Zdravim ,
moje schmidtka dostala vcera hole , tak jako dalsich cca 10 pavouku . vsichni ho samozrejme doted sezraly , jen ona ne . Hole bez problemu zabila , ale pak ho jen 24 hodin nosila , chelicery v nem mela zaborene , ale s holetem se nic nedeje , vubec ho nenatravi . ted ho odlozila . uz je to podruhe
A ted jsem nasel prvni clanek nohy . Pavoukovi z rany nic netece , vypada ok , ale cele me to trapi :o(((
Jen doplnim , je to pavouk z odchytu , stari neznam ,ale rozhodne adult :o)
samurai
napsal(a):
Zdravim ,
moje schmidtka dostala vcera hole , tak jako dalsich cca 10 pavouku . vsichni ho samozrejme doted sezraly , jen ona ne . Hole bez problemu zabila , ale pak ho jen 24 hodin nosila , chelicery v nem mela zaborene , ale s holetem se nic nedeje , vubec ho nenatravi . ted ho odlozila . uz je to podruhe
A ted jsem nasel prvni clanek nohy . Pavoukovi z rany nic netece , vypada ok , ale cele me to trapi :o(((
Jen doplnim , je to pavouk z odchytu , stari neznam ,ale rozhodne adult :o)
No ja mam doma z odchytu H. Lividum, uz urcite taky adult. A jednou kdyz jsem ji dal dospelou mys, tak ji bez problemu zabila, a vysala. Asi po 2 mes. jsem ji dal dalsi, o dost mensi... Tu jen kousla, mys se chvilku plazila, ale jed H. Lividum je dost silny takze mys za chvili byla kaput... Ale jen tak ji nechala lezet. Pozdeji, tim myslim priblizne za 3 tydny jsem ji dal dalsi, a tu chvili nosila a pak odhodila, takze to same jako v tvem pripade... Sice ti asi v nicem nepomuzu, ale aspon vidis, ze se to nestalo jen tobe... Tak se mej, a uspesny chov preji!