Tady vám posílám fotku toho co se mi dneska vylíhlo(omluvte kvalitu). Je to mládě Eudicella gralli hubini,ale hned se mi zdálo nějaký divný...a pak sem se všim,že má dva zadečky. Normální siamský dvojče...už se mi to stalo u Pavích oček...ale tohle. Máte s tím nějaké zkušenosti? Sem zvědavej co z toho vyroste(i když to asi uhyne)
sova
napsal(a):
Tady vám posílám fotku toho co se mi dneska vylíhlo(omluvte kvalitu). Je to mládě Eudicella gralli hubini,ale hned se mi zdálo nějaký divný...a pak sem se všim,že má dva zadečky. Normální siamský dvojče...už se mi to stalo u Pavích oček...ale tohle. Máte s tím nějaké zkušenosti? Sem zvědavej co z toho vyroste(i když to asi uhyne)
tak to teda žeru :-DD
Brutalitka,škoda že chcípne...
sova
napsal(a):
Hlavně si to nějak uchovej, až ti to chcípne, třeba do lihu. Nějaký instituce by mohly mít zájem....
Uživatel s deaktivovaným účtem

justin
napsal(a):
Hlavně si to nějak uchovej, až ti to chcípne, třeba do lihu. Nějaký instituce by mohly mít zájem....
jako že pěkný vychovej to do L3 a koupim to i mrtvý!
sova
napsal(a):
Ahoj spíš než do lihu to nalož do formaldehydu - uchovávaj se v tom veškerý preparáty třeba na anatomáku a tak...
*shandy*
napsal(a):
já bych to do toho formaldehydu hodil už ted protože ji potom asi těžko najdeš
Jestli jeste neni pozde, ja bych byl pro lih, protoze se pravdepodobne jedna o nejakou mutaci na urovni DNA (kdyz nemusi) Pokud by to chtel nekdo zkoumat tak si s formaldehydem ani neskrtne, protoze ten tu DNA poskodi.