Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2006 09:22

Tohohle pavoucka jsem dostal od kamarada asi pred rokem jako noname,nevite nekdo co by to mohlo byt za druh?

26.2.2006 18:11

pepe 2 napsal(a):
Tohohle pavoucka jsem dostal od kamarada asi pred rokem jako noname,nevite nekdo co by to mohlo byt za druh?

Podle mě je to Grammostola rosea.Ale možná se pletu.

26.2.2006 18:19

sova napsal(a):
Podle mě je to Grammostola rosea.Ale možná se pletu.

Grammostola rosea

Podčeleď: Theraphosinae
Země výskytu: Argentina, Bolívie, Chile
Velikost: 6-7cm v těle
Terárium: pro zemní sklípkany, s vrstvou lignocelu, vodou a úkrytem. Teplota 21°-24C, vlhkost mezi 50-70%.
Obrana, chování: útěk, obranný postoj, vcelku klidný, v dospělosti spíše míně agresivní, méně dravý a žravý (hladovky jsou normální), vzácné není ani zastavení v růstu.

(citováno z www.arachnomania.cz/druhy.php)

26.2.2006 18:48

iverson napsal(a):
Grammostola rosea

Podčeleď: Theraphosinae
Země výskytu: Argentina, Bolívie, Chile
Velikost: 6-7cm v těle
Terárium: pro zemní sklípkany, s vrstvou lignocelu, vodou a úkrytem. Teplota 21°-24C, vlhkost mezi 50-70%.
Obrana, chování: útěk, obranný postoj, vcelku klidný, v dospělosti spíše míně agresivní, méně dravý a žravý (hladovky jsou normální), vzácné není ani zastavení v růstu.

(citováno z www.arachnomania.cz/druhy.php)

a myslite ze je normalni,ze zemni pavouk si takhle zaplita cele obydli?

26.2.2006 19:46

pepe 2 napsal(a):
a myslite ze je normalni,ze zemni pavouk si takhle zaplita cele obydli?

Většinou si terária zapředou, když nemají žádný úkryt, ale záleží i na druhu. Takže odpověď, ano je normální, že si pavouk terárium zapřede pavučinou.

26.2.2006 20:45

uroboros napsal(a):
Většinou si terária zapředou, když nemají žádný úkryt, ale záleží i na druhu. Takže odpověď, ano je normální, že si pavouk terárium zapřede pavučinou.

tak ze,kdyz treba 14 dni az mesic pred svlekanim nezere je normalni?

27.2.2006 09:22

pepe 2 napsal(a):
tak ze,kdyz treba 14 dni az mesic pred svlekanim nezere je normalni?

Jo, to je naprosto normální.

2.3.2006 13:34

uroboros napsal(a):
Jo, to je naprosto normální.

cim krmite cvrcky kdyz je chcete uchovat delsi dobu?

2.3.2006 16:52

pepe 2 napsal(a):
cim krmite cvrcky kdyz je chcete uchovat delsi dobu?

Dam jim vzdycky kousek jabka a chvilu vydrzi,vydrzeli me aji dva mesice,pak byli paradne tlusti To jabkou nesmi byt vyschly,tak jednou za dva dny je potreba jim ukrojit novej kousek.

11.3.2006 18:10

jura napsal(a):
Dam jim vzdycky kousek jabka a chvilu vydrzi,vydrzeli me aji dva mesice,pak byli paradne tlusti To jabkou nesmi byt vyschly,tak jednou za dva dny je potreba jim ukrojit novej kousek.

Pavouk vypadá jako gr. rosea ,ale fotka nani nic moc,co se týče cvrčků,tak já jim dávam čínské zelí (po normálním mi chcípali), jablka, ovesné vločky a suché granule pro kočky, když máš mikráky,tak jim do vody nezapomen dát vatu

11.3.2006 19:48

python88 napsal(a):
Pavouk vypadá jako gr. rosea ,ale fotka nani nic moc,co se týče cvrčků,tak já jim dávam čínské zelí (po normálním mi chcípali), jablka, ovesné vločky a suché granule pro kočky, když máš mikráky,tak jim do vody nezapomen dát vatu

Tak jablicka a granule pro psi zerou jak divy,mam je uz mesic a furt jsou cily .
Mate nekdo zkusenosti s rozmnozenim cvrcku?

11.3.2006 20:39

pepe 2 napsal(a):
Tak jablicka a granule pro psi zerou jak divy,mam je uz mesic a furt jsou cily .
Mate nekdo zkusenosti s rozmnozenim cvrcku?

nemate nekdo zkusenosti s Lovčíkem vodním?

12.3.2006 19:57

pepe 2 napsal(a):
nemate nekdo zkusenosti s Lovčíkem vodním?

Jaký zkušenosti myslíš ?

12.3.2006 20:30

argy napsal(a):
Jaký zkušenosti myslíš ?

jako s chovem a tak

koník 666

16.3.2006 20:52
koník 666

pepe 2 napsal(a):
jako s chovem a tak

S lovčíkem zkušenosti nemám, ale kde se dá sehnat. Lovčíka vodního sem vždycky chtěl ale netušil sem, že je u nás k dostání.

29.3.2006 17:00

pepe 2 napsal(a):

Vypada vazne jako rosea, ale to mnozstvi pavuciny mi nesedi, i kdyby nemela ukryt...

Přidejte reakci

Přidat smajlík