

Takže nejen želvy a jiná \\\"nebezpečná zvířata\\\" dle dnešních norem...Cites se týká snad všech skupin. Mohou nám zakázat co je napadne a mi do toho nebudem moct kecat.

v případě, že by to prošlo navrhuji abychom všichni hromadně odevzdali všechny svoje ablopilosy a imperatory přímo na ministerstvo, třeba by je pak přešlo vymejšlet blbiny

Neregistrovaný uživatel

29.1.2008 21:27
Neregistrovaný uživatel

formi napsal(a):
v případě, že by to prošlo navrhuji abychom všichni hromadně odevzdali všechny svoje ablopilosy a imperatory přímo na ministerstvo, třeba by je pak přešlo vymejšlet blbiny

Info i s podpisovým archem zde:
http://teraristika.chovzvirat.com

koník 666

30.1.2008 17:03
koník 666

nery napsal(a):

!!! ALE MĚLO BY !!!

Zaráží mě, že se naši "zákondárci" zabívají zrovna tímhle. Misto rozumných zákonů nám za chvíli zakážou chovat všechno. Rád bych podepsal petici, ale asi se nedostanu nikam, kde se bude podepisovat...

Neregistrovaný uživatel

30.1.2008 21:28
Neregistrovaný uživatel

koník 666 napsal(a):
Zaráží mě, že se naši "zákondárci" zabívají zrovna tímhle. Misto rozumných zákonů nám za chvíli zakážou chovat všechno. Rád bych podepsal petici, ale asi se nedostanu nikam, kde se bude podepisovat...

Pro koník: stačí ji zaslat vyplněnou na adresu, kterou najdeš ve výše zmíněném odkazu.

31.1.2008 06:20

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Pro koník: stačí ji zaslat vyplněnou na adresu, kterou najdeš ve výše zmíněném odkazu.

hm zakázat to nemůžou - to by bylo daleko více nasranejch lidí než jen chovatelé. Spíš bych zakázal obchodování
No pokud někdo někde napíše, že mám vystehovat brachyny tak si může políbit prdel a prakticky nemá na to mě k tomu donutit.

31.1.2008 07:18

hm zakázat to nemůžou - to by bylo daleko více nasranejch lidí než jen chovatelé. Spíš bych zakázal obchodování
No pokud někdo někde napíše, že mám vystehovat brachyny tak si může políbit prdel a prakticky nemá na to mě k tomu donutit.

zakázal by jsi obchodování?a kde pak ty svoje Brachypelmy vezmeš?

31.1.2008 12:17

nery napsal(a):

!!! ALE MĚLO BY !!!

ja se bourit budu. Me nikdo me pavouky zakazovat nebude

koník 666

31.1.2008 14:55
koník 666

t3rror napsal(a):
zakázal by jsi obchodování?a kde pak ty svoje Brachypelmy vezmeš?

Zakázat obchodování??? Díky tomu, že pavouky chováme se v takové míře nelegálně neodchytávají ve volné přírodě. Tenhle zákon jak sem ho pochopil, nám vpodstatě může kdykoliv zakázat pavouky prodávat, to povede k nelegálnímu obchodu s nima. By mě zajímalo, co by takovej poslanec dělal kdyby měl doma 300 a víc minipavouků... Doufam, že i kdyby vešel ten zákon v platnost tak se nezaměří na pavouky. Ale i tak způsobí jenom další papírování pro ty, kteří chovají plazy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík