Tohohle pavoucka jsem dostal od kamarada asi pred rokem jako noname,nevite nekdo co by to mohlo byt za druh?
sova
napsal(a):
Podle mě je to Grammostola rosea.Ale možná se pletu.
Grammostola rosea
Podčeleď: Theraphosinae
Země výskytu: Argentina, Bolívie, Chile
Velikost: 6-7cm v těle
Terárium: pro zemní sklípkany, s vrstvou lignocelu, vodou a úkrytem. Teplota 21°-24C, vlhkost mezi 50-70%.
Obrana, chování: útěk, obranný postoj, vcelku klidný, v dospělosti spíše míně agresivní, méně dravý a žravý (hladovky jsou normální), vzácné není ani zastavení v růstu.
(citováno z www.arachnomania.cz/druhy.php)
iverson
napsal(a):
Grammostola rosea
Podčeleď: Theraphosinae
Země výskytu: Argentina, Bolívie, Chile
Velikost: 6-7cm v těle
Terárium: pro zemní sklípkany, s vrstvou lignocelu, vodou a úkrytem. Teplota 21°-24C, vlhkost mezi 50-70%.
Obrana, chování: útěk, obranný postoj, vcelku klidný, v dospělosti spíše míně agresivní, méně dravý a žravý (hladovky jsou normální), vzácné není ani zastavení v růstu.
(citováno z www.arachnomania.cz/druhy.php)
a myslite ze je normalni,ze zemni pavouk si takhle zaplita cele obydli?
jura
napsal(a):
Dam jim vzdycky kousek jabka a chvilu vydrzi,vydrzeli me aji dva mesice,pak byli paradne tlusti To jabkou nesmi byt vyschly,tak jednou za dva dny je potreba jim ukrojit novej kousek.
Pavouk vypadá jako gr. rosea ,ale fotka nani nic moc,co se týče cvrčků,tak já jim dávam čínské zelí (po normálním mi chcípali), jablka, ovesné vločky a suché granule pro kočky, když máš mikráky,tak jim do vody nezapomen dát vatu
python88
napsal(a):
Pavouk vypadá jako gr. rosea ,ale fotka nani nic moc,co se týče cvrčků,tak já jim dávam čínské zelí (po normálním mi chcípali), jablka, ovesné vločky a suché granule pro kočky, když máš mikráky,tak jim do vody nezapomen dát vatu
Tak jablicka a granule pro psi zerou jak divy,mam je uz mesic a furt jsou cily .
Mate nekdo zkusenosti s rozmnozenim cvrcku?
koník 666

pepe 2
napsal(a):
jako s chovem a tak
S lovčíkem zkušenosti nemám, ale kde se dá sehnat. Lovčíka vodního sem vždycky chtěl ale netušil sem, že je u nás k dostání.