Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

cislo.5

9.8.2008 15:51
cislo.5

XXX.XXX.99.212

Dostal jsem od příbuzného dva sklípkany, kteří ho přestali, jak říkal, "bavit". Postaral jsem se o ně, ale nevím jaké druhy to jsou. Ten s červenýma nohama bude zřejmě rod Brachypelma, tolik jsem ještě poznal. Ten druhý hnědý je pro mne neznámý. Určíte mi je? Ať vím co mám, když už je musím mít.

cislo.5

9.8.2008 15:52
cislo.5

XXX.XXX.99.212

cislo.5 napsal(a):
Dostal jsem od příbuzného dva sklípkany, kteří ho přestali, jak říkal, "bavit". Postaral jsem se o ně, ale nevím jaké druhy to jsou. Ten s červenýma nohama bude zřejmě rod Brachypelma, tolik jsem ještě poznal. Ten druhý hnědý je pro mne neznámý. Určíte mi je? Ať vím co mám, když už je musím mít.

A druhý.

9.8.2008 16:00
atypus

XXX.XXX.143.250

cislo.5 napsal(a):

Zdravím. Ten první je Brachypelma emilia a druhý Grammostola rosea. Vypadá to, že to jsou samice. Jo určitě samice.

9.8.2008 17:35
kubas

XXX.XXX.223.144

atypus napsal(a):
Zdravím. Ten první je Brachypelma emilia a druhý Grammostola rosea. Vypadá to, že to jsou samice. Jo určitě samice.

Ano je to tak, ale jak si poznal pohlaví pavouků???

9.8.2008 17:50
atypus

XXX.XXX.143.250

kubas napsal(a):
Ano je to tak, ale jak si poznal pohlaví pavouků???

Ano, máš pravdu, napsal jsem určitě, ale samozřejmě je to odhad s tím pohlavím. Je jasné, že je k určení pohlaví zapotřebí více indicií, ale prostě mě to tak připadne. Už tady bylo řečeno, že poznávat pohlaví podle tvaru noh atd. je nesmysl a s tím naprosto souhlasím, ale mám prostě takovou nějakou intuici, že to jsou samice. Už jsem takhle podle pohledu poznal spoustu samců a samic a to nebyli adultní a ani jsem neviděl svlečku. Ovšem, pouze to tuším.

cislo.5

9.8.2008 20:06
cislo.5

XXX.XXX.99.212

atypus napsal(a):

Díky moc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík