To ste ještě nežrali

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.1.2006 17:56

Tady vám posílám fotku toho co se mi dneska vylíhlo(omluvte kvalitu). Je to mládě Eudicella gralli hubini,ale hned se mi zdálo nějaký divný...a pak sem se všim,že má dva zadečky. Normální siamský dvojče...už se mi to stalo u Pavích oček...ale tohle. Máte s tím nějaké zkušenosti? Sem zvědavej co z toho vyroste(i když to asi uhyne)

26.1.2006 19:19

sova napsal(a):
Tady vám posílám fotku toho co se mi dneska vylíhlo(omluvte kvalitu). Je to mládě Eudicella gralli hubini,ale hned se mi zdálo nějaký divný...a pak sem se všim,že má dva zadečky. Normální siamský dvojče...už se mi to stalo u Pavích oček...ale tohle. Máte s tím nějaké zkušenosti? Sem zvědavej co z toho vyroste(i když to asi uhyne)

tak to teda žeru :-DD
Brutalitka,škoda že chcípne...

26.1.2006 20:11

sova napsal(a):

Hlavně si to nějak uchovej, až ti to chcípne, třeba do lihu. Nějaký instituce by mohly mít zájem....

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.1.2006 00:52
Uživatel s deaktivovaným účtem

justin napsal(a):
Hlavně si to nějak uchovej, až ti to chcípne, třeba do lihu. Nějaký instituce by mohly mít zájem....

jako že pěkný vychovej to do L3 a koupim to i mrtvý!

27.1.2006 08:54

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
jako že pěkný vychovej to do L3 a koupim to i mrtvý!

az to chcipne naloz to do lihu. pak si to nech a nebo to zanes do NM-národni muzeum

27.1.2006 09:07

sova napsal(a):

Ahoj spíš než do lihu to nalož do formaldehydu - uchovávaj se v tom veškerý preparáty třeba na anatomáku a tak...

27.1.2006 14:23

midloch napsal(a):
Ahoj spíš než do lihu to nalož do formaldehydu - uchovávaj se v tom veškerý preparáty třeba na anatomáku a tak...

Díky za radu...formaldehyd vyžebrám od úči z Chemie

27.1.2006 15:50

sova napsal(a):
Díky za radu...formaldehyd vyžebrám od úči z Chemie

já bych to do toho formaldehydu hodil už ted protože ji potom asi těžko najdeš

28.1.2006 17:56

*shandy* napsal(a):
já bych to do toho formaldehydu hodil už ted protože ji potom asi těžko najdeš

Jestli jeste neni pozde, ja bych byl pro lih, protoze se pravdepodobne jedna o nejakou mutaci na urovni DNA (kdyz nemusi) Pokud by to chtel nekdo zkoumat tak si s formaldehydem ani neskrtne, protoze ten tu DNA poskodi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík